Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Stijgende trend

  Beroemdheden krijgen net zo goed te maken met gezondheid, huid- en haarproblemen. De bekendheid maakt dat het hebben van een ‘slechte haardag’ ongewenst voorpagina nieuws is. Hetzelfde geldt voor influencer Anniek van Keulen. Haaruitval kan om verschillende redenen optreden, waaronder:

  • Erfelijkheid.
  • Stress.
  • Veroudering.
  • Hormonale veranderingen.
  • Constant gebruik van agressieve haarproducten.
  • Haarkleuren en haarsprays.
  • Te strakke kapsels.
  • Bijwerkingen van medicijnen en medische behandelingen.

  Deze factoren kunnen het uiterlijk van bekendheden beïnvloeden. Met een haartransplantatie wordt haaruitval bestreden en krijgt nieuwe haargroei een kans, zodat het uiterlijk behouden blijft zonder dat haarverlies angstvallig gecamoufleerd wordt.

  Geslaagde haartransplantatie

  Het verborgen houden van een cosmetische behandeling is iets uit het verleden. Tegenwoordig is het normaal dat beroemdheden in de openbaarheid treden met een cosmetische ingreep of een haartransplantatie. Het is een publiek geheim dat een toenemend aantal bekende mensen voor een haartransplantatie kiest. De samenwerking tussen haarklinieken en beroemdheden heeft de ingreep bekendheid gegeven. Door openlijk te praten over haaruitval en behandelmogelijkheden, komen meer mensen in aanraking met de diverse technieken. Het heeft de haartransplantatie definitief op de kaart gezet als oplossing voor haaruitval. Na een geslaagde ingreep, blijven de haarzakjes haren produceren. De haarimplantatie is de enige haaruitval behandeling met nieuwe haargroei en blijvende resultaten.

  Mogelijkheden haartransplantatie in Amsterdam

  Onderzoeken, lezen en vergelijken. Het is voor velen het eerste uitgangspunt bij een eventuele haartransplantatie. Amsterdam is een populaire stad. Niet alleen voor een gezellige avond met vrienden of een aantal dagen weg. De stad is bovendien een gewilde bestemming voor diverse cosmetische ingrepen. De aanwezigheid van talloze schoonheidsklinieken en cosmetische centra draagt hier aan bij. Ook voor een haartransplantatie in Amsterdam kunt u bij meerdere gespecialiseerde klinieken terecht. Waar begint u met het zoeken en vinden van de haarkliniek in Amsterdam die het beste bij u past? En is Amsterdam ook daadwerkelijk de meest aangewezen plaats voor het ondergaan van een haartransplantatie? Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van een behandeling tegen haaruitval. Feit is dat u zich vooraf grondig dient te informeren over de mogelijkheden en de resultaten die bereikt worden.

  • Bent u een geschikte kandidaat voor een haartransplantatie?
  • Hoeveel haarzakjes worden getransplanteerd voor een optimaal resultaat?
  • Welke verwachting heeft u van een haartransplantatie?
  • Bij welke haarkliniek laat u de ingreep uitvoeren?
  • Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

  Haartransplantatie zonder scheren

  Dat meer vrouwen, zoals Anniek van Keulen, voor een haartransplantatie kiezen heeft te maken met geavanceerde technieken. Vroeger was het gebruikelijk om het hoofd te scheren, zodat het extraheren en terugplaatsen van haarzakjes op vlotte manier werd gedaan. Het scheren was voor vrouwen juist reden om niet voor de ingreep te kiezen. Verfijning van de techniek heeft ervoor gezorgd dat het niet langer nodig is om al het haar te scheren. Bij een haarsparende FUE haartransplantatie scheert een assistent alleen het donorgebied, zodat het langere haar het korte gedeelte bedekt. Het is nauwelijks zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Iets wat ook beroemdheden aanspreekt. Een cosmetische ingreep is een persoonlijke keuze, waarvan niet iedereen hoeft te weten dat u deze heeft laten toepassen.

  Moderne kliniek

  GlobalHair heeft in Istanbul een moderne haarkliniek voorzien van alle comfort, faciliteiten en voorzieningen. De ingreep vindt plaats in een steriele behandelkamer, waarbij de haarchirurg samenwerkt met ervaren assistenten. Vooraf neemt de chirurg de ingreep nogmaals kort met u door, waarna de haartransplantatie begint. Het zetten van de verdovingen kan gevoelig zijn, terwijl het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes pijnloos is. Het eerste gedeelte bestaat uit het extraheren of verwijderen van de haarzakjes uit het donorgebied. Als deze fase is afgerond, wordt een pauze ingelast en is er tijd om te lunchen. Na de lunch gebeurt het plaatsen van de grafts. Al met al is het een lange behandeldag en zit u 6 tot 9 uur in de behandelstoel.

  Betaalbare haartransplantatie in Turkije

  Nu het taboe rondom de haartransplantatie is doorbroken en de ingreep jaarlijks letterlijk bij honderdduizenden mensen wordt toegepast, denkt u misschien dat het uitgebreide aanbod van invloed is op het behandeltarief. Dit is gedeeltelijk waar. Nederlandse haarklinieken rekenen in vergelijking met een haartransplantatie in Turkije hoge tarieven. GlobalHair biedt de haartransplantatie, waarbij het tarief ruim 50% lager is dan de tarieven die in Nederland gerekend worden, aan voor € 2.949. Wist u dat bij de behandeling 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling zijn inbegrepen? GlobalHair biedt u een volledig behandeltraject. U gaat voor het consult en de nazorg niet naar Turkije, maar naar de vestiging in Leiden.

  Informatie haartransplantatie

  Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Zowel op de website als op het Haarweb.nl forum leest u reviews van mensen die voor GlobalHair hebben gekozen. De haartransplantatie van Anniek van Keulen laat zien hoe natuurlijk de resultaten zijn. Na de ingreep heeft u een paar dagen nodig om te herstellen. De meeste werkzaamheden kunnen vlot hervat worden. Meer weten of een afspraak maken voor een consult? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met GlobalHair. U kunt ons bereiken op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1