Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Moderne toepassing haar implanteren

  De GlobalHair specialisten maken gebruik van de FUE haartransplantatie methode. Door een nauwe samenwerking met ervaren assistenten kunnen tijdens een behandeling tot 4.500 haarzakjes geoogst en getransplanteerd worden. Dit oogsten wordt gedaan met behulp van een micro motor, waarmee de haar implantaten uit het donorgebied worden gehaald. Het donorgebied bevindt zich meestal in uw haarkrans. Alle haarzakjes die geoogst worden, zullen daarna gecontroleerd en voorbereidt worden op de transplantatie in de kalende gebieden. Haar implanteren is een langdurige behandeling, waarbij u op zo’n 6 tot 8 uur moet rekenen. Maakt u zich vooraf niet ongerust. U zit niet aaneengesloten in de behandelstoel. Tussendoor zijn diverse pauze momenten en krijgt u tussen de middag een lunch aangeboden. Na het afronden van de haartransplantatie is uw huid licht gezwollen en kunnen zowel rode verkleuringen als kleine blauwe plekjes zichtbaar zijn. Dit is tijdelijk en neemt na een aantal dagen vanzelf af. Het duurt gemiddeld twee tot drie maanden voordat nieuwe haren gaan groeien. Van littekenvorming is bij de FUE techniek geen sprake. Overigens hoeft u zich over pijn tijdens de ingreep geen zorgen te maken. Het donor- en transplantatiegebied worden plaatselijk verdoofd, waardoor een haarimplantatie niet als pijnlijk wordt ervaren. Ook niet tijdens het plaatsen van de haarimplantaten.

  Haar implantaten vrouwen en mannen

  Als u zich oriënteert op een eventuele haartransplantatie dan is het ongetwijfeld opgevallen dat het een populaire cosmetische ingreep is. De voorbije jaren is het aantal aanbieders, zowel in binnen- als buitenland, fors toegenomen. Deze toename is onder meer te danken aan een betere bekendheid van de ingreep, de ontwikkeling van de behandeltechniek en de betaalbare tarieven die voornamelijk in het buitenland worden aangeboden. Het feit dat bekende mensen er openlijk voor uitkomen dat ze een haartransplantatie hebben ondergaan, kan soms net dat extra zetje geven. Niemand wordt graag gewezen op een dunner wordende haardos of opmerkelijk dieper wordende inhammen. Met de verbetering van de techniek is een haartransplantatie tegenwoordig niet meer alleen typisch een behandeling voor mannen. Vrouwen die te maken met Alopecia androgenetica worden eveneens met uitstekende, blijvende resultaten behandelt. Toch kunnen er een aantal verschillen zijn tussen een haarimplantatie bij mannen en vrouwen:

  • Standaard FUE haartransplantatie. De meeste mannen wordt gevraagd het haar voorafgaand aan de haarimplantatie kort te scheren. Dit kan ook in de haarkliniek gebeuren, als u dit zelf liever niet doet. Door het haar af te scheren kunnen bij GlobalHair tot 4.500 haar implantaten (grafts) op een behandeldag getransplanteerd worden.
  • Haarsparende FUE haartransplantatie. Vrouwen hoeven het haar niet volledig af te scheren. Door alleen een stukje van de haarkrans te scheren, is het achteraf niet zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. De omliggende haren vallen over het geschoren gedeelte heen. Bij de haarsparende FUE techniek kunnen op een dag minder haarzakjes getransplanteerd worden dan wanneer de standaard FUE methode wordt toegepast.

  Betaalbare haartransplantatie consult

  Zoekt u een blijvende oplossing voor uw haaruitval? Wellicht dat een haarimplantatie ook in uw situatie uitkomst kan bieden. Uw geschiktheid wordt door een ervaren consulent beoordeelt tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij GlobalHair in Leiden. In Leiden? Ja, zeker. Het is niet nodig om voor een consult naar Istanbul heen en weer te reizen. Datzelfde is eveneens van toepassing voor de nazorg na afloop van de FUE haartransplantatie. Tijdens het hele behandelproces reist u eenmalig naar Turkije. Bij het behandeltarief zijn 2 hotelovernachtingen inbegrepen. De vliegticket regelt u zelf. Na aankomst op het vliegveld in Istanbul wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. De volgende ochtend gaat u van het hotel naar de haarkliniek waar de haartransplantatie wordt uitgevoerd. Na een goede nachtrust volgt nog een controle bij de haarchirurg die u toestemming geeft om weer naar huis te gaan. U ontvangt verzorgingstips en instructies om het herstel te bevorderen. GlobalHair rekent een vast all-in tarief van € 2.949, waarbij de ingreep, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Meer weten of wilt u een afspraak maken voor een consult? U kunt ons bereiken door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan