Baardtransplantatie

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Sterren kliniek, snel herstel, nagenoeg pijnloos en veilig
2
Modernste haartransplantatie methode. Micro FUE met PRP plasma
3
Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.
Alle voordelen

Baardtransplantatie

Bent u ontevreden over uw baard? Dan is een baardtransplantatie misschien de juiste oplossing hiervoor. baardtransplantatie-4-klEr zijn maar weinig mannen met de perfecte baard. Een volle baard wordt vaak als mannelijk gezien. Voor mannen kan het dan ook erg storend zijn dat er helemaal geen baard groeit of dat een gedeelte van de baardgroei ontbreekt. Een baardhaartransplantatie is dan vaak een goede optie om hier iets aan te doen. Niet alleen in Nederland is dit een behandeling die regelmatig wordt toegepast, ook baardtransplantatie in Turkije wordt veel gedaan. In dit artikel wordt uitgelegd waar u op moet letten, indien u een dergelijke cosmetische ingreep overweegt.

Wat is de perfecte baard?

Wanneer we naar afgelopen 100 jaar kijken, valt het op dat het hebben van een snor of baard trendgevoelig is. Er zijn baardtransplantatie-1-klvaak lange periodes waarbij iedereen een baard heeft. Er zijn echter ook periodes waarbij het juiste de trend is om de snor en baard af te scheren. Sinds 2014 is de trend echter om een baard te laten staan. Sommige mannen kiezen er voor om een stoppelbaardje te hebben. Er zijn echter ook mannen die de baard langer door laten groeien en een serieuze baard laten staan. Maar wat is nu de perfecte baard? De perfecte baard is natuurlijk een objectief begrip. Wat de ene persoon mooi vindt, hoeft de andere persoon niet mooi te vinden. Waar over het algemeen iedereen het wel mee eens is, is dat het haar mooi gelijk verdeeld moet zijn over dit gebied. Daarnaast worden kale plekken in de baard ook vaak als niet mooi beschouwd.

De opkomst van de baardtransplantatie

baardtransplantatie-2-klOmdat het inmiddels al een aantal jaar weer de trend is om een baard te laten staan, zien we een flinke stijging in het aantal aanvragen van de baardtransplantatie behandeling. Dit is natuurlijk ook wel logisch. Wanneer het in is om de baard en snor volledig af te scheren, maakt het niet uit hoe de haargroei van de baard is. Als het echter de trend is om de baard te laten staan, is wel goed gevormde en volle baard gewenst.
Er zijn in 2016 naar schatting in 2016 ruim vijf keer meer baardtransplantaties uitgevoerd dan in 2010. We verwachten dat het aantal mensen dat de komende 10 jaar voor een baardtransplantatie kiest, ongeveer gelijk zal blijven.

Hoe werkt een baardtransplantatie?

baardtransplantatie-3-klVoor een baardtransplantatie wordt meestal gebruik gemaakt van de FUE haartransplantatie behandel methode. De haren worden dan één voor één getransplanteerd van de achterkant van het hoofd. Er worden vervolgens op de gewenste plekken binnen het baard gebied incisies gemaakt. De grafts worden hier dan naartoe getransplanteerd. De haren zullen na ongeveer 2 weken in eerste instantie uitvallen. Na ongeveer 3 tot 4 maanden beginnen de eerste getransplanteerde haren weer te groeien. Het resultaat zal na 9 tot 12 maanden optimaal zijn.

Gratis een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘baardtransplantatie’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling