Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie in Istanbul

Wanneer er wordt gesproken van een haartransplantatie in Istanbul, wordt eigenlijk 9 van de 10 keer een haartransplantatie in Istanbul bedoeld. In Istanbul bevinden zich letterlijk honderden haartransplantatie klinieken. Deze haarklinieken variëren in grootte. Sommige klinieken voeren enkele behandelingen per week uit, terwijl er ook klinieken zijn die meer dan 10 behandelingen per dag uitvoeren. Er bestaan grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende haarklinieken in Istanbul. Het is daarom belangrijk dat u van tevoren goed onderzoek doet naar de kwaliteit die de verschillende klinieken in Turkije te bieden hebben. Daarnaast is het verstandig ook prijzen te vergelijken voor haartransplantatie in Istanbul.

Ervaringen met haartransplantatie in Istanbul

Op verschillende manieren kan worden vastgesteld hoe het zit met de kwaliteit van haarklinieken in Istanbul. Het is onder andere een mogelijkheid om te kijken naar ervaringen met haartransplantatie in Istanbul. Er zijn verschillende termen die gebruikt worden voor haartransplantaties. Mensen spreken ook vaak van haarimplantatie in Istanbul haar haren implanteren in Istanbul.

In Istanbul wordt over het algemeen de FUE haartransplantatie methode toegepast. Tot ongeveer 10 jaar geleden was het vooral de FUT haartransplantatie methode die werd uitgevoerd. De FUE methode heeft echter verschillende nadelen, wanneer deze wordt vergeleken met de FUT methode. Bij de FUE methode is onder andere de hersteltijd erg kort. Daarnaast blijven er ook geen zichtbare littekens achter. Dit zijn de voornaamste redenen om te kiezen voor de FUE haartransplantatie.

Wat kost een haartransplantatie in Istanbul?

Turkije wordt gezien als hét haartransplantatie land ter wereld. Nergens ter wereld worden zoveel haartransplantaties uitgevoerd als in Istanbul. Dagelijks laten hier honderden mensen iets aan hun haaruitval of kaalheid doen.

Haartransplantatie ervaringen met behandelingen in Istanbul kunt u onder andere vinden op het forum Haarweb. Als u eerder al op Google heeft gezocht naar ervaringen, dan is de kans groot dat u eerder uit bent gekomen bij dit forum. Afgelopen 10 jaar zijn hier duizenden ervaringen gedeeld door mensen die u zijn voorgegaan. Ook ervaringen met haartransplantatie in Istanbul zijn hier gedeeld. We raden u aan deze ervaringen goed te bestuderen, zodat u een beter beeld krijgt van hetgeen u kunt verwachten van deze behandeling.

Vrijwel iedereen weet dat een haartransplantatie in Istanbul goedkoper is dan een haartransplantatie in Nederland. Het is menigeen echter niet bekend hoe veel dit precies scheelt. Er zijn verschillende manieren om de haartransplantatie kosten te vergelijken van klinieken in Istanbul en in Nederland. Het eenvoudigste is om dit online te vergelijken. U kunt verschillende websites van haarklinieken in Istanbul opzoeken en de tarievenlijst bekijken. U kunt dit vervolgens ook doen met verschillende haarklinieken in Nederland. U zult direct zien dat de kosten van een behandeling in Istanbul vele malen lager zijn dan van de Nederlandse concurrentie.

Wanneer er bijvoorbeeld wordt gekozen voor een haartransplantatie met 2.500 grafts, zal het er ongeveer als volgt uit zien:

  • Bij een Nederlandse haarkliniek moet voor een behandeling met 2.500 grafts gemiddeld ongeveer €6.000 tot meer dan €10.000 worden betaald.
  • Bij een haarkliniek in Turkije of Istanbul moet voor een behandeling met 2.500 grafts gemiddeld ongeveer €2.949 tot €4.000 worden betaald.

De kosten van een haartransplantatie in Istanbul zijn gemiddeld dus ongeveer 50% tot 80% goedkoper dan in Nederland. Door te kiezen voor een behandeling in Turkije, bespaart u dus al snel duizenden euro’s. U hoeft daarnaast niet in te boeten op kwaliteit. De kwaliteit van veel klinieken in Turkije is door de ervaring die zij hebben opgedaan momenteel zelfs beter dan veel klinieken in Nederland.

FUT vs. FUE haartransplantatie Istanbul

Veel mensen denken helaas nog vaak, ten onrechte, dat men na een haartransplantatie met het bekende haartransplantatie litteken blijft zitten. Waar dat vroeger inderdaad het geval was, is dat tegenwoordig niet meer nodig. De FUT techniek heeft bij steeds meer haartransplantatie specialisten plaats gemaakt voor de moderne FUE techniek. Dat betekent dat het niet langer nodig is om een reepje huid van de het achterhoofd te verwijderen, maar dat de haarzakjes met een holle naald stuksgewijs uit het donorgebied worden geoogst. De ultra moderne micro FUE motor die daarbij gebruikt wordt, voorkomt bovendien dat de omliggende huid alsmede de onderliggende weefselstructuren niet onnodig beschadigd worden. De FUE haartransplantatie in Istanbul wordt succesvol toegepast bij mannen en vrouwen. Naast de standaard FUE behandeling kan ook de zogenaamde haarsparende FUE haartransplantatie worden toegepast. Met name vrouwen maken vrijwel zonder uitzondering van deze mogelijkheid gebruik. In plaats van al het haar voor de haarimplantatie te scheren, wordt alleen een stukje van het donorgebied kortgeschoren. Als het omliggende haar lang genoeg is, valt dit na afloop van de ingreep over het donorgebied heen. Het is nauwelijks zichtbaar dat de haartransplantatie heeft plaatsgevonden.

Maatwerk FUE haartransplantatie

Een FUE haartransplantatie in Istanbul is een maatwerk behandeling. Iedere ingreep wordt op de persoon afgestemd. Dat betekent dat er vooraf een uitgebreid consult plaatsvindt, waarin wordt gekeken naar uw haaruitval, het beschikbare donormateriaal, uw wensen en verwachtingen. U krijgt een eerlijk advies, dat is afgestemd op uw eigen specifieke situatie. Wat kunt u van GlobalHair verwachten, tijdens een FUE haartransplantatie Istanbul?

  • De haarchirurgen passen jaarlijks duizenden FUE haartransplantaties toe. Deze ervaring zorgt voor natuurlijke resultaten, met een haarlijn die in overeenstemming is met uw gezicht.
  • Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Ook uitgebreide, complexe haarimplantaties worden met succes toegepast.
  • Gratis PRP behandeling t.w.v. € 750 bij iedere FUE haartransplantatie.
  • Nederlandstalige begeleiding gedurende de behandelprocedure.
  • Voor- en nazorg in Nederland.

Aanbieders FUE haartransplantatie vergelijken

Heeft u last van aanhoudend haarverlies en bent u het gebruik van een haargroeimiddel zat? Een FUE haartransplantatie Istanbul kan een blijvende oplossing bieden. Vergelijk de aanbieders van de ingreep met elkaar en ga kennismaken met de haarklinieken waar uw voorkeur naar uitgaat. Waar veel mensen denken dat objectief vergelijken niet mogelijk is, zijn er een aantal zaken waar u extra aandacht aan besteed, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Vraag bij de verschillende aanbieders een prijsopgave op, waarbij het aantal haarzakjes dat wordt behandeld hetzelfde is. Vergelijk op basis van de FUE techniek en kijk welke overige kosten er bij een offerte zijn inbegrepen.

GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. In 2017-2018 en 2019-2019 mocht onze kliniek de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst nemen en klanten waarderen de FUE haartransplantatie met gemiddeld een 9.8. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een consult. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22.

GlobalHair is naast Turkije onder andere actief in Marokko en Amerika.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4