facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haarimplantatie prijs

U wil een haarimplantatie laten doen en bent benieuwd naar de prijs hiervoor? Later op deze pagina komt u erachter wat de prijzen zijn in onze kliniek om dit te realiseren.

Allereerst wil ik u wijs maken in de FUE-methode. Dit is de methode die wij gebruiken in onze kliniek. Dit is een zeer nauwkeurige methode die bruikbaar is voor zowel mannen als vrouwen. Hoe gaat deze methode in zijn werk? De grafts (haarzakjes) van het donorgebied worden getransplanteerd naar het transplantatiegebied. Veelal is het donorgebied de achterkant en de zijkant van het hoofd.

Hoe lang duurt de behandeling?
Dit is afhankelijk van het aantal grafts. Gemiddeld gezien duurt een behandeling zeven uur. Om de behandeling af te ronden is een verblijf benodigd van twee dagen.

Nu weet u hoe de methode in zijn werk gaat. In de volgende alinea vertellen wij u meer over de prijs voor een haarimplantatie.

Bitmap

Wat zijn de prijzen voor haarimplantatie?

De haarimplantatie prijs bij Global Hair is momenteel € 2.949,-. Dit is een actieprijs die tijdelijk geld. Deze prijs is inclusief 4500 grafts, twee dagen verblijf in een hotel, VIP transfer en alle bijbehorende medicatie. De behandeling vindt plaats in Istanbul, Turkije. Gekeken naar de prijzen van overige aanbieders behoren wij tot de goedkopere specialisten in de markt.

Na dat de haarimplantatie behandeling heeft plaats gevonden brengen wij u naar het nabijgelegen hotel waar u tijdelijk zal verblijven. Een dag later halen we u op en brengen we u naar de kliniek. Hier vindt een laatste controle plaats. Na de controle krijgt u een toelichting over de verzorging van het getransplanteerde haar. Gedurende 6 maanden na de behandeling houden we contact met u. Deze nazorg vindt in Nederland plaats, de kosten hiervoor bedragen nul. Voor al uw vragen over de haarimplantatie of de prijs kunt u bij onze consulenten terecht. Vul het contactformulier in en kom in contact met een van onze specialisten.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.