Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom een haarimplantatie?

  Haarimplantaten zorgen ervoor dat uw haren uw hele leven blijft groeien, zodat u het kunt blijven behandelen als uw eigen haar. Dankzij een haartransplantatie kan het haar namelijk weer terugkomen op plekken die eerder kaal waren, zoals op uw kruin. Er zijn veel mensen die balen van hun alsmaar dunner wordende haar. Zorg er dan ook voor dat u er snel een einde aan maakt. Een haarimplantatie heeft natuurlijk zijn prijs, maar is het zeker waard. Wij zijn uw partner op het gebied van haarimplantaties en zorgen voor een eerlijk verhaal en het beste resultaat.

  De kosten van een haarimplantatie

  Haarimplantaten worden steeds populairder onder de mensen, tegenwoordig wil iedereen weer over een ouderwetse bos haar beschikken om mee te pronken. U ook? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken voor de haarimplantatie kosten voor mannen of vrouwen. Samen bepalen wij eerst hoeveel grafts of haren er getransplanteerd moeten worden. Nadat u weet hoeveel dit er zijn, kunnen wij grofweg vastleggen wat hiervoor de haarimplantatie kosten zijn. Deze zullen wij u uiteraard in alle eerlijkheid mededelen.

  Voordelen van een haarimplantatie

  Kiest u voor een haarimplantantie, na het doornemen van de kosten? Dan biedt het veel voordelen! Een haarimplantatie bij GlobalHair betekent:

  • Gegarandeerd het beste resultaat
  • Uitstekende kwaliteit
  • Een snelle herstelperiode
  • Het creëren van meer zelfvertrouwen
  • Herstel van uw eigen haargroei
  • Door het leven gaan met een volle haardos

  Wij staan voor u klaar om te helpen met uw haarimplantatie!

  Kies voor GlobalHair voor uw haarimplantatie

  Wij geven u het beste advies voor uw haar en de meest effectieve behandeling. Van haaruitval preventie en stimulering van de haarwortels tot het herstel van uw haargroei voor bijvoorbeeld uw inhammen. Wij staan bij GlobalHair bekend om de beste haarimplantatie resultaten voor de aantrekkelijkste prijs. Dit omdat wij onze missie waar willen maken: iedereen die te maken heeft met verdund haar of haarverlies meer zelfvertrouwen bieden met een volle haardos van de beste kwaliteit.

  Wij willen haartransplantatie graag toegankelijk maken voor iedereen. Van haartransplantaties voor mannen en vrouwen tot wenkbrauwtransplantaties en baardtransplantaties. Wij helpen u verder!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp