Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Permanente oplossing bij haaruitval

  De Nederlandse Dorien Rose, internationaal actrice en Angeline Jolie look-a-like heeft sinds haar ontdekking over de hele wereld gewerkt. Niet alleen deed ze (foto)shoots voor tijdschriften, billboard campagnes, reclames en muziekvideo’s. Dorien Rose heeft gewerkt voor TMF en als sidekick van Giel Beelen radioshows gepresenteerd. Daarnaast is Dorien bekend van rollen in films waaronder Moordwijven en Amsterdam Heavy. De uitstraling van Dorien is gekend en onderdeel van het handelskenmerk. Een verzorgd uiterlijk met een volle, gezonde haardos zijn onlosmakelijk met de uitstraling verbonden. Het vele modellenwerk, het regelmatige stylen van het haar, laat ook bij beroemdheden sporen achter. Zonder extra verzorging of aandacht kan het haar brozer, droger en breekbaar worden. Beschadigd haar heeft impact op het uiterlijk. Om dit te voorkomen heeft Dorien gekozen voor een behandeling bij GlobalHair. Op de website van de Haarstichting kunt u meer onafhankelijke informatie vinden.

  Gezonde haargroei

  Wanneer haaruitval blijvend is, is dat van impact op de haargroei en het uiterlijk van de haardos. Het haar is niet langer zo vol als eerder en de glanzende uitstraling maakt plaats voor dof haar. Hoewel iemand perfect gezond kan zijn en geen chronische aandoeningen heeft, kan het haar er dun en ongezond uitzien. Om dit tegen te gaan en het haarverlies te verminderen kan een behandeling voorgesteld worden. Afhankelijk van het probleem waar iemand mee te maken heeft, wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van het haarverlies. Op basis daarvan stelt een specialist een geschikte behandelmethode toe.

  V6 Hair boost GlobalHair

  Als een haartransplantatie niet aan de orde is, of als de haargroei een oppepper kan gebruiken is een V6 Hair boost behandeling een goede oplossing. Een breed scala aan speciaal geselecteerde actieve ingrediënten, een combinatie van vitamines, mineralen en plantenextracten, worden met een mesogun in de hoofdhuid geïnjecteerd. De haarzakjes krijgen direct de nodige voedingsstoffen en worden gestimuleerd in het produceren van sterke, gezonde haren. De V6 Hair boost kan als losse behandeling toegepast worden, maar ook een intensieve behandelkuur bestaande uit 8 sessies is beschikbaar. Een behandelsessie duurt 10 tot 30 minuten. Downtime is er niet. V6 Hair boost is een veilige techniek, met een kleine kans op bijwerkingen.

  FUE haartransplantatie

  Een andere behandeling om de haargroei te herstellen is de haartransplantatie. Vooral haaruitval als gevolg van erfelijke kaalheid is geschikt om met een haarimplantatie te behandelen. De chirurgische ingreep vindt plaats bij de moderne GlobalHair kliniek in het Turkse Istanbul. Onze ervaren, ISHRS geregistreerde haarchirurgen beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE techniek. U kunt voorbeelden zien van eerdere ingrepen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Tijdens een haartransplantatie verplaatst een haarchirurg haarzakjes uit de haarkrans, het donorgebied, naar de transplantatie gebieden. Na drie tot vier maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar, het duurt ruim twaalf maanden voordat het eindresultaat zichtbaar is.

  Ingrijpende behandeling bij haaruitval

  Haaruitval is moeilijk te accepteren. Zowel bekende mensen zoals Dorien Rose, maar ook minderbekende mensen ervaren haarverlies als traumatisch. Het is een zichtbaar teken van veroudering. Het gebeurt vaak dat er te lang gewacht wordt met het zoeken naar een oplossing, waardoor het haarverlies kans krijgt om door te zetten. Ga met haarverlies naar uw huisarts of een dermatoloog. Deze onderzoekt de oorzaak en geeft aan welke behandelmogelijkheden een oplossing bieden. Hoe eerder u met behandelen begint, hoe beter de resultaten zijn. Een haartransplantatie is de meest ingrijpende behandeling. Het is tegelijkertijd de enige behandeling met blijvende resultaten.

  Resultaten haartransplantatie Dorien Rose

  De haargroei herstellen en de uitstraling van de haardos verbeteren. Wanneer iemand een behandeling bij haaruitval overweegt, zijn dat zaken die tot de verwachting behoren. Door de tips en adviezen van de specialist op te volgen, kunt u rekenen op een resultaat dat aan de verwachting voldoet. Online ziet u voorbeelden van de behandeling die Dorien Rose bij GlobalHair heeft laten doen. Wilt u meer weten over de beschikbare behandelingen bij haaruitval? U bent van harte welkom voor een adviesgesprek bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten nemen de tijd voor een uitgebreid consult, waarin u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen en aan te geven wat u van een ingreep verwacht. GlobalHair is telefonisch bereikbaar op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp