DHI behandeling

Geen littekens of pijnlijke herstelperiode met de DHI-behandeling

Directe implantatie

Bij DHI worden haarzakjes direct geïmplanteerd zonder eerst kanaaltjes te maken, wat zorgt voor een nauwkeurige plaatsing en minder trauma aan het ontvangstgebied.

Geen scheren vereist

In tegenstelling tot andere methoden, hoeft het ontvangstgebied bij DHI niet geschoren te worden, waardoor het een ideale optie is voor diegenen die hun bestaande haarstijl willen behouden.

Natuurlijke en dichtere resultaten

DHI-techniek biedt natuurlijke en dichtere resultaten dankzij de precisie van de DHI Implanter-pen, die de haarzakjes in de juiste hoek en richting plaatst.

Wat is de DHI techniek?

DHI (Direct Hair Implantation) is een geavanceerde haartransplantatiemethode die natuurlijke en blijvende resultaten biedt. Een van de grootste voordelen van de DHI-techniek is dat het ontvangstgebied niet geschoren hoeft te worden. Dit maakt de procedure aantrekkelijker voor mensen die zich zorgen maken over hun uiterlijk tijdens het herstel. Dankzij het gebruik van speciaal ontwikkelde apparatuur kunnen de haarzakjes direct geoogst en geïmplanteerd worden, zonder het maken van incisies of kanaaltjes. Dit zorgt voor een comfortabelere ervaring en een sneller herstelproces.

Het DHI-proces

DHI-haartransplantatie begint met een grondige beoordeling en een persoonlijk behandelplan. Tijdens de behandeling worden haarzakjes geoogst en met behulp van de speciale DHI Implanter direct in de kalende gebieden geïmplanteerd. Dit zorgt voor nauwkeurige plaatsing en natuurlijke resultaten. Doordat er geen incisies of kanaaltjes nodig zijn, verloopt het herstelproces sneller en met minder ongemak. Het eindresultaat wordt meestal binnen 12 tot 18 maanden na de procedure zichtbaar en is blijvend.

Wij gaan voor tevredenheid

Neem geen risico’s met je haar, want je haar is immers kostbaar. Bij GlobalHair willen we niemand over de streep trekken. Integendeel, we willen mensen informeren en begeleiden om de beste keuze te maken voor persoonlijke groei. Met onze technieken leiden onze behandelingen daarom altijd tot de beste resultaten. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg - iedereen verdient het om met zelfvertrouwen en een volle haardos door het leven te gaan. En met onze missie hebben wij al veel klanten blij mogen maken.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Voor

Na

Voor

Na

Voordelen DHI

Nauwkeurige plaatsing: Met de DHI Implanter worden haarzakjes direct en met precisie geplaatst, wat zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat. Niet scheren: In tegenstelling tot andere haartransplantatiemethoden hoeft het ontvangstgebied bij DHI niet geschoren te worden. Minimaal invasief: Er zijn geen incisies of kanaaltjes nodig bij DHI, waardoor het herstelproces sneller verloopt en er minder ongemak is. Sneller herstel: Door de directe implantatie van haarzakjes is de herstelperiode korter in vergelijking met andere haartransplantatiemethoden. Natuurlijke resultaten: DHI zorgt voor een natuurlijke groeirichting en dichtheid van het getransplanteerde haar, wat bijdraagt aan een optimaal eindresultaat. Geschikt voor diverse haarsoorten: DHI kan worden toegepast bij zowel mannen als vrouwen, en is effectief voor verschillende soorten haarverlies.

Voordelen DHI

Nauwkeurige plaatsing: Met de DHI Implanter worden haarzakjes direct en met precisie geplaatst, wat zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.
Niet scheren: In tegenstelling tot andere haartransplantatiemethoden hoeft het ontvangstgebied bij DHI niet geschoren te worden.
Minimaal invasief: Er zijn geen incisies of kanaaltjes nodig bij DHI, waardoor het herstelproces sneller verloopt en er minder ongemak is.
Sneller herstel: Door de directe implantatie van haarzakjes is de herstelperiode korter in vergelijking met andere haartransplantatiemethoden.
Natuurlijke resultaten: DHI zorgt voor een natuurlijke groeirichting en dichtheid van het getransplanteerde haar, wat bijdraagt aan een optimaal eindresultaat.
Geschikt voor diverse haarsoorten: DHI kan worden toegepast bij zowel mannen als vrouwen, en is effectief voor verschillende soorten haarverlies.
Superieure kwaliteit

Bij ons kun je altijd vertrouwen op een haartransplantatie die leidt tot de beste resultaten en de hoogst mogelijke haardichtheid van uitmuntende kwaliteit.

Gratis consulting

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de keuze voor een behandeling. Met een gratis consult luisteren we daarom graag naar je behoeften en wensen om je van het beste advies te voorzien voor jouw behandeling.

Nazorg en VIP begeleiding

Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens de behandeling, maar tijdens het hele proces. Wij bieden de beste service en persoonlijke aandacht.

Nederlandse en Turkse kliniek

Niet alleen in Nederland kun je terecht bij GlobalHair voor het beste resultaat. Ook staat ons team van specialisten voor je klaar in onze kliniek in Turkije.

DHI Haartransplantatie Procedure

De DHI (Direct Hair Implantation) haartransplantatie is een innovatieve techniek gekenmerkt door precisie en natuurlijke resultaten. De procedure omvat consultatie, voorbereiding, extractie van haarfollikels, directe implantatie met een speciale implanter zonder kanaaltjes en nazorg. Deze methode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met haarverlies.

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek

Hieronder volgen de stappen van een haarherstellende operatie met de FUE-methode

01

Ontwerp en tekening van de haarlijn

We speak your language! With our multilingual team, we are happy to serve patients from every corner of the world.g

02

Het scheren van de hoofdhuid

Uw hoofdhuid wordt geschoren.

03

Bepaling van het donorgebied

Er wordt een beoordeling van uw donorgebied uitgevoerd en een oogstplan opgesteld.

04

Plaatselijke verdoving

In het hele hoofdhuidgebied wordt plaatselijke verdoving ingespoten. Dit zorgt ervoor dat uw haartransplantatie minimaal pijnlijk zal zijn. Om het pijnniveau verder te verlagen, wordt ook pre-needle-free anesthesie aangeboden voor de patiënten die een zo soepel mogelijke ervaring willen.

05

Oogsten van het donorgebied

Het donorgebied wordt gebruikt om haarfollikels te oogsten voor de transplantatie. Het aantal follikels in een graft bepaalt het soort graft (1,2,3 of 4). Een professionele donorwinning zorgt voor ondetecteerbare resultaten na volledig herstel.

06

Kanaalopening

In het donorgebied worden kanalen geopend met behulp van kleine mesjes (metaal of saffier). Het openen van de kanalen vereist veel expertise en deskundigheid.

07

Implantatie

De transplantaten worden verdeeld volgens het implantatieplan en het aantal follikels in elk transplantaat en geïmplanteerd in de geopende kanalen. Over het algemeen krijgen frontale delen meer dichtheid, en kroondelen minder dichtheid.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Vraag
Selecteer onderwerp