Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Anniek van Keulen bij GlobalHair

Fitgirl en Influencer Anniek van Keulen was kortgeleden bij GlobalHair voor een haartransplantatie. Haaruitval is een probleem dat mensen van alle leeftijden, kleuren en haartypes treft. Bijna de helft van de wereldbevolking krijgt te maken met haarverlies. Bovendien discrimineert haaruitval niet en is het gericht op iedereen, inclusief beroemdheden en minder bekende mensen. Niemand stelt haaruitval op prijs, voor bekendheden is het een nachtmerrie. Momenteel is de beste oplossing voor overmatig haarverlies een haartransplantatie. De ingreep herstelt de haargroei en zorgt ervoor dat de haardos er prachtig uitziet.

Stijgende trend

Beroemdheden krijgen net zo goed te maken met gezondheid, huid- en haarproblemen. De bekendheid maakt dat het hebben van een ‘slechte haardag’ ongewenst voorpagina nieuws is. Hetzelfde geldt voor influencer Anniek van Keulen. Haaruitval kan om verschillende redenen optreden, waaronder:

  • Erfelijkheid.
  • Stress.
  • Veroudering.
  • Hormonale veranderingen.
  • Constant gebruik van agressieve haarproducten.
  • Haarkleuren en haarsprays.
  • Te strakke kapsels.
  • Bijwerkingen van medicijnen en medische behandelingen.

Deze factoren kunnen het uiterlijk van bekendheden beïnvloeden. Met een haartransplantatie wordt haaruitval bestreden en krijgt nieuwe haargroei een kans, zodat het uiterlijk behouden blijft zonder dat haarverlies angstvallig gecamoufleerd wordt.

Geslaagde haartransplantatie

Het verborgen houden van een cosmetische behandeling is iets uit het verleden. Tegenwoordig is het normaal dat beroemdheden in de openbaarheid treden met een cosmetische ingreep of een haartransplantatie. Het is een publiek geheim dat een toenemend aantal bekende mensen voor een haartransplantatie kiest. De samenwerking tussen haarklinieken en beroemdheden heeft de ingreep bekendheid gegeven. Door openlijk te praten over haaruitval en behandelmogelijkheden, komen meer mensen in aanraking met de diverse technieken. Het heeft de haartransplantatie definitief op de kaart gezet als oplossing voor haaruitval. Na een geslaagde ingreep, blijven de haarzakjes haren produceren. De haarimplantatie is de enige haaruitval behandeling met nieuwe haargroei en blijvende resultaten.

Haartransplantatie zonder scheren

Dat meer vrouwen, zoals Anniek van Keulen, voor een haartransplantatie kiezen heeft te maken met geavanceerde technieken. Vroeger was het gebruikelijk om het hoofd te scheren, zodat het extraheren en terugplaatsen van haarzakjes op vlotte manier werd gedaan. Het scheren was voor vrouwen juist reden om niet voor de ingreep te kiezen. Verfijning van de techniek heeft ervoor gezorgd dat het niet langer nodig is om al het haar te scheren. Bij een haarsparende FUE haartransplantatie scheert een assistent alleen het donorgebied, zodat het langere haar het korte gedeelte bedekt. Het is nauwelijks zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Iets wat ook beroemdheden aanspreekt. Een cosmetische ingreep is een persoonlijke keuze, waarvan niet iedereen hoeft te weten dat u deze heeft laten toepassen.

GlobalHair heeft in Istanbul een moderne haarkliniek voorzien van alle comfort, faciliteiten en voorzieningen. De ingreep vindt plaats in een steriele behandelkamer, waarbij de haarchirurg samenwerkt met ervaren assistenten. Vooraf neemt de chirurg de ingreep nogmaals kort met u door, waarna de haartransplantatie begint. Het zetten van de verdovingen kan gevoelig zijn, terwijl het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes pijnloos is. Het eerste gedeelte bestaat uit het extraheren of verwijderen van de haarzakjes uit het donorgebied. Als deze fase is afgerond, wordt een pauze ingelast en is er tijd om te lunchen. Na de lunch gebeurt het plaatsen van de grafts. Al met al is het een lange behandeldag en zit u 6 tot 9 uur in de behandelstoel.

Betaalbare haartransplantatie in Turkije

Nu het taboe rondom de haartransplantatie is doorbroken en de ingreep jaarlijks letterlijk bij honderdduizenden mensen wordt toegepast, denkt u misschien dat het uitgebreide aanbod van invloed is op het behandeltarief. Dit is gedeeltelijk waar. Nederlandse haarklinieken rekenen in vergelijking met een haartransplantatie in Turkije hoge tarieven. GlobalHair biedt de haartransplantatie, waarbij het tarief ruim 50% lager is dan de tarieven die in Nederland gerekend worden, aan voor € 2.949. Wist u dat bij de behandeling 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling zijn inbegrepen? GlobalHair biedt u een volledig behandeltraject. U gaat voor het consult en de nazorg niet naar Turkije, maar naar de vestiging in Leiden.

Informatie haartransplantatie

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Zowel op de website als op het Haarweb.nl forum leest u reviews van mensen die voor GlobalHair hebben gekozen. De haartransplantatie van Anniek van Keulen laat zien hoe natuurlijk de resultaten zijn. Na de ingreep heeft u een paar dagen nodig om te herstellen. De meeste werkzaamheden kunnen vlot hervat worden. Meer weten of een afspraak maken voor een consult? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met GlobalHair. U kunt ons bereiken op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4