facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haarstamcel transplantatie

In verschillende branches wordt jaarlijks voor miljarden geïnvesteerd. Een voorbeeld van een dergelijke branche is de haarindustrie.

Er worden regelmatig nieuwe haargroeimiddelen ontwikkeld. Dit geld ook voor de haartransplantatie behandeling.

Een aantal jaar geleden is de Haarstamcel transplantatie methode ontwikkeld door het Hair Science Institute.

Deze behandeling is gepatenteerd door deze haarkliniek.

Wat is de Haarstamcel transplantatie nu precies? En wat wordt hier online over verteld?

Verschilt een haarstamcel transplantatie van een ‘normale’ haartransplantatie?

Wanneer wordt gesproken van de ‘normale’ haartransplantatie, wordt meestal de FUE of FUT haartransplantatie methode bedoeld. De FUT haartransplantatie methode wordt tegenwoordig steeds minder uitgevoerd. Deze methode heeft plaatsgemaakt voor de FUE haartransplantatie methode. Het voordeel van de FUE methode ten opzichte van de FUT methode is dat de haarwortels één voor één worden verwijderd van de achterkant van het hoofd. Hierdoor is er na de behandeling geen litteken zichtbaar, wat wel het geval is bij de FUT haartransplantatie. De hersteltijd is bij de FUE methode daarom korter en er is vrijwel geen sprake van napijn.
Bij de haarstamcel transplantatie methode wordt een gedeelte van de haarwortel weggenomen. Hierdoor groeien er in sommige gevallen weer haren terug op de plek waar een gedeelte van de haarwortel is weggenomen. Dit proces is arbeidsintensiever, waardoor de haartransplantatie kosten behoorlijk kunnen oplopen.

Bitmap

De haarstamcel transplantatie ervaringen

Het bekendste haar forum in de benelux is Haarweb. Op Haarweb zijn afgelopen jaren duizenden ervaringen gedeeld. Er zijn ook haarstamcel transplantatie ervaringen gedeeld. Opvallend is dat deze ervaringen vaak sterk verschillen. Sommige mensen zijn overwegend positief, sommige mensen laten zich negatief uit over de behandeling.

Haarstamcel transplantatie kosten

Wat direct opvalt, zijn de haarstamcel transplantatie kosten. Wanneer de kosten worden vergeleken met GlobalHair, zien we dat een haarstamcel transplantatie behandeling met meer dan 2.500 grafts meer dan €10.000 zal kosten. Bij GlobalHair betaalt u slechts €2.949. De kosten bij onze haarkliniek in Turkije zijn dan ruim 80 procent lager.

Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haarstamcel transplantatie’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.