Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haar implanteren

Een succesvolle haarimplantatie afsluiten met een mooi eindresultaat. Natuurlijk is dat uw verwachting van een haarimplantatie. Haar implanteren is een specialisme dat u overlaat aan ervaren haarchirurgen. U bent voor een FUE haartransplantatie gelukkig niet alleen aangewezen op een dure Nederlandse haarkliniek. Wist u dat in Turkije toonaangevende ISHRS gecertificeerde haarchirurgen jaarlijks honderden succesvolle haarimplantaties uitvoeren? De topspecialisten van GlobalHair zijn werkzaam in een luxe haarkliniek, voorzien van moderne en comfortabele faciliteiten. Interessante bijkomstigheid is de prijs, die ruim 50% lager ligt dan bij een vergelijkbare behandeling in Nederland.

Moderne toepassing haar implanteren

De GlobalHair specialisten maken gebruik van de FUE haartransplantatie methode. Door een nauwe samenwerking met ervaren assistenten kunnen tijdens een behandeling tot 4.500 haarzakjes geoogst en getransplanteerd worden. Dit oogsten wordt gedaan met behulp van een micro motor, waarmee de haar implantaten uit het donorgebied worden gehaald. Het donorgebied bevindt zich meestal in uw haarkrans. Alle haarzakjes die geoogst worden, zullen daarna gecontroleerd en voorbereidt worden op de transplantatie in de kalende gebieden. Haar implanteren is een langdurige behandeling, waarbij u op zo’n 6 tot 8 uur moet rekenen. Maakt u zich vooraf niet ongerust. U zit niet aaneengesloten in de behandelstoel. Tussendoor zijn diverse pauze momenten en krijgt u tussen de middag een lunch aangeboden. Na het afronden van de haartransplantatie is uw huid licht gezwollen en kunnen zowel rode verkleuringen als kleine blauwe plekjes zichtbaar zijn. Dit is tijdelijk en neemt na een aantal dagen vanzelf af. Het duurt gemiddeld twee tot drie maanden voordat nieuwe haren gaan groeien. Van littekenvorming is bij de FUE techniek geen sprake. Overigens hoeft u zich over pijn tijdens de ingreep geen zorgen te maken. Het donor- en transplantatiegebied worden plaatselijk verdoofd, waardoor een haarimplantatie niet als pijnlijk wordt ervaren. Ook niet tijdens het plaatsen van de haarimplantaten.

Haar implantaten vrouwen en mannen

Als u zich oriënteert op een eventuele haartransplantatie dan is het ongetwijfeld opgevallen dat het een populaire cosmetische ingreep is. De voorbije jaren is het aantal aanbieders, zowel in binnen- als buitenland, fors toegenomen. Deze toename is onder meer te danken aan een betere bekendheid van de ingreep, de ontwikkeling van de behandeltechniek en de betaalbare tarieven die voornamelijk in het buitenland worden aangeboden. Het feit dat bekende mensen er openlijk voor uitkomen dat ze een haartransplantatie hebben ondergaan, kan soms net dat extra zetje geven. Niemand wordt graag gewezen op een dunner wordende haardos of opmerkelijk dieper wordende inhammen. Met de verbetering van de techniek is een haartransplantatie tegenwoordig niet meer alleen typisch een behandeling voor mannen. Vrouwen die te maken met Alopecia androgenetica worden eveneens met uitstekende, blijvende resultaten behandelt. Toch kunnen er een aantal verschillen zijn tussen een haarimplantatie bij mannen en vrouwen:

  • Standaard FUE haartransplantatie. De meeste mannen wordt gevraagd het haar voorafgaand aan de haarimplantatie kort te scheren. Dit kan ook in de haarkliniek gebeuren, als u dit zelf liever niet doet. Door het haar af te scheren kunnen bij GlobalHair tot 4.500 haar implantaten (grafts) op een behandeldag getransplanteerd worden.
  • Haarsparende FUE haartransplantatie. Vrouwen hoeven het haar niet volledig af te scheren. Door alleen een stukje van de haarkrans te scheren, is het achteraf niet zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan. De omliggende haren vallen over het geschoren gedeelte heen. Bij de haarsparende FUE techniek kunnen op een dag minder haarzakjes getransplanteerd worden dan wanneer de standaard FUE methode wordt toegepast.

