facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haarimplantatie kosten Nederland

Wat zijn de haarimplantatie kosten in Nederland? Hoeveel kost dit mij als man of vrouw in een professionele kliniek? Natuurlijk is dit sterk afhankelijk van hoe sterk uw haar nog is. Haarimplantaten verschillen bij ieder persoon. Een volle haardos wordt vaak geassocieerd met een jeugdige, vitale en gezonde uitstraling, daarom wilt u geen last hebben van die kale plek bij uw kruin. Haaruitval wordt door vele mannen en vrouwen als zeer vervelend ervaren en kan leiden tot minder zelfvertrouwen en een lager zelfbeeld. Wat kost dit precies? De haarimplantatiekosten in Nederland zullen zo rond de ,-2000 uitvallen. Het haar wordt dunner of er kunnen kale plekken op uw hoofdhuid ontstaan, waar geen haargroei meer aanwezig is. Deze situatie hoeft u niet langer te accepteren. Wij gaan ervoor zorgen dat u binnen een kort tijdsbestek weer over een vol en gelijkmatig kapsel gaat beschikken en het haren transplanteren kan ook voor uw baard. Dit doen wij met behulp van de FUE methode. De FUE methode heeft de beste resultaten. De haarimplantatie kosten in Nederland voor deze methode vallen reuze mee.

Haarimplantatie, wat kost dit mij in een kliniek in Nederland en Turkije (Istanbul)

De haarimplantatie kosten in Nederland en Turkije (Istanbul) verschillen natuurlijk enigszins. Toch hecht u natuurlijk vooral waarde aan het resultaat wat geboekt wordt. De meest voorkomende oorzaak van structurele haaruitval is erfelijke kaalheid oftewel alopecia androgenetica. Ondanks dat uw familie misschien al kaalheid toont wilt u dit voor zijn en dat kan met een transplantatie van haren. Haarimplantaten zullen uw leven in een positieve zin veranderen. Kampt u met kaalheid of wenst u uw haarlijn te herstellen of te verlagen? Een haarimplantatie met eigen haar / herverdelen van eigen haar kan dan een mogelijkheid zijn. Eigen haar inplanten kan zowel bij mannen als bij vrouwen. Dus wilt u weer haar op uw kruin of willen de heren hun baard terug voor een redelijke prijs in een kliniek? Benieuwd naar de haarimplantatie kosten in Nederland? Bel ons dan op om een afspraak te maken. Wij vertellen u precies hoeveel u kwijt bent.

Bitmap

Haarimplantatie kosten Nederland en methodes

De kosten van haarimplantatie in Nederland verschillend dus per persoon, man of vrouw. Wat is de beste haartransplantatiemethode? Hoe kiest u de beste haar kliniek? Wat is de prijs voor het transplanteren in het binnenland? Wanneer moet u best een behandeling tegen haarverlies beginnen? Hoeveel tijd kost dit mij? Wat kost dit mij precies en wat is het resultaat hiervan? Haarimplantaten worden door steeds meer mensen serieus genomen en ook toegepast om haarverlies tegen te gaan? Bent u uw steeds kaler wordende hoofd zat? De haarimplantatie kosten in Nederland blijven binnen de perken. Bel ons vandaag nog op voor een afspraak.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.