Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

DHI behandeling

Verlang jij naar een volle haardos? En wil je dit realiseren door een haartransplantatie met het beste resultaat en minimale hersteltijd? Ontdek de DHI haartransplantatie van GlobalHair! Met onze DHI haar implantatie worden jouw eigen haarzakjes getransplanteerd, waardoor je over een natuurlijk ogende volle haardos beschikt - zonder littekens of pijnlijke herstelperiode met de beste resultaten!

Voel je goed met mooie volle haardos

Heb jij last van haaruitval of inhammen? En wil jij maatwerk, kwaliteit en gegarandeerd resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een hoogwaardige DHI haartransplantatie!

Directe implantatie

Bij DHI worden haarzakjes direct geïmplanteerd zonder eerst kanaaltjes te maken, wat zorgt voor een nauwkeurige plaatsing en minder trauma aan het ontvangstgebied.

Geen scheren vereist

In tegenstelling tot andere methoden, hoeft het ontvangstgebied bij DHI niet geschoren te worden, waardoor het een ideale optie is voor diegenen die hun bestaande haarstijl willen behouden.

Natuurlijke en dichtere resultaten

DHI-techniek biedt natuurlijke en dichtere resultaten dankzij de precisie van de DHI Implanter-pen, die de haarzakjes in de juiste hoek en richting plaatst.

Wat is een DHI haartransplantatie?

DHI (Direct Hair Implantation) is een geavanceerde haartransplantatie methode die natuurlijke en blijvende resultaten biedt. Een van de grootste voordelen van de DHI-techniek is dat het ontvangstgebied niet geschoren hoeft te worden. Dit maakt de procedure aantrekkelijker voor mensen die zich zorgen maken over hun uiterlijk tijdens het herstel. Dankzij het gebruik van speciaal ontwikkelde apparatuur kunnen de haarzakjes direct geoogst en geïmplanteerd worden, zonder het maken van incisies of kanaaltjes. Dit zorgt voor een comfortabelere ervaring en een sneller herstelproces.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Laat je altijd goed informeren over de beste haartransplantatie specifiek voor jouw haartype. Onze doktoren van GlobalHair staan voor je klaar om je van een advies te voorzien hoe jij met een DHI haartransplantatie weer over een prachtige, volle haardos beschikt.

Het DHI-proces: hoe verloopt het?

DHI-haartransplantatie begint met een grondige beoordeling en een persoonlijk behandelplan. Tijdens de behandeling worden haarzakjes geoogst en met behulp van de speciale DHI Implanter direct in de kalende gebieden geïmplanteerd. Dit zorgt voor nauwkeurige plaatsing en natuurlijke resultaten. Doordat er geen incisies of kanaaltjes nodig zijn, verloopt het herstelproces sneller en met minder ongemak. Het eindresultaat wordt meestal binnen 12 tot 18 maanden na de procedure zichtbaar en is blijvend.

Wij gaan voor tevredenheid

Voor
Na
Voor
Na

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek
16/06/2023
Kaan, Arnhem

Haartransplantatie bij GlobalHair uitstekend! Onlangs heb ik een Haartransplantatie laten doen bij GlobalHair. De behandeling is perfect en ook pijnloos verlopen. Er wordt goed gecommuniceerd en duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen. Nu wachten op het eind resultaat. Tot nu toe een dikke 10 voor GlobalHair.

23/12/2021
Jim, Alpen

Professionaliteit op en top! Na een tijdje onderzoek gedaan te hebben uiteindelijk bij GlobalHair terecht gekomen. Na een intakegesprek waarin alles duidelijk stap voor stap werd verteld, besloten om de stap te zetten en de ingreep in te plannen. Mijn ervaring is uitstekend. Alles was goed geregeld en het personeel was zeer vriendelijk. De behandeling ging erg goed en de nazorg is ook uitstekend.

05/08/2021
Frank, Almere

Echt was super! Ik ben echt goed geholpen van chauffeurs, hotel tot aan harttransplantatie kliniek. Nazorg was helemaal top, vrouwelijke begeleider die voor mij alles ging uitleggen en vertalen was geweldig. De behandeling van haartransplantatie ze wisten precies wat ik wou hebben en een goede nazorg geleverd doorhun .Eten was perfect super!! Berkan was nog langs geweest ..geweldig!!! Ik zou zeker weten mensen hier heen sturen. GlobalHair geen worden voor jullie zijn toppers!!