Betaalbare haartransplantatie consult

Zoekt u een blijvende oplossing voor uw haaruitval? Wellicht dat een haarimplantatie ook in uw situatie uitkomst kan bieden. Uw geschiktheid wordt door een ervaren consulent beoordeelt tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij GlobalHair in Leiden. In Leiden? Ja, zeker. Het is niet nodig om voor een consult naar Istanbul heen en weer te reizen. Datzelfde is eveneens van toepassing voor de nazorg na afloop van de FUE haartransplantatie. Tijdens het hele behandelproces reist u eenmalig naar Turkije. Bij het behandeltarief zijn 2 hotelovernachtingen inbegrepen. De vliegticket regelt u zelf. Na aankomst op het vliegveld in Istanbul wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. De volgende ochtend gaat u van het hotel naar de haarkliniek waar de haartransplantatie wordt uitgevoerd. Na een goede nachtrust volgt nog een controle bij de haarchirurg die u toestemming geeft om weer naar huis te gaan. U ontvangt verzorgingstips en instructies om het herstel te bevorderen. GlobalHair rekent een vast all-in tarief van € 2.949, waarbij de ingreep, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Meer weten of wilt u een afspraak maken voor een consult? U kunt ons bereiken door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Ja, beide termen worden gebruikt om dezelfde doelstelling te bereiken. Het verplaatsen van haren uit het donorgebied naar uitgedunde of kalende plekken elders op het hoofd.

Ja, de ingreep wordt met uw eigen donorhaar uitgevoerd. Heeft u onvoldoende donorhaar dan kan de ingreep helaas niet toegepast worden.

Een haartransplantatie of -implantatie is de enige behandelmethode die nieuwe, permanente haargroei mogelijk maakt bij mannen en vrouwen met Alopecia androgenetica. De ingreep wordt op pijnloze manier uitgevoerd en het herstel verloopt bij de meeste mensen voorspoedig. U bent in staat om na een aantal dagen weer aan het werk te gaan. Het haar kan naar wens geknipt en gestyled worden.

De haartransplantatie is een relatief dure ingreep die niet bij iedereen kan worden toegepast. Bij een te hoog verwachtingspatroon kan het resultaat tegenvallen.

Ja, haartransplantaties worden succesvol bij mannen en vrouwen toegepast. De moderne behandelmethodes maken dat een ruime meerderheid van de mensen die zich laten behandelen achteraf prima te spreken zijn over de bereikte resultaten.

Ja, u bespaart ruim 50% op de kosten door de ingreep in Turkije te ondergaan. De grote prijsverschillen zijn hoofdzakelijk te wijten aan de lagere lasten voor personeel en overhead in Turkije. Zowel de lonen voor haarchirurgen als algemene kliniekmedewerkers liggen aanmerkelijk lager dan in Nederland.

GlobalHair heeft een all-in tarief van € 2.949 voor een FUE haartransplantatie. Bij het behandelbedrag zijn het consult, nazorg en controles inbegrepen. Tijdens de ingreep worden maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP Transfers en een PRP behandeling zijn inbegrepen. Het tarief maakt geen onderscheid tussen mannen of vrouwen.

Nee. De eerste resultaten worden pas drie tot vier maanden na de ingreep zichtbaar.

GlobalHair heeft (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en bij de kliniek zijn uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam. De kliniek heeft de voorbije jaren de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen en de behandeling wordt met gemiddelde 9.8 gewaardeerd. U bent verzekerd van constante kwaliteit.

Het gesprek vindt plaats in de vestiging in Leiden. De ervaren consulent bekijkt uw hoofdhuid, de mate van haarverlies en het donorhaar. Uw gezondheid wordt uitgebreid besproken, waarbij er aandacht is voor uw medisch verleden en eventueel medicijngebruik. Ook wordt stilgestaan bij de ingreep en de risico’s en complicaties die op kunnen treden. Indien u voor de ingreep in aanmerking komt ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4