facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haarimplantatie goedkoop

U heeft interesse in een haarimplantatie en bent op zoek naar een partij die dit goedkoop voor u kan realiseren? Onze kliniek is een van de goedkoopste specialisten in Nederland, Global Hair.

Waarom wij zo goedkoop zijn? Omdat de implantatie plaats vindt in Istanbul, Turkije. Voor een actieprijs van € 2.949,- vindt de implantatie plaats. Dit is inclusief 4500 grafts (haarzakjes). Twee overnachtingen in een hotel, VIP transfer en alle bijbehorende medicaties.

Goedkoper gaat u het nergens vinden. In de volgende paragraaf leest u over de methode die wij gebruiken om goedkoop een haarimplantatie uit te kunnen voeren bij mannen en vrouwen.

Goedkoop een haarimplantatie uitvoeren met de FUE-methode.

Dat een haarimplantatie bij ons goedkoop is, wil niet zeggen dat de kwaliteit ook laag is. Wij maken namelijk gebruik van de beste methode in ons vakgebied, genaamd de FUE-methode. De resultaten van deze methode zijn het beste in vergelijking met de andere methoden die worden gebruikt. De Follicle Unit Extraxtion (FUE) is pijnloos, de genezing is snel en de behandeling in de kliniek wordt als comfortabel ervaren. Hoe werkt deze methode voor haarimplantatie? De haarzakjes worden verwijderd onder verdoving met behulp van een micro motor. De volgende stap is het terug plaatsen van de haarzakjes in het transplantatiegebied. Onze arts is JCI gecertificeerd. Deze accreditatie is de gouden standaard in de gezondheidszorg in de hele wereld. De haarimplantatie zal van de hoogste kwaliteit zijn, tegelijkertijd bent u goedkoop uit.

Bitmap

Positieve resultaten behalen met de goedkoopste haarimplantatie specialist

Wilt u ook een haarimplantatie die goedkoop en vakkundig wordt uitgevoerd in onze kliniek? Wij garanderen u resultaat voor het leven. Vul het contactformulier in en kom in contact met een van onze consulenten. Goedkoper gaat u het nergens vinden. Wij zijn de goedkoopste aanbieder in de markt. We hopen snel voor u de haarimplantatie goedkoop uit te mogen voeren.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.