Voordelen DHI

Nauwkeurige plaatsing: met de DHI Implanter worden haarzakjes direct en met precisie geplaatst, wat zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.
Niet scheren: in tegenstelling tot andere haartransplantatie methoden hoeft het ontvangstgebied bij DHI niet geschoren te worden.
Minimaal invasief: er zijn geen incisies of kanaaltjes nodig bij DHI, waardoor het herstelproces sneller verloopt en er minder ongemak is.
Sneller herstel: door de directe implantatie van haarzakjes is de herstelperiode korter in vergelijking met andere haartransplantatie methoden.
Natuurlijke resultaten: DHI zorgt voor een natuurlijke groeirichting en dichtheid van het getransplanteerde haar, wat bijdraagt aan een optimaal eindresultaat.
Geschikt voor diverse haarsoorten: DHI kan worden toegepast bij zowel mannen als vrouwen, en is effectief voor verschillende soorten haarverlies.
Gratis consulting

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de keuze voor een behandeling. Met een gratis consult luisteren we daarom graag naar je behoeften en wensen om je van het beste advies te voorzien voor jouw behandeling.

Nederlandse en Turkse kliniek

Niet alleen in Nederland kun je terecht bij GlobalHair voor het beste resultaat. Ook staat ons team van specialisten voor je klaar in onze kliniek in Turkije.

Superieure kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op een haartransplantatie met de beste resultaten en een volle haardos van hoogwaardige kwaliteit.

Nazorg en VIP-begeleiding

Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens de behandeling, maar voor het hele proces. Wij bieden de beste service en persoonlijke aandacht.

DHI Haartransplantatie Procedure

De DHI (Direct Hair Implantation) haartransplantatie is een innovatieve techniek gekenmerkt door precisie en natuurlijke resultaten. De procedure omvat consultatie, voorbereiding, extractie van haarfollikels, directe implantatie met een speciale implanter zonder kanaaltjes en nazorg. Deze methode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met haarverlies.

Naast de DHI methode kun je ook kiezen voor een Fue Haartransplantatietechniek of Saffier haartransplantatietechniek.

Hieronder volgen de stappen van een haarherstellende operatie

01

Ontwerp en tekening van de haarlijn

In deze initiële fase ontwerpen we en tekenen we de gewenste haarlijn op uw hoofdhuid, waarbij we rekening houden met uw specifieke esthetische wensen en natuurlijke haarlijn.

02

Het scheren van de hoofdhuid

Uw hoofdhuid wordt geschoren.

03

Bepaling van het donorgebied

Er wordt een beoordeling van uw donorgebied uitgevoerd en een oogstplan opgesteld.

04

Plaatselijke verdoving

In het hele hoofdhuidgebied wordt plaatselijke verdoving ingespoten. Dit zorgt ervoor dat uw haartransplantatie minimaal pijnlijk zal zijn. Om het pijnniveau verder te verlagen, wordt ook pre-needle-free anesthesie aangeboden voor de patiënten die een zo soepel mogelijke ervaring willen.

05

Oogsten van het donorgebied

Het donorgebied wordt gebruikt om haarfollikels te oogsten voor de transplantatie. Het aantal follikels in een graft bepaalt het soort graft (1,2,3 of 4). Een professionele donorwinning zorgt voor ondetecteerbare resultaten na volledig herstel.

06

Kanaalopening

In het donorgebied worden kanalen geopend met behulp van kleine mesjes (metaal of saffier). Het openen van de kanalen vereist veel expertise en deskundigheid.

07

Implantatie

De transplantaten worden verdeeld volgens het implantatieplan en het aantal follikels in elk transplantaat en geïmplanteerd in de geopende kanalen. Over het algemeen krijgen frontale delen meer dichtheid, en kroondelen minder dichtheid.

De beste kwaliteit haartransplantatie bij GlobalHair!

Onze missie is om mensen te helpen met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Kunnen wij jou hierbij helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat persoonlijk voor jou de beste oplossing is. Elke haartransplantatie is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. En dat weten wij als geen ander. Onze doktoren hebben altijd een passende oplossing - zelfs als je denkt dat het ‘onmogelijk’ voelt, komen wij tot het beste resultaat voor jouw haar.

De doktoren van GlobalHair staan voor je klaar om je weer het zelfvertrouwen terug te geven én natuurlijk: een heerlijk volle haardos!

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4