facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haar tattoo dames

Zoekt u informatie over haar tattoo dames? Vaak domineren mannen het gesprek als het gaat over haarverlies en kaalheid. Dit is een belediging voor vrouwen die met exact hetzelfde probleem te maken hebben. De samenleving verwacht van vrouwen dat ze een gezonde, stralende haardos hebben. Dat erfelijkheid hier een smet opwerpt, wordt snel over het hoofd gezien. Micro haar pigmentatie is een uitstekende oplossing bij haarverlies. Een haar tattoo dames camoufleert haaruitval en maakt de haardos optisch voller.

Haar tattoo dames oplossing voor erfelijke haaruitval

Als u het nieuws heeft gekregen dat u te maken heeft met erfelijke haaruitval, of alopecia androgenetica kan micro haar pigmentatie helpen. Haaruitval bij vrouwen ziet er over het algemeen anders uit dan het mannelijke haaruitval patroon. Typisch vrouwelijk haarverlies treft een op de drie vrouwen. Volledige kaalheid komt zelden voor. Naast erfelijk haarverlies zijn er andere redenen waarom vrouwen met haaruitval te maken hebben:

  • Telogeen effluvium na een medische ingreep, zwangerschap, ernstige ziekte, langdurige stress of andere ingrijpende gebeurtenissen.
  • Tractie alopecia.
  • Alopecia areata of pleksgewijze kaalheid.
  • Hormonale onbalans door bijvoorbeeld schildklierproblemen.
  • IJzertekort.
  • Chronische ziekten zoals lupus, sclerodermie en diabetes.

Een van de voordelen van micro haar pigmentatie is dat het zowel een optie voor het behandelen van tijdelijk als blijvend haarverlies is.

Bitmap

Kale plekken camoufleren

Het patroon van vrouwelijke haaruitval is anders dan bij mannen. Uw haar wordt over het hele hoofd dunner, maar de haarlijn blijft intact. Ondanks dat er matige haaruitval op de kruin is, leidt dit zelden tot vergevorderde haaruitval en/of volledige kaalheid. MHP-specialisten behandelen elke haar- en huidskleur. De kleur van het gebruikte pigment is af te stemmen op uw eigen kleur, waardoor het een prima techniek is om kale plekken te camoufleren en haaruitval optisch te verbeteren.

Oorzaak haaruitval bij vrouwen

Haarverlies bij vrouwen komt vaker voor dan u denkt. Gemiddeld krijgt een op de drie vrouwen op een bepaald moment in het leven hiermee te maken. Verrassend genoeg is de oorzaak vaak terug te wijzen naar erfelijke factoren en heeft het haaruitval een herkenbaar patroon. Om zeker te zijn van de oorzaak, laat u deze vaststellen door een arts. Zowel een huisarts als dermatoloog kunnen de oorzaak van haarverlies goed en vlot diagnosticeren. Erfelijke haaruitval heeft een kenmerkend patroon, in combinatie met uw familiale bekendheid met haarverlies zijn aanvullende onderzoeken niet nodig. Eventueel stelt de arts een bloedonderzoek voor om eventuele andere oorzaken of onderliggende aandoeningen uit te sluiten.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Niet-chirurgische haar tattoo

Micro haar pigmentatie is een eenvoudige, non-invasieve oplossing om haaruitval bij vrouwen te behandelen. Haaruitval is vervelend en een haar tattoo geeft u uw zelfvertrouwen terug. Het is een techniek die semipermanente resultaten biedt. Ervaren MHP-specialisten staan bekend om de natuurlijke effecten. In tegenstelling tot het gebruik van een haargroeimiddel, zoals Minoxidil ziet u direct na een eerste sessie verbetering. Een haar tattoo stimuleert weliswaar geen nieuwe haargroei, het pigment heeft het uiterlijk van haarstoppels en versmelt zich naadloos met uw natuurlijke haar. Een volledige MHP-behandeling bestaat uit drie afzonderlijke sessies, met een tussenpose van meerdere weken.

Aanbrengen haar tattoo

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is een haar tattoo niet hetzelfde als een tatoeage. Bij een eerste kennismaking met de techniek, ontstaat het idee dat de gebruikte apparatuur identiek is bij beide behandelingen. Dat is niet helemaal waar. De apparatuur die MHP-specialisten gebruiken is fijner dan die van een tatoeëerder. De naalden zijn korter en het gebruikte pigment is niet hetzelfde als tatoeage-inkt. Het pigment van een haar tattoo wordt in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd en heeft als doel te camoufleren zonder op te vallen. De kleuren vervagen met de tijd en verkleuren niet blauw of groen. Daar tegenover staat de tatoeage die u om andere redenen laat zetten. Meestal is een tatoeage opvallend aanwezig. De inkt zit in de diepere huidlagen en afhankelijk van de kwaliteit ontstaan soms blauwe of groene verkleuringen.

Behandeling op maat

Een haar tattoo is een unieke behandeling die een oplossing biedt aan verschillende oorzaken van haaruitval. Als u voor een consult bij een MHP-specialist komt, kijkt deze naar de mate van haaruitval en de hoofdzones die voor behandeling in aanmerking komen. Beginnende haaruitval is minder ingrijpend dan vergevorderd haarverlies. De kosten verschillen per persoon, waarbij het uitgangspunt doorgaans de omvang van de haar tattoo is. GlobalHair heeft tarieven die liggen tussen € 690 en € 2395. Elke behandeling bestaat uit drie sessies. In veel gevallen is de derde sessie een touch-up.

Nabehandeling of touch-up

Het gebruik van semipermanent pigment zorgt voor langdurige resultaten. Toch vervaagt het pigment met de tijd en dit gaat sneller door onder andere onbeschermde blootstelling aan uv-stralen en uw levensstijl. Na verloop van tijd kan een touch-up nodig zijn. De kosten voor een touch-up zijn lager, al neemt dat niet weg dat u te maken heeft met terugkerende kosten. Een nabehandeling stelt u in staat de haarlijn bij te laten werken en/of de kleur aan te passen. Uw ‘haar’ blijft zo passen bij uw leeftijd en uitstraling. De meeste mensen laten eens in de achttien tot vierentwintig maanden een touch-up toepassen. Deze tijd varieert en hangt onder andere af van de manier waarop u de hoofdhuid verzorgt.

Persoonlijk haar tattoo consult

Voor vrouwelijke haaruitval zijn meerdere oplossingen en behandelingen beschikbaar. Als u tijdig ingrijpt, voorkomt u erger. Diffuse haaruitval, maar ook erfelijk haarverlies zijn met een haar tattoo te camoufleren. Deze minimaal-invasieve techniek, wordt door de specialisten van GlobalHair al jaren succesvol toegepast. Plan een adviesgesprek bij een van onze medewerkers in Barendrecht en krijg antwoord op de vragen die u heeft over een haar tattoo. Het consult is gratis en bedoelt om u te informeren en adviseren over de beste behandeling bij haaruitval. We laten u graag voorbeelden zien van eerdere micro haar pigmentatie behandelingen. Ook de verschillen tussen een haartransplantatie en een haar tattoo komen ter sprake. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen. U bereikt ons op +31 6 33388757, of stuur een WhatsApp bericht.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.