Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie foto’s op de site van GlobalHair

  Wij zijn als Turkse haarkliniek trots op de behandelingen die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Wij delen dan ook graag voor en na foto’s van de haartransplantatie behandelingen in onze kliniek. Lang niet iedereen gaat akkoord met het plaatsen van foto’s, waarbij ze zichtbaar op de foto staan. Er zijn echter gelukkig wel een aantal mensen die hier geen problemen mee hebben. Haartransplantatie foto’s van GlobalHair kunt u eenvoudig online vinden.

  Vergoedingsmogelijkheden haartransplantatie

  Veel mensen noemen de hoge prijs als een van de nadelen van een haartransplantatie. Met een gemiddelde prijs van zo’n € 5.000 is het dan ook een serieuze investering. Haartransplantaties worden geclassificeerd als plastische, cosmetische chirurgie. Vanuit de basisverzekering bestaan hier vrijwel geen vergoedingsmogelijkheden voor. De medische noodzaak ontbreekt, mensen die een haartransplantatie in Friesland ondergaan doet dit meestal uit cosmetisch oogpunt. In uitzonderlijke situaties kan een zorgverzekeraar een, gedeeltelijke, vergoeding toezeggen. De voorwaarden die daarvoor gelden zijn uiterst strikt en u zult de nodige medische verklaringen moeten kunnen overleggen om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Ook vergoedingsmogelijkheden vanuit eventuele aanvullende verzekeringen zijn beperkt. Sommige verzekeraars hebben een vergoedingsmogelijkheid voor zogenaamde cosmetische chirurgie die geen medische noodzaak kent. Vergoedingsbedragen zijn beperkt en daar staat vaak een stevige verzekeringspremie tegenover. Aandachtig bekijken en vergelijken van de haartransplantatie tarieven is vaak een meer eenvoudige en betere oplossing.

  Kostprijs haartransplantatie in Friesland

  De tariefstructuur van een haartransplantatie kan wat rommelig, onoverzichtelijk lijken. Zeker als er wordt gesproken van prijzen die worden berekend op basis van het aantal haarzakjes dat zal worden getransplanteerd. Want hoe kunt u van tevoren weten hoeveel grafts u laat transplanteren? De beste manier om een overzichtelijke prijs te ontvangen is door naar een haarkliniek toe te gaan. De aanwezige specialisten kunnen aan de hand van uw situatie nauwkeurig aangeven wat de behandelmogelijkheden zijn, hoeveel grafts u kunt laten transplanteren en wat de kosten voor de ingreep zijn. Toch zijn er meer punten waar u op moet letten. Een haartransplantatie in Friesland bestaat uit meer dan alleen de prijs die u voor de behandeling betaald. • Welke ervaring heeft degene die de haartransplantatie toepast? Is het mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken? • Welke haartransplantatie techniek wordt toegepast? • Hoe zijn de nazorg en controles geregeld? U wilt achteraf niet met extra bijkomende kosten geconfronteerd worden, besteed daarom tijdens de voorbereiding voldoende aandacht aan hetgeen is inbegrepen in de kostprijs.

  Kortingsmogelijkheden haartransplantatie

  Prijzen van € 5.000 en verder oplopend, lijken bij een haartransplantatie gewoon te zijn. De ingreep is daarmee niet goedkoop en iedere vorm van korting is mooi meegenomen. Kortingsmogelijkheden voor een haartransplantatie in Friesland zijn vrij beperkt. Haarklinieken zijn gebonden aan vaak hoge kosten voor medewerkers en kosten om de kliniek gaande te houden. Uitwijken naar het buitenland kan interessante voordelen en kortingen opleveren. Wellicht gaat uw voorkeur niet direct uit naar een buitenlandse behandelaar als u een haartransplantatie in Friesland overweegt. Op het moment dat u dan de prijzen gaat bekijken en blijkt dat een haartransplantatie best betaalbaar kan zijn, vergroot dat de interesse. Veel mensen reizen tegenwoordig naar Turkije om een FUE haartransplantatie te ondergaan. Turkse haarchirurgen hebben een uitstekende reputatie, bieden prima resultaten en beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek. Maar hoe bereidt u zich voor op een haartransplantatie in het buitenland? GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Turkije en beschikt over een vestiging in Leiden. Waar de ingreep in de haarkliniek in Istanbul wordt toegepast, kunt u in Leiden terecht voor het intakegesprek, advies, nazorg en controles. Van taal- en/of communicatieproblemen is geen sprake ook niet tijdens uw verblijf in Istanbul. Met een vast all-in tarief voor een FUE haartransplantatie van € 2.949 bespaart u behoorlijk op de kosten van een Nederlandse ingreep.

  Kwaliteit en groeigarantie

  GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Jaarlijks worden honderden mannen en vrouwen met succes behandeld. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren, daar krijgt u garantie op. Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen en of wij bij u passen? Kom dan vrijblijvend kennismaken. Wij zijn actief in Utrecht, Groningen, Heerenveen, Assen, Hoogeveen en Emmen. Tijdens een consult wordt uw persoonlijke situatie bekeken en beoordeelt. U ontvangt een persoonlijk behandelplan en er is voldoende gelegenheid om de vragen die u heeft te stellen. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar contact@globalhair.nl. Bellen of WhatsAppen kan uiteraard ook +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp