facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Friesland

Haaruitval kent diverse oorzaken. Een van de meeste bekende vormen van haarverlies en kaalheid is zogenaamd mannelijke kaalheid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld haaruitval als gevolg van een medische behandeling is mannelijke kaalheid permanent. Er is geen kans dat de haargroei zichzelf herstelt, de haarzakjes zijn vernietigd. Een van de mogelijke oplossingen is een haartransplantatie in Friesland. De ingreep is effectief, maar kent ook nadelen, risico’s en bijwerkingen.

Vergoedingsmogelijkheden haartransplantatie

Veel mensen noemen de hoge prijs als een van de nadelen van een haartransplantatie. Met een gemiddelde prijs van zo’n € 5.000 is het dan ook een serieuze investering. Haartransplantaties worden geclassificeerd als plastische, cosmetische chirurgie. Vanuit de basisverzekering bestaan hier vrijwel geen vergoedingsmogelijkheden voor. De medische noodzaak ontbreekt, mensen die een haartransplantatie in Friesland ondergaan doet dit meestal uit cosmetisch oogpunt. In uitzonderlijke situaties kan een zorgverzekeraar een, gedeeltelijke, vergoeding toezeggen. De voorwaarden die daarvoor gelden zijn uiterst strikt en u zult de nodige medische verklaringen moeten kunnen overleggen om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Ook vergoedingsmogelijkheden vanuit eventuele aanvullende verzekeringen zijn beperkt. Sommige verzekeraars hebben een vergoedingsmogelijkheid voor zogenaamde cosmetische chirurgie die geen medische noodzaak kent. Vergoedingsbedragen zijn beperkt en daar staat vaak een stevige verzekeringspremie tegenover. Aandachtig bekijken en vergelijken van de haartransplantatie tarieven is vaak een meer eenvoudige en betere oplossing.

Bitmap

Kostprijs haartransplantatie in Friesland

De tariefstructuur van een haartransplantatie kan wat rommelig, onoverzichtelijk lijken. Zeker als er wordt gesproken van prijzen die worden berekend op basis van het aantal haarzakjes dat zal worden getransplanteerd. Want hoe kunt u van tevoren weten hoeveel grafts u laat transplanteren? De beste manier om een overzichtelijke prijs te ontvangen is door naar een haarkliniek toe te gaan. De aanwezige specialisten kunnen aan de hand van uw situatie nauwkeurig aangeven wat de behandelmogelijkheden zijn, hoeveel grafts u kunt laten transplanteren en wat de kosten voor de ingreep zijn. Toch zijn er meer punten waar u op moet letten. Een haartransplantatie in Friesland bestaat uit meer dan alleen de prijs die u voor de behandeling betaald. • Welke ervaring heeft degene die de haartransplantatie toepast? Is het mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken? • Welke haartransplantatie techniek wordt toegepast? • Hoe zijn de nazorg en controles geregeld? U wilt achteraf niet met extra bijkomende kosten geconfronteerd worden, besteed daarom tijdens de voorbereiding voldoende aandacht aan hetgeen is inbegrepen in de kostprijs.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kortingsmogelijkheden haartransplantatie

Prijzen van € 5.000 en verder oplopend, lijken bij een haartransplantatie gewoon te zijn. De ingreep is daarmee niet goedkoop en iedere vorm van korting is mooi meegenomen. Kortingsmogelijkheden voor een haartransplantatie in Friesland zijn vrij beperkt. Haarklinieken zijn gebonden aan vaak hoge kosten voor medewerkers en kosten om de kliniek gaande te houden. Uitwijken naar het buitenland kan interessante voordelen en kortingen opleveren. Wellicht gaat uw voorkeur niet direct uit naar een buitenlandse behandelaar als u een haartransplantatie in Friesland overweegt. Op het moment dat u dan de prijzen gaat bekijken en blijkt dat een haartransplantatie best betaalbaar kan zijn, vergroot dat de interesse. Veel mensen reizen tegenwoordig naar Turkije om een FUE haartransplantatie te ondergaan. Turkse haarchirurgen hebben een uitstekende reputatie, bieden prima resultaten en beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek. Maar hoe bereidt u zich voor op een haartransplantatie in het buitenland? GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Turkije en beschikt over een vestiging in Leiden. Waar de ingreep in de haarkliniek in Istanbul wordt toegepast, kunt u in Leiden terecht voor het intakegesprek, advies, nazorg en controles. Van taal- en/of communicatieproblemen is geen sprake ook niet tijdens uw verblijf in Istanbul. Met een vast all-in tarief voor een FUE haartransplantatie van € 2.949 bespaart u behoorlijk op de kosten van een Nederlandse ingreep.

