Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Veilige haartransplantatie

  Haarverlies komt nooit gelegen en ondanks dat het een geleidelijk proces is, ziet u plotseling op een dag hoe uw inhammen dieper zijn geworden en uw kruin er glanzend uitziet. Erfelijke haaruitval is onvoorspelbaar en komt soms al in de puberteit tot uiting. Het is een vorm van haarverlies die blijvend is en waar vooral mannen al hun haar door kunnen verliezen. DJ Dylvn heeft ervoor gekozen om haarverlies op tijd aan te pakken en liet zich adviseren en behandelen door de ervaren professionals van GlobalHair in Leiden en Istanbul. Een FUE haartransplantatie is weliswaar een chirurgische ingreep, maar kent slechts een klein risico op bijwerkingen. Na een haartransplantatie bestaat een kans op nabloedingen, zwellingen en bloeduitstortingen, korstvorming en jeuk. Ernstige complicaties zoals slechte wondgenezing en infecties zijn zeldzaam.

  Behandeling op maat

  Niets is zo persoonlijk als uw haardos. Iedereen heeft eigen verwachtingen en stelt eigen eisen aan de gekozen behandeltechniek. In zijn verslag laat DJ Dylvn zien hoe de voorbereiding op een haartransplantatie bij GlobalHair verloopt. Het behandeltraject begint met een uitgebreid adviesgesprek. Hierbij wordt gekeken naar de mate van het haarverlies, het beschikbare donormateriaal, uw algemene gezondheid en eventueel medicijngebruik. Het succes van de haartransplantatie begint al tijdens de voorbereidende periode. Het is belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de inhoud van de operatie en de manier waarop een herstelperiode wordt ervaren. Ondanks dat u niet langdurig uit de roulatie bent, zijn fysiek zware werkzaamheden en (contact)sporten deze eerste zes weken een punt van aandacht. De omvang van de ingreep varieert, er worden haartransplantaties met 1.000 tot 4.500 grafts uitgevoerd.

  Ervaren haarchirurgen

  GlobalHair heeft de afgelopen 3 jaar de prestigieuze Award voor Beste Haartransplantatie in Turkije gewonnen. De ervaren haarchirurgen die bij de kliniek werken, passen de techniek jaarlijks bij duizenden mensen succesvol toe. De geoliede samenwerking met haartransplantatie assistenten maakt een vlotte ingreep mogelijk. U ligt ontspannen in de behandelstoel, terwijl de haarzakjes worden geoogst en teruggeplaatst. Tussen het oogsten en terugplaatsen van de grafts is er tijd om te lunchen en wat rond te lopen. Gedurende de behandeling kunt u televisie kijken, muziek luisteren of gewoon ontspannen. Zowel het oogsten als het plaatsen van de grafts in de transplantatie gebieden gebeurt met plaatselijke verdoving. Na het beëindigen van de behandeling en een eerste controle, gaat u terug naar het hotel.

  Haaruitval en nieuwe haargroei

  Over de herstelperiode en de zaken waar u rekening mee moet houden, geeft de Haarstichting advies en tips. Voor het resultaat is het belangrijk om eventuele medicatie en bepaalde verzorgingsproducten op voorschrift te gebruiken. Stop niet vroegtijdig met een antibioticakuur en doe het de eerste zes weken rustig aan. De getransplanteerde haren vallen binnen 4 weken na de haartransplantatie uit. Dit kan als verontrustend worden ervaren, het is een normaal gevolg van de ingreep. Drie tot vier maanden na de operatie ziet u de eerste nieuwe haren tot ontwikkelingen komen. Daarna wordt haargroei goed zichtbaar. Pas 12 maanden na de ingreep kan er gesproken worden van een optimaal resultaat. De eerste keer uw haar laten knippen en stylen geeft een ongekend gevoel van tevredenheid.

  Blijvende resultaten FUE haartransplantatie

  Een van de grootste voordelen van een haartransplantatie is dat het een blijvende oplossing biedt bij erfelijke kaalheid. Als u de ingreep op tijd laat toepassen, kan volledige kaalheid voorkomen worden. De behandeling wordt door GlobalHair all-inclusive aangeboden. Bij het behandeltarief zijn ook de kosten voor 2 hotelovernachtingen, medicatie, transfers, controles en nazorg inbegrepen. Het tarief voor een uitgebreide all-in haartransplantatie bedraagt € 2.949, een bedrag dat bijna 50% lager is dan wat u betaald bij een Nederlandse haarkliniek. Heeft u last van haarverlies en zoekt u een passende en betaalbare oplossing? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. We zijn bereikbaar op +31/6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan