In binnen- en buitenland is een groot aantal haartransplantatie klinieken actief. De behandeling is populair en wordt door mannen en vrouwen gezien als de meest geschikte oplossing bij haaruitval. Maar hoe vindt u de beste haartransplantatie kliniek? In Nederland, maar ook in landen als Turkije, bestaan kwaliteitsverschillen. Voor optimaal resultaat kiest u voor een ervaren haarchirurg en een haarkliniek die beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken.

Beste haartransplantatie kliniek.
Beste haartransplantatie kliniek.

Beste haartransplantatie kliniek in Nederland of Turkije

Het vinden van de beste haarkliniek is niet eenvoudig, want waar baseert u uw mening op? Vergelijken van aanbieders kan een beter inzicht in de mogelijkheden bieden. Bovendien is het een vrij objectieve manier van selecteren. Online zijn diverse websites en vergelijkingssites actief waar u meningen van anderen kunt vinden en lezen. Vergelijk de binnen- en buitenlandse haarklinieken met elkaar. De laatste jaren kiezen steeds meer mannen en vrouwen voor een FUE haartransplantatie in Turkije. Wellicht dat de beste haartransplantatie kliniek voor u ook in Turkije is gesitueerd. Redenen hiervoor kunnen zijn:• Het grote prijsverschil dat soms meer dan 50% bedraagt. GlobalHair biedt u de laagste prijs voor een FUE haartransplantatie in Turkije. U betaalt € 2.249 voor een complete behandeling waarbij ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Bij een vergelijkbare ingreep in Nederland lopen de kosten op tot ver boven € 5.000. • Tijdens een dagbehandeling worden in Turkije meer haarzakjes getransplanteerd dan in Nederland. De haarchirurgen en assistenten van GlobalHair transplanteren maximaal 4.500 grafts op een dag, in Nederland ligt het maximale aantal op 3.000 tot 3.200 grafts. Complexere behandelingen worden meer efficiënt uitgevoerd. • Turkije biedt kwalitatief gezien hoogwaardige haartransplantatie behandelingen aan. Het wordt wereldwijd als het nummer 1 land gezien voor haarimplantaties. Jaarlijks gaan mannen en vrouwen uit alle windstreken naar Turkije voor een FUE haartransplantatie.

Beste haartransplantatie kliniek vrouwen

Haartransplantatie technieken zijn de voorbije jaren ontwikkeld, verbeterd en gemoderniseerd. Dat heeft ertoe geleidt dat de behandeling ook door meer en meer vrouwen wordt gezien als de ideale oplossing bij een dunner wordende haardos. Erfelijke of mannelijke kaalheid overkomt niet alleen mannen. Ook vrouwen zijn gevoelig voor het DHT hormoon dat haaruitval veroorzaakt. GlobalHair biedt de haarsparende FUE haartransplantatie aan. Het haar wordt voorafgaand aan de ingreep niet volledig geschoren, alleen een stukje van het donorgebied zodat de haarzakjes geoogst kunnen worden. Als het haar lang genoeg is, valt dit naderhand over het kortere gedeelte heen. Het is een succesvolle behandelmethode met uitstekende resultaten. In onze comfortabele haarkliniek ontbreekt het u aan niets en u wordt gedurende de hele procedure bijgestaan en begeleidt door onze ervaren consulenten. Ook vrouwen kiezen steeds vaker voor een betaalbare haartransplantatie in Turkije.

Zelf de beste haartransplantatie kliniek kiezen

Welke haarkliniek uiteindelijk het beste bij uw wensen en verwachtingen past, bepaalt u zelf. Belangrijk is dat u vertrouwen heeft in degene die de behandeling toepast, zodat u ontspannen in de behandelstoel zit. Een haartransplantatie duurt lang, zo tussen 6 en 9 uur, en dat is extra lang als u zich niet op uw gemak voelt. Vertrouw daarom altijd op eigen gevoel en staar u niet blind op adviezen en meningen van anderen. U weet zelf het beste of naar uw gevoel uw vragen tijdens een intakegesprek naar behoren worden beantwoord. U ervaart zelf hoe een eerste kennismakingsgesprek verloopt. Bezoek meerdere haarklinieken en vergelijk deze gesprekken met elkaar. Een haartransplantatie is meer dan alleen een cosmetische ingreep die u voor een zo laag mogelijke prijs wilt ondergaan. Het is een behandeling die een gedegen voorbereiding vereist om zo het gewenste resultaat te bereiken. Daarbij let u op kwaliteit, informatie verstrekking, bereikte resultaten en de manier waarop u welkom wordt geheten.

Gratis consult haarkliniek

GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en wordt gemiddeld met een 9.8 gewaardeerd. Onze ISHRS gecertificeerde haarchirurgen volgen op regelmatige basis congressen en workshops en zijn zodoende altijd op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie technieken, apparatuur en innovaties. Vaak wordt gedacht dat u meerdere keren naar Turkije moet reizen, waardoor de betaalbare haartransplantatie tarieven al snel duurder worden door de reiskosten erbij op te tellen. Dit is bij GlobalHair niet het geval. Onze vestiging in Leiden is de aangewezen locatie voor het gratis, eerste consult alsook voor de nazorg na afloop van de behandeling. Alleen de haartransplantatie zelf vindt in Istanbul plaats. Onze consulenten vertellen uw tijdens een gratis consult alles over de haartransplantatie kliniek, de ingreep en de resultaten die in het verleden zijn bereikt door onze haarchirurgen. Meer weten of een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.