Kwaliteit en groeigarantie

GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Jaarlijks worden honderden mannen en vrouwen met succes behandeld. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren, daar krijgt u garantie op. Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen en of wij bij u passen? Kom dan vrijblijvend kennismaken. Tijdens een consult wordt uw persoonlijke situatie bekeken en beoordeelt. U ontvangt een persoonlijk behandelplan en er is voldoende gelegenheid om de vragen die u heeft te stellen. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar contact@globalhair.nl. Bellen of WhatsAppen kan uiteraard ook +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Friesland FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Friesland. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een chirurgische ingreep, zoals een haartransplantatie, heeft altijd een zeker risico. Meestal verloopt een FUE haartransplantatie die door een ervaren specialist wordt toegepast zonder complicaties. U kunt echter te maken hebben met zwellingen, rode- en blauwe huidverkleuringen. Een enkele keer ontstaan nabloedingen en is er sprake van slechte wondgenezing met eventuele littekenvorming. Volgt u de tips en adviezen van de arts op dan verloopt het herstel vrij vlot.

Nee. De ingreep zelf wordt met plaatselijke verdovingen uitgevoerd, waardoor u geen pijn voelt. Door de omvang en duur van de behandeling kunt u geïrriteerd raken. Na afloop van de haartransplantatie ontstaat soms napijn. Dit is van korte duur en doorgaans met een paracetamol goed te controleren.

Na een FUE haartransplantatie zijn zowel het donorgebied als de transplantatie gebieden rood en licht gezwollen. De huid die geneest zal korstjes vormen. Het genezen kan gepaard gaan met jeuk. Wrijf of krab de korstjes niet open en/of los, maar geef uw huid tijd om zelfstandig te genezen. Na 7 tot 10 dagen is de huid herstelt.

De ingreep die met precisie en vakkennis wordt uitgevoerd, wordt meestal uit cosmetisch oogpunt toegepast. Van een medische noodzaak is geen sprake en vergoedingsmogelijkheden van zorgverzekeraars blijven uit. De omvang en duur van de haartransplantatie maken het een kostbare ingreep. Om de kosten betaalbaar te houden, loont het de moeite om te kijken naar het aanbod van GlobalHair. De ingreep wordt uitgevoerd door vakbekwame haarchirurgen in een moderne haarkliniek in Istanbul.

GlobalHair heeft een all-in tarief van € 2.949. U bespaart daarmee zo’n 50% op de kostprijs van een haartransplantatie in Friesland. Onze haarchirurgen behandelen tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes en bij de prijs zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Het intakegesprek en de nazorg vinden plaats in Leiden, zodat u niet meer dan een keer naar Istanbul hoeft te reizen.

Ja. De garantievoorwaarden en bepalingen worden met u doorgenomen tijdens het consult bij een van onze consulenten in Leiden.

Ja. Van ingrepen die bij GlobalHair zijn toegepast kunt u in Leiden, en in Istanbul, voor en na foto’s zien.

Ja. GlobalHair werkt samen met Mijnbetaalplan.nl. U kunt hier tot maximaal € 5.000 laten financieren en in maandelijkse termijnen aflossen. Om te weten of u een krediet af kunt sluiten, geeft u de kredietmaatschappij inzage in uw maandelijkse financiële verplichtingen. De rente die gerekend wordt is variabel. Eventueel versneld aflossen van het kredietbedrag is mogelijk. Wees uzelf ervan bewust dat geld lenen altijd extra kosten met zich meeneemt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.