facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie afbeelding

Het eerste waar naar wordt gekeken als iemand iets aan zijn of haar haaruitval wilt doen, is kijken naar een haartransplantatie afbeelding van mensen die deze persoon zijn voorgegaan.

Een afbeelding van een haartransplantatie zegt natuurlijk erg veel. Dat is zeker het geval, wanneer er een duidelijke foto van voor en na de haartransplantatie behandeling is. Dit wordt ook wel een haartransplantatie voor en na foto genoemd. Sommige haarklinieken hebben dergelijke foto’s op de website staan.

Er zijn echter veel mensen die in verband met privacy redenen niet willen dat ze open en bloot op het internet staan. Er zijn echter ook een aantal andere sites waar u haartransplantatie afbeelding of afbeeldingen kunt vinden.

Waar vindt u een goede haartransplantatie afbeelding?

Bent u op zoek naar een goede en duidelijke haartransplantatie afbeelding? Dan kunt u onder andere een beroep doen op onze eigen website. Op de website van Global Hair hebben we verschillende haartransplantatie afbeeldingen geplaatst van mensen die zijn behandeld in onze haarkliniek in Turkije. Het aantal getransplanteerde grafts of haren verschilt per persoon. Door goed te bekijken hoe iemand er voor zijn behandeling uit zag en hoe het resultaat uiteindelijk is geworden, kunt u bepalen of u een soortgelijk resultaat kunt verwachten.

Let op dat het wel eens gebeurt dat sommige klinieken een haartransplantatie afbeelding bewerken met Photoshop. Dit is een programma waarmee foto’s kunnen worden bewerkt en veelal mooier worden gemaakt. Als een dergelijke afbeelding van een haartransplantatie bewerkt is, is dit natuurlijk geen goede afspiegeling meer van de werkelijkheid. We raden daarom altijd aan na te vragen of het een originele afbeelding betreft. Wij maken natuurlijk alleen gebruik van originele en onbewerkt fotomateriaal van de haartransplantaties die bij ons zijn uitgevoerd.

Bitmap

Haartransplantatie afbeeldingen op haartransplantatie forum

Het bekendste haartransplantatie forum is Haarweb. Haarweb bestaat al zo’n 15 jaar. Er zijn in deze 15 jaar duizenden ervaringen gedeeld. Er zijn dan ook enorm veel haartransplantatie afbeeldingen te vinden op dit forum. Vaak worden er zelfs foto’s geplaatst van voor de behandeling, direct na de behandeling en vervolgens bijvoorbeeld van iedere maand na de behandeling. Op deze manier kunt u precies zien hoe het herstel van de behandeling gaat aan de hand van een haartransplantatie afbeelding. Ook ziet u wanneer het haar weer gaat groeien, etc. Let op dat dit echter wel per persoon kan verschillen. Bij sommige mensen gaat het haar na 2 maanden al weer groeien, waarbij dit bij andere mensen minimaal 5 maanden duurt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Wilt u uw haartransplantatie afbeelding uit Turkije delen?

We waarderen het uiteraard altijd enorm als u een afbeelding wilt delen van uw haartransplantatie in Turkije, bij onze kliniek. Mocht u hiervoor open staan, dan horen we dit uiteraard graag. We zien dat het taboe omtrent deze behandeling afgelopen jaren gelukkig steeds verder is afgenomen, mede door de openheid van BN’ers.

Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie afbeelding’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat met hierbij een offerte speciaal voor u. Wij laten u graag afbeeldingen of een afbeelding zien van een haartransplantatie uit onze kliniek.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.