Beste haarimplantatie kliniek

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Beste haarimplantatie kliniek

Welkom bij de beste haarimplantatie kliniek van Nederland. Waarom wij de beste zijn in ons vakgebied? Daar komt u achter in dit artikel.

Eerste voordeel bij onze kliniek is de methode die wij gebruiken, de FUE-methode genoemd. Wij kiezen voor deze methode omdat dit de best bewezen techniek in de markt is voor zowel mannen als vrouwen. Deze methode is vrij nieuw en behoort tot de populairste methoden in de wereld door de zeer goede resultaten die ermee worden geboekt. FUE staat voor Follicle Unit Extraction. De behandeling is pijnloos en de genezing is snel. Hoe werkt deze methode? De haarzakjes worden middels een micro motor met verdoving verwijderd. De volgende stap van FUE is het terug plaatsen van de goede haarzakjes op het transplantatiegebied. Wij zijn niet alleen de beste haarimplantatie kliniek in Nederland op het gebied van kwaliteit, ook de prijzen zijn bij ons laag. Zie voor onze speciale actie prijs de pagina ‘Prijs’

Beste haarimplantatie kliniek in Nederland en Turkije

Zo zijn er nog meer redenen waarom wij de beste haarimplantatie kliniek zijn. Ten eerste is onze arts JCI gecertificeerd. Een JCI accreditatie is de gouden standaard in de gezondheidszorg over de hele wereld. Wij waarborgen kwaliteit. Daarnaast worden er bij onze behandeling geen zichtbare littekens achter gelaten. De herstelperiode na de behandeling is kort en u heeft een groeigarantie voor het leven. De kliniek voldoet aan alle internationale keurmerken op het gebied van kwaliteit. Onze service is erg goedkoop, dagelijks maken wij vele mensen blij. Zo zijn er nog meer voordelen waar we u graag meer over vertellen. Kortom, de implantatie zal worden verricht in de beste haarimplantatie kliniek, Global Hair.

Resultaat behalen met de beste haarimplantatie kliniek

Wil u ook een veilige haarimplantatie met resultaat voor het leven door een ervaren specialist in Nederland of Turkije? Vul dan het contactformulier in en kom in contact met een consulent van de beste haarimplantatie kliniek.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling