facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie goedkoop

Interesse in een haartransplantatie en zoekende naar een professionele partij die dit goedkoop voor u kan uitvoeren? Onze kliniek, Global Hair, behoort tot de goedkoopste in heel Nederland.

Hoe wij zo goedkoop kunnen zijn? Omdat de transplantatie niet plaats vind in Nederland. De transplantatie zal plaats vinden in Turkije, Istanbul. Voor een speciale actie prijs van € 2.949,- vindt de complete behandeling plaats. Hierbij krijgt u 4500 grafts, plus drie dagen in een luxe hotel, een VIP transfer en alle belangrijke medicaties omtrent de behandeling. Goedkoper gaat u deze services nergens vinden. Lees snel verder over de methode die wij gebruiken om de haartransplantatie goedkoop uit te voeren bij zowel vrouwen als mannen.

De goedkoopste Haartransplantatie in Nederland

Dat een haartransplantatie goedkoop is bij Global Hair, wil niet zeggen dat de kwaliteit laag is. Wij gebruik namelijk de beste methode in het vakgebied. De FEU-methode heeft de beste resultaten, is pijnloos en geneest snel. Daarbij is de behandeling comfortabel.

Wat gebeurd er bij deze methode? Allereerst worden de haarzakjes verwijderd middels een micro motor. Stap twee is het terug plaatsen van de grafts in het transplantatiegebied. De artsen die werkzaam zijn bij Global Hair zijn allen JCI gecertificeerd. Dit is de gouden standaard in de gezondheidszorg. De haartransplantatie is van hoge kwaliteit, gelijktijdig bent u altijd goedkoop uit.

Bitmap

Haartransplantatie goedkoop en vakkundig

Wil u ook een haartransplantatie goedkoop en deskundig laten uitvoeren door een van onze specialisten? Wij garanderen u een leven lang plezier van uw nieuwe haren. Kom vandaag nog in contact met een van onze consulenten. Wij willen het nog een keer benadrukken, goedkoper gaat u het niet vinden in Nederland. Wij zijn de goedkoopste aanbieder. We gaan graag met de haartransplantatie aan de slag, goedkoop en vakkundig

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.