Haartransplantatie bij vrouwen

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie bij vrouwen

Wist u dat steeds meer vrouwen er voor kiezen om met behulp van een haartransplantatie iets aan hun haaruitval te doen? Haartransplantatie bij vrouwen is niet altijd mogelijk, maar in veel gevallen wel een goede oplossing om hier iets tegen te doen. Wanneer u als vrouw kiest om op deze manier iets aan uw haaruitval te doen, zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Er moet door een specialist worden gekeken naar uw situatie.

Waardoor wordt de haaruitval veroorzaakt?

Het is opvallend dat tegenwoordig het haaruitval patroon in meer gevallen overeen lijkt te komen met het mannelijk haaruitval patroon, dan vroeger het geval was. Het komt bij vrouwen bijvoorbeeld regelmatig voor dat er sprake is van een terugtrekkende haarlijn of de vorming van inhammen. Wanneer er sprake is van een goed donorgebied, zijn deze haarproblemen bij vrouwen goed op te lossen.
Haaruitval wordt in meer dan 95 procent van de gevallen door het hormoon testosteron veroorzaakt. Testosteron wordt omgezet in DHT. Sommige mensen zijn hier erg gevoelig voor. De mate van gevoeligheid zorgt er voor dat iemand last krijgt van haaruitval of dat dat juist niet het geval is.
Bij vrouwen zien we ook vaak dat bovenop het hoofd het haar dunner wordt. Er is dan sprake van diffuse haaruitval. Soms is het haar slechts wat dunner, waardoor de scheiding wat breder wordt. Het is echter ook mogelijk dat het haar zo dun wordt, dat de volledige hoofdhuid zichtbaar wordt. Bij diffuse haaruitval moet er goed worden gekeken naar het te behandelen gebied en het donorgebied.

FUE haartransplantatie bij vrouwen

Bij GlobalHair passen we de FUE haartransplantatie methode toe. De FUE haartransplantatie bij vrouwen heeft als voordeel dat dit geen blijvend litteken achterlaat. Bij de FUT haartransplantatie wordt er namelijk een strip met huid en haar weggenomen en wordt dit vervolgens gehecht. Hierdoor blijft er altijd een litteken zichtbaar aan de achterkant van het hoofd. In sommige gevallen is een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen mogelijk. Er wordt dan een gedeelte van het donorgebied kort geschoren. De grafts worden uit dit gebied verwijderd, zonder dat het gehele hoofd kaal hoeft te worden geschoren. Bij vrouwen kan het namelijk behoorlijk lang duren, voordat het haar weer de oorspronkelijke lengte terug heeft. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden van een haarsparende haartransplantatie bij vrouwen, indien u niet helemaal kaal wilt worden geschoren.

Gratis een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie bij vrouwen’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling