Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Moderne behandeltechniek, blijvend resultaat

  Niemand maakt zich graag zorgen over het uiterlijk. Haarverlies is een probleem dat opvalt en waar veel mensen op een bepaald moment mee te maken hebben. In de meeste gevallen is het een probleem van tijdelijke aard en herstelt de haargroei zich. Dit is onder meer zo wanneer de oorzaak van het haarverlies stress, vitaminegebrek, medicijngebruik of een medische ingreep betreft. Blijft nieuwe haargroei uit en lijkt het haarverlies door te zetten? Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid, komt vaak voor. Het is genetisch bepaald en treft mensen van alle leeftijden. Een FUE haartransplantatie is een moderne behandeltechniek, die nieuwe haargroei mogelijk maakt. Resultaten van de behandeling zijn blijvend. Na een geslaagde ingreep blijven de getransplanteerde haarzakjes haren ontwikkelen. Hoe de ingreep verloopt en hoe de resultaten zich ontwikkelen ziet u onder meer in het verslag van DJ Kid Q.

  Behandeltraject in beeld gebracht

  In online video’s ziet u hoe een consult verloopt en welke vragen een haartransplantatie specialist stelt. Ook het onderzoek van de hoofdhuid en haargroei is duidelijk te zien. Een consult is de allereerste stap in het behandeltraject. Het dient om uw geschiktheid vast te stellen en het stelt een specialist in staat de omvang van de ingreep te bepalen. Interessant om te zien is het verloop van een behandeldag. Bij gebleken geschiktheid, kan de ingreep gepland worden en reist u naar Istanbul. Na aankomst vindt een gesprek plaats met de haarchirurg die de haartransplantatie toepast. Deze vat de behandeling samen en bevestigd de ingreep die de volgende dag plaatsvindt. Bij het begin van de eigenlijke haartransplantatie verdoofd de chirurg het donorgebied. Hetzelfde gebeurt voor het plaatsen van de haarzakjes in de ontvangst gebieden. De haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en beschikken over jarenlange ervaring.

  Ontspannen tijdens de ingreep

  Zoals de beelden laten zien is de ingreep zelf niet pijnlijk. De verdovingen zorgen ervoor dat u niets voelt van het oogsten en terugplaatsen van de grafts. De lange behandelduur, 6 tot 9 uur, kan een geïrriteerd gevoel veroorzaken. Om zo ontspannen mogelijk in de behandelstoel te zitten, zijn er regelmatige pauzes waarin u kunt rondlopen. Ziet u erg tegen de ingreep op? In overleg met de haarchirurg kunt u een kalmerend middel gebruiken. Het is mogelijk om een film te zien of muziek te luisteren. Het gebeurt regelmatig dat iemand tijdens de behandeling in slaap valt. Na het beëindigen van de haartransplantatie gaat u terug naar het hotel.

  Korte herstelperiode, kleine kans op bijwerkingen

  Voordat u naar huis reist, vindt een controle bij de haarchirurg plaats. Deze geeft u medicatie en verzorgingsinstructies. Normaal herstelt de huid binnen 7 tot 10 dagen van de ingreep, zoals ook het verslag van DJ Kid Q laat zien. De eerste dagen is het niet vreemd dat de huid gevoelig is of dat zwellingen zichtbaar zijn. Laat de huid met rust, daarmee voorkomt u eventuele wondjes en infecties. Gaat de huid jeuken door het genezingsproces? Koelen kan dit gevoel verminderen. Zes weken na de haartransplantatie kunt u alles weer doen zoals eerder. Nieuwe haargroei komt langzaam, maar zeker tot uiting. De eerste nieuwe haren beginnen zich drie tot vier maanden na de haartransplantatie te ontwikkelen.

  Betaalbare haartransplantatie bij GlobalHair

  De populariteit van een FUE haartransplantatie is door bekende mensen zoals DJ Kid Q beïnvloedt. Het is tegenwoordig een van ’s werelds meest toegepaste cosmetische ingrepen. Het aanbod van klinieken en behandelaars is groot en u kunt in binnen- en buitenland terecht. GlobalHair biedt u scherpe tarieven en hoogwaardige kwaliteit. De haarchirurgen passen de moderne techniek al jaren succesvol toe en staan bekend om het hoge slagingspercentage. Met een vanaf tarief van € 2.249 kunt u bij GlobalHair kiezen voor een betaalbare ingreep. Bij het tarief zijn 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. Een Nederlandstalige consulent is gedurende uw verblijf in de kliniek aanwezig. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen. Meer weten of wilt u een afspraak maken voor een consult? Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp