Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Friesland

Haaruitval kent diverse oorzaken. Een van de meeste bekende vormen van haarverlies en kaalheid is zogenaamd mannelijke kaalheid. In tegenstelling tot bijvoorbeeld haaruitval als gevolg van een medische behandeling is mannelijke kaalheid permanent. Er is geen kans dat de haargroei zichzelf herstelt, de haarzakjes zijn vernietigd. Een van de mogelijke oplossingen is een haartransplantatie in Friesland. De ingreep is effectief, maar kent ook nadelen, risico’s en bijwerkingen.

Vergoedingsmogelijkheden haartransplantatie

Veel mensen noemen de hoge prijs als een van de nadelen van een haartransplantatie. Met een gemiddelde prijs van zo’n € 5.000 is het dan ook een serieuze investering. Haartransplantaties worden geclassificeerd als plastische, cosmetische chirurgie. Vanuit de basisverzekering bestaan hier vrijwel geen vergoedingsmogelijkheden voor. De medische noodzaak ontbreekt, mensen die een haartransplantatie in Friesland ondergaan doet dit meestal uit cosmetisch oogpunt. In uitzonderlijke situaties kan een zorgverzekeraar een, gedeeltelijke, vergoeding toezeggen. De voorwaarden die daarvoor gelden zijn uiterst strikt en u zult de nodige medische verklaringen moeten kunnen overleggen om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Ook vergoedingsmogelijkheden vanuit eventuele aanvullende verzekeringen zijn beperkt. Sommige verzekeraars hebben een vergoedingsmogelijkheid voor zogenaamde cosmetische chirurgie die geen medische noodzaak kent. Vergoedingsbedragen zijn beperkt en daar staat vaak een stevige verzekeringspremie tegenover. Aandachtig bekijken en vergelijken van de haartransplantatie tarieven is vaak een meer eenvoudige en betere oplossing.

Kostprijs haartransplantatie in Friesland

De tariefstructuur van een haartransplantatie kan wat rommelig, onoverzichtelijk lijken. Zeker als er wordt gesproken van prijzen die worden berekend op basis van het aantal haarzakjes dat zal worden getransplanteerd. Want hoe kunt u van tevoren weten hoeveel grafts u laat transplanteren? De beste manier om een overzichtelijke prijs te ontvangen is door naar een haarkliniek toe te gaan. De aanwezige specialisten kunnen aan de hand van uw situatie nauwkeurig aangeven wat de behandelmogelijkheden zijn, hoeveel grafts u kunt laten transplanteren en wat de kosten voor de ingreep zijn. Toch zijn er meer punten waar u op moet letten. Een haartransplantatie in Friesland bestaat uit meer dan alleen de prijs die u voor de behandeling betaald. • Welke ervaring heeft degene die de haartransplantatie toepast? Is het mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken? • Welke haartransplantatie techniek wordt toegepast? • Hoe zijn de nazorg en controles geregeld? U wilt achteraf niet met extra bijkomende kosten geconfronteerd worden, besteed daarom tijdens de voorbereiding voldoende aandacht aan hetgeen is inbegrepen in de kostprijs.

Kortingsmogelijkheden haartransplantatie

Prijzen van € 5.000 en verder oplopend, lijken bij een haartransplantatie gewoon te zijn. De ingreep is daarmee niet goedkoop en iedere vorm van korting is mooi meegenomen. Kortingsmogelijkheden voor een haartransplantatie in Friesland zijn vrij beperkt. Haarklinieken zijn gebonden aan vaak hoge kosten voor medewerkers en kosten om de kliniek gaande te houden. Uitwijken naar het buitenland kan interessante voordelen en kortingen opleveren. Wellicht gaat uw voorkeur niet direct uit naar een buitenlandse behandelaar als u een haartransplantatie in Friesland overweegt. Op het moment dat u dan de prijzen gaat bekijken en blijkt dat een haartransplantatie best betaalbaar kan zijn, vergroot dat de interesse. Veel mensen reizen tegenwoordig naar Turkije om een FUE haartransplantatie te ondergaan. Turkse haarchirurgen hebben een uitstekende reputatie, bieden prima resultaten en beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek. Maar hoe bereidt u zich voor op een haartransplantatie in het buitenland? GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Turkije en beschikt over een vestiging in Leiden. Waar de ingreep in de haarkliniek in Istanbul wordt toegepast, kunt u in Leiden terecht voor het intakegesprek, advies, nazorg en controles. Van taal- en/of communicatieproblemen is geen sprake ook niet tijdens uw verblijf in Istanbul. Met een vast all-in tarief voor een FUE haartransplantatie van € 2.949 bespaart u behoorlijk op de kosten van een Nederlandse ingreep.

Kwaliteit en groeigarantie

GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Jaarlijks worden honderden mannen en vrouwen met succes behandeld. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren, daar krijgt u garantie op. Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen en of wij bij u passen? Kom dan vrijblijvend kennismaken. Wij zijn actief in Utrecht, Groningen, Heerenveen, Assen, Hoogeveen en Emmen. Tijdens een consult wordt uw persoonlijke situatie bekeken en beoordeelt. U ontvangt een persoonlijk behandelplan en er is voldoende gelegenheid om de vragen die u heeft te stellen. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar contact@globalhair.nl. Bellen of WhatsAppen kan uiteraard ook +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4