Haarimplantatie kosten

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haarimplantatie kosten

Haarimplantatie kosten, vaak een heikel punt voor mensen die overwegen een halt toe te roepen aan hun steeds kaler wordende hoofd. Haarimplantaten zorgen ervoor dat u haren uw hele leven blijft groeien, zo kunt u het blijven behandelen als uw eigen haar. Wassen, kammen; allemaal geen enkel probleem. Maar wat kost dit in een professionene kliniek? Hoeveel ben ik kwijt hiervoor? De kosten van de implantaten vallen u waarschijnlijk zwaar op uw dak, denkt u. Gelukkig zijn wij  in staat u relatief lage prijzen aan te bieden. De haarimplantatie kosten bij ons vallen niet hoger uit dan ,-2000! In ruil hiervoor krijgt u de zo vurig gewenste bos haren weer terug. Heerlijk toch? Meer dan 50 procent van de mensen die kaal worden, denken wel eens aan haar inplanten. Dankzij een haartransplantatie kan het haar namelijk weer terug worden gekregen op plekken die eerder kaal waren zoals op uw kruin. Er zijn veel mensen die balen van hun alsmaar dunner wordende haar. Zorg er dan ook voor dat u er snel een einde aan maakt. het transplanteren heeft natuurlijk zijn prijs, maar is het zeker waard. Wij zijn uw partner op dit gebied van transplantatie en zorgen binnen een kort tijdsbestek voor resultaat. De haarimplantatie kosten vallen alleszins mee en uw haar wordt snel voller en dikker.

Haarimplantatie, wat kost dit in een kliniek in Nederland en Turkije?

Wat kost een implantatie mij in Nederland of Turkije (Istanbul) in een professionele kliniek? De haarimplantatie kosten zullen zoals gezegd niet hoger uitvallen dan ,-2000! Een forse investering, absoluut. Maar eentje die het wel degelijk waard is. Een mooie bos haar staat goed en maakt u jonger en aantrekkelijker. De getransplanteerde haren vallen na zo’n 2 tot 4 weken uit, waarna deze na zo’n 3 tot 4 maanden weer opnieuw gaan groeien. Na 12 maanden is het resultaat optimaal. Haarimplantaten worden steeds populairder onder de mensen, tegenwoordig wil iedereen weer over een ouderwetse bos haar beschikken om mee te pronken. U ook? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken voor de haarimplantatie kosten voor mannen of vrouwen. U moet eerst bepalen hoeveel grafts of haren er getransplanteerd moeten worden. Nadat u weet hoeveel dit er zijn, kunnen wij voor u grofweg vastleggen wat de hiermee gemoeide kosten zijn. Deze zullen wij u uiteraard in alle eerlijkheid mededelen. Wij geven u het beste advies voor uw haar en de meest effectieve behandeling. Haaruitval preventie, stimulering van de haarwortels en herstel van uw haargroei voor bijvoorbeeld uw inhammen. De haarimplantatie kosten voor binnen- en buitenland zijn u bekend en vallen laag uit.

Haarimplantatie/haarimplantaten kosten informatie voor man en vrouw

De haarimplantatie kosten zullen niet hoger zijn dan het al eerder genoemde bedrag van ,-2000. Wij zoeken eerst naar de oorzaak van uw haaruitval of ander haar probleem en kiezen vervolgens samen met u de beste behandelmethode. De haar kliniek voldoet aan de nieuwste criteria op gebied van kwaliteit en veiligheid. Een haartransplantatie voor mannen of vrouwen biedt een blijvende oplossing tegen kaalheid. Haarverlies overkomt zo’n 25% van alle mannen al tussen het 25e en 40e levensjaar. Bij de blanke man ligt dit percentage op 45%. Haarverlies uit zich meestal in een terugtrekkende haarlijn of het ontstaan van kale en dunbehaarde plekken, dan kan u kiezen voor een haarimplantatie voor lage kosten bij Global Hair. Het hoeft hier niet alleen te gaan om de haren op uw kruin of hoofd, u kunt ook haren laten transplanteren voor uw baard. Wij zijn er om deze problemen aan te pakken en ervoor zorgen dat uw haarlijn weer hersteld wordt en tot nu toe hebben we alleen nog maar positieve ervaringen door de FUE methode die we gebruiken. De FUE methode is momenteel de beste methode hiervoor. Haarimplantaten die uw leven een positieve wending gaan geven. U weet nu wat een implantatie ongeveer kost voor een man of vrouw in Nederland of Turkije (Istanbul). Benieuwd naar hoeveel uw precieze haarimplantatie kosten voor binnen- en buitenland ? Bel een van onze kenners op.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling