Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie goed of slecht?

Is een haartransplantatie goed of slecht? Het is een van de eerste vragen die u zichzelf stelt bij het overwegen van een ingreep. Iedere ingreep heeft een zeker risico. Ondanks het feit dat de FUE haartransplantatie techniek tot de meeste veilige cosmetische ingrepen behoort, is er altijd een kans op bijwerkingen. Tegelijkertijd biedt de behandeling ook niet voor iedereen met haaruitval een oplossing. Neem de tijd om u voor te bereiden en laat uzelf uitgebreid informeren en adviseren door ervaren haartransplantatie specialisten.

Wat maakt een haartransplantatie goed of slecht?

Met het gevarieerde aanbod van binnen- en buitenlandse haartransplantatie aanbieders is het zaak om de mogelijkheden op een rijtje te zetten. Om een haartransplantatie mislukking te voorkomen bent u gebaat bij een gedegen voorbereiding. Begin met het kennen van de oorzaak van uw haaruitval. Haarverlies dat tijdelijk van aard is en dat wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld stress, ziekte of medicijngebruik is niet te behandelen met een haartransplantatie. Dat betekent echter niet dat een haartransplantatie op dat moment slecht is, het is gewoon niet de juiste behandeling voor iedereen met haaruitval. Wanneer wordt een haartransplantatie dan wel toegepast? Mannen en vrouwen die te maken hebben met natuurlijke, blijvende haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica kunnen doorgaans prima behandeld worden. Wel moet u over voldoende donormateriaal beschikken. Donormateriaal komt uit uw haarkrans, aan de achterzijde van het hoofd. Als het donorgebied te klein is, kunnen er niet voldoende haarzakjes geoogst worden om een natuurlijk resultaat te bereiken. Een ervaren specialist kan uw geschiktheid beoordelen.

Bitmap

Waar laat u een haartransplantatie toepassen?

U zoekt een oplossing voor haaruitval en wilt graag weten of een haartransplantatie goed of slecht is. De meeste mensen die een haarimplantatie ondergaan zijn tevreden met de resultaten die bereikt worden. Ervaren behandelaars streven natuurlijke resultaten na en voeren de ingreep nauwkeurig en met precisie uit. Hoe bepaalt u uw keuze voor een behandelaar en hoe kunt u de mogelijkheden met elkaar vergelijken? Lees gebruikerservaringen en meningen van anderen. Lees hoe anderen de omgang met een behandelaar hebben ervaren en hoe de begeleiding tijdens de procedure is verlopen. Heeft iemand voor een behandeling in het binnen- of buitenland gekozen? Alleen door uzelf vooraf goed in te lezen en voor te bereiden op een intakegesprek krijgt u antwoorden op de vragen die u heeft. Om de juiste afweging te maken of een haartransplantatie goed of slecht is, kunt u zowel positieve als negatieve ervaring bekijken. Ga naar diverse intakegesprekken en vertrouw op uw eigen gevoel als het aankomt op het nemen van een beslissing.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie bij GlobalHair

GlobalHair is een toonaangevende haartransplantatie kliniek met een luxe vestiging in Istanbul. De kliniek staat bekend om de moderne FUE haartransplantatie techniek die wordt toegepast. Bij GlobalHair zijn uitsluitend ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam. In samenwerking met ervaren assistenten kunnen op een dag tot 4.500 haarzakjes geoogst en getransplanteerd worden. Haarchirurgen werken met een micro motor om het oogsten toe te passen en plaatsen de haarzakjes een voor een in de ontvangstgebieden. Uiteraard worden zowel het donor- als ontvangstgebied plaatselijk verdoofd. De ingreep wordt jaarlijks honderden keren met succes toegepast. GlobalHair heeft de laagste prijsgarantie op een FUE haartransplantatie in Turkije. Waar u in Nederland of België bedragen tussen € 5.000 en € 10.000 betaald voor een gelijkwaardige behandeling, betaalt u bij GlobalHair € 2.949. De kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken, waarbij de ingreep wordt toegepast in een hygiënische, daartoe ingerichte comfortabele omgeving. Heeft u gehoord dat u in het buitenland te maken kunt krijgen met communicatieproblemen? Daar hoeft u zich bij GlobalHair geen zorgen over te maken. De behandelend artsen spreken Duits en/of Engels en indien gewenst is er gedurende de behandeling een tolk aanwezig.

Neem een verstandige beslissing

Alleen door uw opties met elkaar te vergelijken, neemt u een weloverwogen beslissing. Heeft u al kennisgemaakt met andere behandelaars en bent u benieuwd naar hetgeen GlobalHair u te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een consult. Dit gesprek vindt plaats bij onze vestiging in Leiden. Er wordt onder meer gekeken naar uw gezondheid, medisch verleden, medicijngebruik en de oorzaak van het haarverlies. Als u in aanmerking komt ontvangt u direct een vrijblijvend behandelvoorstel voor een FUE haartransplantatie. U kunt de consulenten van GlobalHair bereiken door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl of te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. In geval van een fotoconsult stuurt u duidelijke foto’s van de bovenkant, zijkanten en achterkant van uw hoofd naar ons e-mailadres. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.