facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haar op hoofd tatoeëren vrouwen

Zoekt u informatie over haar op hoofd tatoeëren vrouwen? Iets in ons zegt dat een perfecte, gezonde haardos het dagelijks leven makkelijker maakt. Helaas is de realiteit dat veel vrouwen dagelijks kampen met ernstig haarverlies, gedeeltelijke kaalheid en dunner wordend haar. Heeft u hier ook mee te maken en zoekt u een oplossing voor haarverlies? Een haar tattoo, of haar op hoofd tatoeëren vrouwen bedekt deze onvolkomenheden en geeft het idee van een volle haardos.

De noodzaak voor haar op hoofd tatoeëren vrouwen

Hoewel het wel bekend is dat mannen micro haar pigmentatie behandelingen laten toepassen vanwege haarverlies, is het minder bekend dat ook veel vrouwen van deze techniek gebruikmaken. Hoewel het volkomen normaal en natuurlijk is om dagelijks tot 100 haren te verliezen, ervaren sommige vrouwen ernstige haaruitval. In verschillende gevallen en bij diverse haaruitvalproblemen biedt micro haar pigmentatie bij vrouwen een oplossing:

Typisch vrouwelijke kaalheid

De grootste boosdoener voor haaruitval bij vrouwen is alopecia androgenetica. Dit probleem is ook bekend als vrouwelijke kaalheid en is meestal genetisch bepaald. Kaalheid bij vrouwen heeft verschillende patronen die artsen en behandelaars beoordelen en indelen volgens de zogenaamde Ludwig-schaal. Een haar tattoo biedt een oplossing door gekleurd pigment in de getroffen hoofdhuidzones aan te brengen. Het is een vrij eenvoudige procedure die zonder verdoving gebeurt. De kalende plekken zijn na de behandeling nog nauwelijks zichtbaar en het pigment bootst het uiterlijk van echte haarstoppels na. Als u lijdt aan een milde vorm van vrouwelijke kaalheid is tricopigmentatie de makkelijkste en nagenoeg onderhoudsvrije behandeling.

Bitmap

Diffuus haarverlies

Diffuus of verspreide haaruitval komt meestal voor bij vrouwen als gevolg van hormonale problemen. Dit zijn aandoeningen zoals schildklierproblemen, de menopauze of het gebruik van medicatie die de hormonen beïnvloeden. Diffuus haarverlies gaat over milde tot matige haaruitval. Als gevolg daarvan kan de hoofdhuid verschijnen, iets wat vooral het geval is als u een lage haardichtheid heeft. Er zijn verschillende manieren om hier mee om te gaan. Sommige van deze manieren hebben betrekking op veranderingen in uw levensstijl, het aanpassen van uw voedingsgewoonte of het gebruik van speciale haarverzorgingsproducten. Deze methoden hebben helaas niet altijd het gewenste effect. In dat geval is micro haar pigmentatie een uitstekende methode om verspreide haaruitval te behandelen. De nazorg is net zoals de herstelperiode beperkt en de resultaten langdurig.

Alopecia areata

Alopecia areata is een auto-immuunaandoening dat haarverlies veroorzaakt. Het haarverlies komt tot uiting in de kenmerkende ronde of ovaalronde plekken op de huid. De aandoening is moeilijk te behandelen en artsen nemen dan ook vaak een afwachtende houding aan. In veel gevallen herstelt de haargroei zich vanzelf en komt de aandoening tot rust. Wanneer u een behandeling zoekt, maar geen gebruik wilt maken van corticosteroïden is micro haar pigmentatie een alternatief. Het pigment camoufleert de kale plekken en het is niet langer zichtbaar dat u te maken heeft met deze vorm van alopecia.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Werking haar tattoo bij vrouwen

Bij micro haar pigmentatie zal een ervaren specialist het pigment in de huid aanbrengen. Omdat de apparatuur en werkwijze wel wat weg hebben van een tatoeage, wordt er ook wel gesproken over haar op het hoofd tatoeëren. Het is niet nodig om het haar te millimeteren, ervaren specialisten brengen het pigment tussen het bestaande haar aan. Niet alleen camoufleert de techniek op deze manier kale plekken, de behandeling draagt ook bij aan de dichtheid van uw haargroei. De resultaten zijn langdurig en afhankelijk van verschillende huidtypes en externe factoren, zoals blootstelling aan het zonlicht en de verzorging van de hoofdhuid. Vrouwen die voor een haar tattoo kiezen, laten gemiddeld om de anderhalf tot drie jaar een nabehandeling uitvoeren.

Veilige behandelmethode

Het is normaal om u zorgen te maken over de veiligheid van een cosmetische behandeling en de manier waarop de resultaten zich ontwikkelen. Zeker bij haarverlies, wilt u geen extra schade aan de haargroei toebrengen. Micro haar pigmentatie brengt uw haar op geen enkele manier schade toe. Behandelaars injecteren het pigment in de bovenste huidlaag en de naalden komen niet in de buurt van de dieper gelegen natuurlijke haarzakjes. Wilt u zeker zijn van een natuurlijk resultaat? Laat u dan altijd voorlichten en adviseren door een ervaren specialist. Alleen behandelaars met voldoende kennis en ervaring bereiken de gewenste resultaten en passen de techniek op de beste mogelijke manier toe.

Een van de beste methoden voor haarverlies bij vrouwen

Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om haaruitval bij vrouwen te behandelen. Zowel chirurgische als niet-chirurgische technieken bieden een oplossing. Elke behandelmethode heeft unieke voor- en nadelen. Micro haar pigmentatie is een algemeen geaccepteerde behandeling met goede resultaten bij mild tot matig haarverlies. Kenmerken van de methode zijn:

  • Niet-chirurgisch;
  • Langdurige resultaten;
  • Minimaal invasief en minder pijnlijk dan een haartransplantatie;
  • Onderhoudsvrij;
  • Dekking van littekens of andere onvolkomenheden op uw hoofdhuid;

Haarverlies treft niet alleen mannen

In tegenstelling tot wat velen vaak denken, treft haaruitval niet alleen mannen. Ook vrouwen hebben hier mee te maken en bij velen heeft haarverlies grote gevolgen voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Gelukkig is het niet nodig om haaruitval onbehandeld te laten. Een haar tattoo is een behandeltechniek waarbij in drie sessies de haardos er optisch voller en beter uitziet. Het zien van voor en na foto’s van een haar tattoo bij vrouwen, helpt u bij het krijgen van een duidelijk beeld van de behandeling.

Alternatief micro haar pigmentatie

Twijfelt u aan de juistheid van een haar tattoo, maar wilt u wel iets aan uw dunner wordende haardos laten doen? Laat u adviseren over een haarsparende FUE haartransplantatie. In plaats van optische resultaten, maakt een haartransplantatie nieuwe haargroei wel mogelijk. Het is vaak een eenmalige chirurgische behandeling waar u blijvend plezier van heeft. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen beide behandelingen? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten laten u zien hoe de haartransplantatie techniek in praktijk gebeurt en hoe de resultaten van een behandeling eruit zien. De gezondheid van uw hoofdhuid en de mate van haarverlies worden bekeken, zodat een behandeladvies gegeven kan worden. Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met GlobalHair. U bereikt ons op 06 33388757.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.