facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haar op hoofd tatoeëren kosten

Zoekt u informatie over haar op hoofd tatoeëren kosten? Hoewel micro haar pigmentatie relatief goedkoop is in vergelijking met een uitgebreide haartransplantatie, heeft niet iedereen het behandeltarief beschikbaar. Wat voor de een haalbaar is, is dat voor de volgende misschien niet. Haaruitval is willekeurig en treft mensen met een breed scala aan inkomsten en financiële verplichtingen. Lage prijzen zijn aantrekkelijk, maar vergeet het vooronderzoek niet. Verzeker uzelf van een professionele MHP-specialist die over aantoonbare ervaring beschikt. Zo voorkomt u dat aantrekkelijke haar op hoofd tatoeëren kosten alsnog duur uitvallen.

Korting haar op hoofd tatoeëren kosten

Als u zoekt naar een behandeling tegen haaruitval, heeft u misschien een favoriete kliniek of behandelaar op het oog. Alle haarklinieken werken hard om nieuwe klanten te werven en het is hier dat er onbenutte kansen liggen. Niet elke kliniek wijkt af van het standaardtarief, maar er zijn klinieken die u ervan kunt overtuigen om korting op de behandeling te geven. Onder het motto ‘Nee heeft u, ja kunt u krijgen’, is het niet vreemd om op korting te zinspelen. Heeft u een kliniek op het oog? Benader een specialist op respectvolle manier en vraag voorzichtig om korting. Bij een realistische verwachting, staan veel behandelaars open om een alternatief behandeltarief met u te bespreken.

Betalen in termijnen

Haarklinieken bieden regelmatig financiering aan. Afhankelijk van de kredietmaatschappij, betaalt u het geleende bedrag in maandelijkse termijnen af. De mogelijkheden hangen af van uw kredietwaardigheid, die wordt nagekeken in het BKR. Denk vooraf na over de gevolgen van het afsluiten van een doorlopend krediet of lening voor een cosmetische behandeling. U betaalt meerdere jaren maandelijks een bedrag af, waarbij de kredietverstrekker rente en andere kosten in rekening brengt.

Meld u aan als model

Sommige klinieken bieden korting als u bereid bent om bijvoorbeeld op een open dag de behandeling toe te laten passen. Geïnteresseerden zien dan live hoe een haar tattoo werkt. Ook is het mogelijk om korting te krijgen voor het gebruik van beeldmateriaal waarop u zichtbaar bent. Vergeet bij deze ‘deals’ niet te vragen naar de voorwaarden. Hoelang mag een kliniek het beeldmateriaal gebruiken? Waar worden de beelden getoond? Niet iedereen vindt het prettig om jaren later met de opnames geconfronteerd te worden. Zorg ervoor dat u de voorwaarden begrijpt en dat deze ook door de kliniek ondertekend zijn, zodat wijzigingen of aanpassingen van de overeenkomst niet zomaar eenzijdig mogelijk zijn.

Bitmap

Losse behandelsessies betalen

Het is vanzelfsprekend dat klinieken u een offerte geven op basis van het aantal sessies dat ze denken nodig te hebben. Een standaard micro haar pigmentatie behandeling bestaat meestal uit drie sessies. De laatste sessie is vaak een touch-up en biedt mogelijkheden om een lagere prijs te bedingen. Vraag de specialist hoeveel sessies u nodig heeft en/of een derde sessie absoluut noodzakelijk is. Omdat dit vooraf nooit voor de volle 100% te zeggen is, kunt u vragen om de derde sessie van de offerte uit te sluiten. Is de sessie achteraf toch nodig, dan betaalt u deze apart.

Prijsoffertes vergelijken

De manieren waarop haarklinieken wel of niet korting geven op tricopigmentatie variëren. Vragen staat vrij, maar ga niet automatisch uit van succes. De ene specialist is hiervoor gevoelig dan de ander. Dat betekent ook dat u bij meerdere klinieken een prijs op mag vragen. Vergelijken is nodig. U zult zien dat er opmerkelijke verschillen zitten in de prijzen. De ene kliniek rekent losse behandelsessies, terwijl u bij de ander een praktisch all-in tarief krijgt. Niet alleen het aantal sessies is van invloed op de prijs, ook de omvang van de behandeling, het gebruikte pigment en de ervaring van de specialist spelen mee.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Goedkoper dan haartransplantatie

Als u kijkt naar micro haar pigmentatie dan ziet u dat de ingreep doorgaans goedkoper is dan een haartransplantatie. Het zijn twee verschillende behandelingen bij haaruitval. Een haarimplantatie is chirurgisch en maakt nieuwe haargroei mogelijk. Micro haar pigmentatie is alleen maar optisch. Het pigment heeft geen enkele invloed op het haarverlies en/of uw natuurlijke haargroei. Specialisten brengen het pigment in de bovenste hoofdhuidlaag aan, waar het uiterlijk van natuurlijke haarstoppels wordt nagebootst. Voor buitenstaanders is het niet zichtbaar dat u iets aan uw haaruitval heeft laten doen, alleen dat uw haar er goed uitziet.

Geen nieuwe haargroei

Ondanks dat micro haar pigmentatie een behandeling voor haaruitval is, moet u geen nieuwe haargroei verwachten. De resultaten zijn optisch en doen voorkomen of u een volle, gezonde haardos en/of een van nature mooi gevormde haarlijn heeft. Het is bovendien niet ondenkbaar dat u regelmatige nabehandelingen of touch-ups nodig heeft om de bereikte effecten te behouden. Specialisten werken met semipermanent pigment dat na verloop van tijd van kleur vervaagd. Dit gaat bij de een sneller dan bij de ander. Stelt u uw hoofdhuid regelmatig langdurig en zonder bescherming bloot aan uv-stralen? Reken dan op een snellere vervaging dan bij anderen. Een touch-up is aan de andere kant praktisch en biedt mogelijkheden om altijd een haardracht te hebben die overeenkomt met uw uitstraling.

Terugkerende kosten

Tricopigmentatie bevat voor de meeste mensen terugkerende kosten. Vooral als u het effect wilt behouden, is het nodig om na verloop van tijd een nabehandeling te laten doen. Een haartransplantatie daarentegen is meestal eenmalig. Heeft u zelf voldoende donormateriaal? Laat een specialist beide behandeltechnieken toelichten. Misschien dat een chirurgische ingreep op langere termijn toch een betere keuze is.

Haar tattoo consult

Ondanks dat micro haar pigmentatie niet hetzelfde is als tatoeëren, lijken beide technieken veel op elkaar. Wilt u meer weten over de techniek of wilt u een prijsopgave op maat? Maak gerust een afspraak voor een adviesgesprek bij onze consulenten in Leiden. GlobalHair biedt zowel haartransplantaties als micro haar pigmentatie behandelingen aan. Tijdens het consult vragen we wat uw verwachtingen zijn en welke techniek uw voorkeur heeft. We laten u voorbeelden van beide behandelingen zien en laten zien welke resultaten u mag verwachten. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl of neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. We zijn bereikbaar op +31 6 33388757. U ontvangt zo snel als mogelijk een reactie.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.