Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie specialist Groningen

  Eens uw haaruitval op begint te vallen, dan wordt u daar de hele dag mee geconfronteerd. Haren op uw kussen, haren in het doucheputje, haren op uw kleding en ga zo maar door. Overal waar u kijkt ziet u uw eigen haren liggen. Ontkennen gaat niet langer en om een resultaat gerichte behandeling mogelijk te maken is het noodzakelijk om de oorzaak van het haarverlies te kennen. Contact opnemen met uw huisarts of een dermatoloog is het advies. Het is meestal nutteloos en onnodig duur om tal van shampoos en foams uit te proberen die een volle, gezonde haargroei beloven. Slechts een paar haargroeimiddelen zijn effectief wetenschappelijk bewezen. Deze middelen zijn niet verkrijgbaar bij de drogist of in de supermarkt, u heeft hiervoor een recept van een (huis)arts nodig. Beginnend haarverlies kan met bepaalde middelen verminderd en verbeterd worden: • Mannen: Dutasteride, Finasteride, Minoxidil en Ketoconazol shampoo. • Vrouwen: Minoxidil, Diane pil en Ketoconazol shampoo. Deze middelen bieden uitkomst bij onder meer blijvend haarverlies veroorzaakt door het mannelijke dihydrotestosteron hormoon, DHT. Een enkele keer wordt een haargroeimiddel ook geadviseerd bij tijdelijk haarverlies. Het nadeel van dit soort haargroeimiddelen, medicijnen, is dat ze mogelijk gevaarlijke en blijvende bijwerkingen veroorzaken. U dient het middel bovendien te blijven gebruiken, omdat anders het haarverlies terugkeert. Een haartransplantatie in Groningen biedt blijvende resultaten, en het is vooralsnog ook de enige behandeling tegen haaruitval waarbij u een levenslange groeigarantie krijgt. Laat uzelf informeren door een haartransplantatie specialist of haarkliniek in Groningen, het is een eenvoudige manier om erachter te komen of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent.

  FUE haartransplantatie in Groningen

  Nieuwe haargroei op een kalende kruin? Uw uitgedunde haardos weer wat voller maken? Het is mogelijk met een haartransplantatie. Deze veilige behandeling wordt uitgevoerd met uw eigen donormateriaal, waardoor er van afstoting nauwelijks sprake is. Een van de voorwaarden is echter wel dat u over voldoende donorhaar beschikt. Hiervoor worden haarzakjes uit uw haarkrans gebruikt. Met behulp van een holle naald en een micromotor gaat de haarchirurg aan het werk. Een voor een worden de haarzakjes geoogst, gecontroleerd en voorbereid op het plaatsen in de dunne of kale gebieden. Om dit terugplaatsen mogelijk te maken, worden kleine gaatjes in uw huid geboord. Na een succesvolle transplantatie blijven de haarzakjes uw leven lang nieuwe haren produceren. Zijn de haren niet gevoelig voor het DHT hormoon? Nee, de getransplanteerde grafts hebben een andere structuur die ze ongevoelig maakt voor dihydrotestosteron. Deze unieke kenmerken gaan niet verloren na de haartransplantatie. Een FUE haarimplantatie wordt niet onder narcose, maar met een plaatselijke verdoving uitgevoerd. Dit omdat het een langdurige behandeling is, gemiddeld zo’n 6 tot 9 uur, en narcose daarbij niet wenselijk is. De FUE techniek kan ook toegepast worden bij andere vormen van de haartransplantatie: • Haarsparende FUE haartransplantatie • Wimpertransplantatie • Wenkbrauwtransplantatie • Snor- en baardhaartransplantatie • Haartransplantatie bij kroeshaar

  Voor- en nadelen FUE haartransplantatie

  Hoewel een haartransplantatie in Groningen een bewezen effectieve oplossing is bij haaruitval kent de ingreep een aantal punten die als nadeel gezien kunnen worden. Niet iedere vorm van haarverlies kan met een haarimplantatie opgelost worden. Het zijn voornamelijk mannen en vrouwen die te maken hebben met Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid, die de ingreep overwegen. Is de haaruitval te ver gevorderd, waardoor onvoldoende resultaat bereikt kan worden? Dan zal een ervaren haartransplantatie specialist u een andere behandeling aanraden. Kijkt u vervolgens naar de kosten van een haarimplantatie, dan ziet u daar wellicht het grootste nadeel van de ingreep. Het is een dure behandeling waarbij prijzen, zeker in Nederland, ver boven € 5.000 uitstijgen. Haartransplantatie prijzen schrikken mensen die de ingreep overwegen geregeld af, waardoor er van de behandeling wordt afgezien. Een haartransplantatie in Groningen heeft zeker ook een aantal interessante voordelen. Zo is er van littekens geen sprake en verloopt het herstel bij de meeste mensen vlot en vrij voorspoedig. De ingreep is veilig en kent nauwelijks bijwerkingen of complicaties. De ingreep wordt toegepast bij mannen en vrouwen en biedt blijvende resultaten.

  Haartransplantatie prijzen vergelijken

  Schrikt de prijs van een haartransplantatie in Groningen u af? Vergelijk de mogelijkheden van een haartransplantatie in het buitenland eens met Groningen. Diverse buitenlandse haarklinieken zijn actief op de Nederlandse markt en een aantal daarvan beschikt ook over een vestiging in Nederland. Bij het vergelijken van de tarieven, valt al snel op dat een ingreep in het buitenland aanmerkelijk goedkoper is dan in Nederland. Dit grote verschil vindt zijn oorsprong voornamelijk in de lagere personeelskosten die in het buitenland gelden. Zo betaalt u bij GlobalHair voor een uitgebreide haartransplantatie van maximaal 4.500 grafts € 2.949. De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren haarchirurgen die jarenlange ervaring hebben en die gebruik maken van de moderne FUE micromotor. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 zijn veel mannen én vrouwen u reeds voorgegaan naar de luxe haarkliniek in Istanbul. Gedurende de ingreep verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel en zijn ook de VIP transfers en medicatie bij het haartransplantatie tarief inbegrepen.

  Vrijblijvend intakegesprek haartransplantatie

  Dat u voor een consult niet helemaal naar Turkije hoeft te reizen, maakt het contact eenvoudig. Wij zijn in Nederland o.a. actief in Utrecht en Friesland. Of u kunt hiervoor terecht bij de ervaren consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek worden uw wensen en verwachting besproken en de haartransplantatie procedure nader toegelicht. Het eerste consult is gratis. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Wij bieden ook de mogelijkheid van een fotoconsult.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp