Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Hoe werkt FUT?

  Meestal wordt er voor gekozen om iemand eerst zeer kort te scheren, voordat de FUT haartransplantatie methode plaats gaat vinden. Het kan echter tegenwoordig ook dat u ervoor kiest om niet alles kort te scheren. Dit wordt ook wel een haarsparende haartransplantatie methode genoemd. Er wordt dan alleen in het donorgebied een klein gedeelte kort geschoren. Het haar moet dan meestal minimaal 10 centimeter lang zijn, zodat dit haar over het kaal geschoren gedeelte heen valt. Vervolgens wordt de hoofdhuid verdoofd. Dit gebeurt zowel in het donorgebied als het gebied waar het haar naartoe zal worden verplaatst.

  FUT vergeleken met andere methodes

  Overweegt u een haartransplantatie, maar weet u niet wat de beste haartransplantatie techniek is? Laat u informeren en voorlichten door ervaren deskundigen. GlobalHair nodig u uit voor een consult in Leiden, waarbij onze consulenten u alles over de verschillende mogelijkheden vertellen. Uiteraard wordt de FUE techniek toegelicht en wordt verteld welke resultaten u van een haartransplantatie kunt verwachten. Haartransplantatie voor en na foto’s worden getoond en gekeken wordt hoeveel haarzakjes in uw situatie getransplanteerd kunnen worden. U ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel. Het is gesprek is vrijblijvend.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp