Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Goedkope haartransplantatie in het buitenland

  Overweegt u een haartransplantatie, maar schrikt u af op het moment dat u tarieven van Nederlandse haarklinieken ziet? Het kan een reden zijn om uzelf te oriënteren op een behandeling in het buitenland. Andere redenen waarom u een haartransplantatie in het buitenland kunt overwegen zijn onder meer: • Groot aantal behandelaars. De keuze is gevarieerd. U bent niet gebonden aan een bepaalde bestemming. • In het buitenland wordt geregeld een groter aantal haarzakjes getransplanteerd. Waar een gemiddelde haartransplantatie in Nederland uit max. 3.000 tot 3.500 haarzakjes bestaat, worden in bijvoorbeeld Turkije tot ruim 4.500 bij een behandeling getransplanteerd. • Veel buitenlandse klinieken werken met moderne haartransplantatie technieken en realiseren uitstekende resultaten. Het succes van een haartransplantatie zit niet zozeer in de prijs die u voor de ingreep betaald. Een goedkope aanbieding, waarbij de behandeling wordt toegepast door een ervaren haarchirurg biedt prima resultaten. Het gaat om de ervaring van degene die de haartransplantatie uitvoert. Beginnende haartransplantatie specialisten hebben nu eenmaal minder ervaring dan haarchirurgen die al jaren haarimplantaties toepassen. Bekijkt u buitenlandse haartransplantatie klinieken? Kijk dan ook naar internationale kwaliteitskeurmerken.

  Veilige haartransplantatie in het buitenland

  Van alle mannen en vrouwen die naar het buitenland gaan voor een haartransplantatie, kiest het merendeel voor Turkije. De voorbije jaren is het aantal Turkse haartransplantatie klinieken dat actief is op de Nederlandse markt enorm toegenomen. GlobalHair is een van deze aanbieders. De bekendheid van Turkije als haartransplantatie bestemming is mede te danken aan een groot aantal bekende mensen dat in Istanbul een haarimplantatie ondergaat. Beelden van deze ingrepen worden gebruikt voor publicatie doeleinden. Daarnaast is het taboe op een FUE haartransplantatie volledig verdwenen. Het is een normaal iets geworden om erfelijke kaalheid te laten behandelen. Wat heeft GlobalHair te bieden als u een haartransplantatie in het buitenland overweegt? • Beschikbaarheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. • Laagste FUE haartransplantatie prijsgarantie van Turkije. • Vaste all-in tarieven. • Luxe, comfortabel ingerichte haarkliniek in Istanbul. • Consult en nazorg in Leiden. U hoeft hiervoor niet naar Turkije te reizen. • Haarsparende FUE haartransplantatie voor vrouwen. De haarchirurgen die werkzaam zijn bij GlobalHair volgen op regelmatige basis workshops en conferenties op gebied van haartransplantatie technieken, herstel en resultaten. Zowel het kwaliteitsniveau van de zorg, als van de dienstverlening liggen hoog. Onze ervaren professionals begeleiden u vlot door het behandelproces. Ziet u op tegen eventuele communicatieproblemen? Dat is niet nodig. Het intakegesprek en de nazorg vinden plaats in Leiden waar u door Nederlandstalige consulenten te woord wordt gestaan. De haarchirurgen spreken prima Duits en/of Engels. Indien gewenst is er gedurende uw verblijf in Istanbul een tolk aanwezig.

  Wel of geen haarimplantatie in het buitenland?

  Denkt u dat een haartransplantatie de oplossing is voor uw haaruitval en overweegt u een behandeling? Dan kan een ingreep in het buitenland interessant zijn. Zorgverzekeraars vergoeden de gemaakte kosten vrijwel nooit en een betaalbare ingreep heeft dan de voorkeur. Even vergelijken leert al snel dat een FUE haartransplantatie in Nederland ergens tussen de € 5.000 en € 10.000 kost. In Turkije betaalt u bij GlobalHair voor een haartransplantatie € 2.949, hierbij zijn 4.500 haarzakjes inbegrepen. Ziet u op tegen de bijkomende kosten? Dan is het goed om te weten dat bij het behandeltarief van GlobalHair ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie is inbegrepen. Het enige wat bijkomend is zijn de kosten voor het vliegticket, eten en drinken. De vliegreis kunt u zelf regelen. U heeft zelf een voorkeur voor een bepaald vliegveld. Een retourvlucht naar Istanbul boekt u al vanaf € 175. Dat maakt dat een haartransplantatie bij GlobalHair soms tot ruim 50% goedkoper is dan een vergelijkbare ingreep bij een Nederlandse kliniek.

  Gratis en vrijblijvend consult

  De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met de FUE haartransplantatie kliniek. Daarnaast kunt u ook voor wenkbrauwtransplantatie, baard- en snortransplantatie en een haarsparende FUE haartransplantatie bij GlobalHair terecht. Wilt u graag een persoonlijk behandeladvies ontvangen? Maak dan een afspraak voor een consult in Leiden. U wordt ontvangen door onze ervaren consulenten. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl of bel met +316 44 36 36 22. Wij zijn onder andere actief in Nederland, Spanje, Duitsland en België. Bijvoorbeeld in de stad Antwerpen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp