Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

Baard transplantatie

Heb jij last van kale plekken bij je baard en heeft dit ook invloed op je zelfvertrouwen? Ontdek de kracht van onze baardtransplantatie behandeling en transformeer je uitstraling met een volle, mannelijke baard. Met onze haartransplantaties zorgen wij ervoor dat jij je niet langer onzeker voelt over je baard, maar met volle trots (en natuurlijk: een volle baard) in de spiegel kunt kijken. Laat ons helpen jouw zelfvertrouwen terug te winnen met onze baardtransplantatie.

Voel je goed met een volle baard

Wil jij maatwerk, kwaliteit en gegarandeerd resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een hoogwaardige baardhaar transplantatie!

Gerichte aanpak voor baardgroei

Onze baardtransplantaties bieden een gerichte aanpak om je baardgroei te verbeteren. Met behulp van geavanceerde technieken en ervaren specialisten plaatsen we zorgvuldig individuele haarzakjes op de gewenste gebieden, waardoor je baard er voller en dikker uitziet.

Natuurlijke en volle uitstraling

Dankzij onze baardtransplantaties geniet je van een natuurlijke en volle baarduitstraling. We zorgen ervoor dat de getransplanteerde haren naadloos opgaan in je bestaande baardhaar, waardoor het resultaat er authentiek uitziet. Versterk je mannelijke uitstraling met een prachtige baard.

Maatwerk voor elke gezichtsvorm

Bij onze baardtransplantaties streven we naar maatwerk, waarbij we rekening houden met je unieke gezichtsvorm. Onze specialisten ontwerpen een baardtransplantatieplan dat perfect bij jouw gezicht past, waardoor je een harmonieuze en symmetrische baardgroei krijgt die je uiterlijk in balans brengt.

Baardtransplantatie: krijg de perfecte baard

Een volle, goed gevormde baard is iets waar veel mannen van dromen. Maar niet iedereen is gezegend met een mooie baardgroei. Gelukkig is er een oplossing: de baardtransplantatie. Deze cosmetische ingreep wordt steeds populairder en biedt mannen de mogelijkheid om de baard te krijgen waar ze van dromen. Overweeg jij een baardtransplantatie te ondergaan? Wij informeren je graag over deze behandeling, zodat jij zonder enige onzekerheid de behandeling aangaat. En dat met een behandelplan dat specifiek gericht is op jouw persoonlijke situatie en baardgroei. Ieder gezicht is immers uniek - en dat geldt ook voor jou en je baard.

Wat is de perfecte baard?

Ontdek de kracht van de V6 Hairboost behandeling in combinatie met een Haartransplantaties voor mannen voor het beste resultaat. Bij GlobalHair hebben wij gemerkt dat deze twee behandelingen elkaar perfect aanvullen. De V6 Hairboost behandeling stimuleert de haarzakjes door middel van essentiële vitamines en mineralen die direct in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Hierdoor wordt haarverlies verminderd, je haardos versterkt en zelfs nieuwe haargroei gestimuleerd. Door de getransplanteerde haren na de ingreep te voorzien van extra voeding door middel van de V6 Hairboost behandeling, zullen zij nog beter groeien en zorgt dit voor een nog beter resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze combinatiebehandeling? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend consult met onze ervaren professionals.

Wij gaan voor tevredenheid

Voor
Na
Voor
Na

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek
16/06/2023
Kaan, Arnhem

Haartransplantatie bij GlobalHair uitstekend! Onlangs heb ik een Haartransplantatie laten doen bij GlobalHair. De behandeling is perfect en ook pijnloos verlopen. Er wordt goed gecommuniceerd en duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen. Nu wachten op het eind resultaat. Tot nu toe een dikke 10 voor GlobalHair.

23/12/2021
Jim, Alpen

Professionaliteit op en top! Na een tijdje onderzoek gedaan te hebben uiteindelijk bij GlobalHair terecht gekomen. Na een intakegesprek waarin alles duidelijk stap voor stap werd verteld, besloten om de stap te zetten en de ingreep in te plannen. Mijn ervaring is uitstekend. Alles was goed geregeld en het personeel was zeer vriendelijk. De behandeling ging erg goed en de nazorg is ook uitstekend.

05/08/2021
Frank, Almere

Echt was super! Ik ben echt goed geholpen van chauffeurs, hotel tot aan harttransplantatie kliniek. Nazorg was helemaal top, vrouwelijke begeleider die voor mij alles ging uitleggen en vertalen was geweldig. De behandeling van haartransplantatie ze wisten precies wat ik wou hebben en een goede nazorg geleverd doorhun .Eten was perfect super!! Berkan was nog langs geweest ..geweldig!!! Ik zou zeker weten mensen hier heen sturen. GlobalHair geen worden voor jullie zijn toppers!!

Hoe werkt een baardtransplantatie?

Een baardtransplantatie maakt doorgaans gebruik van de Saffier haartransplantatietechniek. In dit proces worden haren individueel getransplanteerd van de achterkant van het hoofd naar de baardzone. Incisies worden gemaakt op de gewenste plekken in de baard, waar de getransplanteerde haren vervolgens worden ingebracht. Na ongeveer 2 weken vallen de getransplanteerde haren uit, waarna nieuwe haren beginnen te groeien. Na 9 tot 12 maanden is het resultaat van de behandeling op zijn best en kun je écht genieten van een mooie, volle baard.

Gratis consulting

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de keuze voor een behandeling. Met een gratis consult luisteren we daarom graag naar je behoeften en wensen om je van het beste advies te voorzien voor jouw behandeling.

Nederlandse en Turkse kliniek

Niet alleen in Nederland kun je terecht bij GlobalHair voor het beste resultaat. Ook staat ons team van specialisten voor je klaar in onze kliniek in Turkije.

Superieure kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op een haartransplantatie met de beste resultaten en een volle haardos van hoogwaardige kwaliteit.

Nazorg en VIP-begeleiding

Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens de behandeling, maar voor het hele proces. Wij bieden de beste service en persoonlijke aandacht.

Een baardtransplantatie bij GlobalHair?

Kies jij voor een baardtransplantatie bij GlobalHair? Dan werken onze haarchirurgen als team aan jouw baardtransplantatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij gegarandeerd voor het beste resultaat en een volle baard van hoogwaardige kwaliteit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een haartransplantatie? Of benieuwd naar de Prijzen haartransplantaties van een baardtransplantatie? Wij informeren je graag in onze haarkliniek en helpen je graag met een volle baard, zodat jij snel weer zelfverzekerd en met een goed gevoel door het leven gaat.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4