Haartransplantatie in Istanbul

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie in Istanbul

Wanneer er wordt gesproken van een haartransplantatie in Istanbul, wordt eigenlijk 9 van de 10 keer een haartransplantatie in Istanbul bedoeld. In Istanbul bevinden zich letterlijk honderden haartransplantatie klinieken. Deze haarklinieken variëren in grootte. Sommige klinieken voeren enkele behandelingen per week uit, terwijl er ook klinieken zijn die meer dan 10 behandelingen per dag uitvoeren. Er bestaan grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende haarklinieken in Istanbul. Het is daarom belangrijk dat u van tevoren goed onderzoek doet naar de kwaliteit die de verschillende klinieken in Turkije te bieden hebben. Daarnaast is het verstandig ook prijzen te vergelijken voor haartransplantatie in Istanbul.

Ervaringen met haartransplantatie in Istanbul

Op verschillende manieren kan worden vastgesteld hoe het zit met de kwaliteit van haarklinieken in Istanbul. Het is onder andere een mogelijkheid om te kijken naar ervaringen met haartransplantatie in Istanbul. Er zijn verschillende termen die gebruikt worden voor haartransplantaties. Mensen spreken ook vaak van haarimplantatie in Istanbul haar haren implanteren in Istanbul.

In Istanbul wordt over het algemeen de FUE haartransplantatie methode toegepast. Tot ongeveer 10 jaar geleden was het vooral de FUT haartransplantatie methode die werd uitgevoerd. De FUE methode heeft echter verschillende nadelen, wanneer deze wordt vergeleken met de FUT methode. Bij de FUE methode is onder andere de hersteltijd erg kort. Daarnaast blijven er ook geen zichtbare littekens achter. Dit zijn de voornaamste redenen om te kiezen voor de FUE haartransplantatie.

Turkije wordt gezien als hét haartransplantatie land ter wereld. Nergens ter wereld worden zoveel haartransplantaties uitgevoerd als in Istanbul. Dagelijks laten hier honderden mensen iets aan hun haaruitval of kaalheid doen.

Haartransplantatie ervaringen met behandelingen in Istanbul kunt u onder andere vinden op het forum Haarweb. Als u eerder al op Google heeft gezocht naar ervaringen, dan is de kans groot dat u eerder uit bent gekomen bij dit forum. Afgelopen 10 jaar zijn hier duizenden ervaringen gedeeld door mensen die u zijn voorgegaan. Ook ervaringen met haartransplantatie in Istanbul zijn hier gedeeld. We raden u aan deze ervaringen goed te bestuderen, zodat u een beter beeld krijgt van hetgeen u kunt verwachten van deze behandeling.

Wat kost een haartransplantatie in Istanbul?

Vrijwel iedereen weet dat een haartransplantatie in Istanbul goedkoper is dan een haartransplantatie in Nederland. Het is menigeen echter niet bekend hoe veel dit precies scheelt. Er zijn verschillende manieren om de haartransplantatie kosten te vergelijken van klinieken in Istanbul en in Nederland. Het eenvoudigste is om dit online te vergelijken. U kunt verschillende websites van haarklinieken in Istanbul opzoeken en de tarievenlijst bekijken. U kunt dit vervolgens ook doen met verschillende haarklinieken in Nederland. U zult direct zien dat de kosten van een behandeling in Istanbul vele malen lager zijn dan van de Nederlandse concurrentie.

Wanneer er bijvoorbeeld wordt gekozen voor een haartransplantatie met 2.500 grafts, zal het er ongeveer als volgt uit zien:

  • Bij een Nederlandse haarkliniek moet voor een behandeling met 2.500 grafts gemiddeld ongeveer €6.000 tot meer dan €10.000 worden betaald.
  • Bij een haarkliniek in Turkije of Istanbul moet voor een behandeling met 2.500 grafts gemiddeld ongeveer €2249 tot €4.000 worden betaald.

De kosten van een haartransplantatie in Istanbul zijn gemiddeld dus ongeveer 50% tot 80% goedkoper dan in Nederland. Door te kiezen voor een behandeling in Turkije, bespaart u dus al snel duizenden euro’s. U hoeft daarnaast niet in te boeten op kwaliteit. De kwaliteit van veel klinieken in Turkije is door de ervaring die zij hebben opgedaan momenteel zelfs beter dan veel klinieken in Nederland.

Wat zijn de belangrijkste voordelen en nadelen van een haartransplantatie in Istanbul?

Als er tegenwoordig zo veel mensen kiezen om naar Istanbul te gaan voor een haartransplantatie, zullen zij hier een aantal goede redenen voor hebben. En dat is natuurlijk ook zo. We hebben het al eerder gehad over het grote verschil in kosten. Door te kiezen voor een behandeling in Istanbul kunt u al snel duizenden euro’s besparen. Een groot voordeel is dus dat er lagere haartransplantatie prijzen in Istanbul worden gehanteerd. Een bijkomend voordeel is de kwaliteit die de haarklinieken in Turkije leveren. Turkije wordt gezien als het belangrijkste haartransplantatie land ter wereld. Door alle mensen die hier afgelopen jaren zijn behandeld, hebben zij vaak meer ervaring dan de Nederlandse klinieken.

Wat sommige mensen opgeven als een nadeel van een haartransplantatie in Istanbul, is dat het ver weg is en dat er niet eenvoudig contact kan worden opgenomen met de arts. Door de ontwikkelingen op het gebied van internet is dit tegenwoordig echter geen belemmering meer. Het is eenvoudig voor de arts of een medisch specialist om contact met u op te nemen. U kunt uw vragen per mail of direct voorleggen. Daarnaast beschikt Global Hair ook over een haartransplantatie specialist in Nederland. U kunt de meeste vragen dus ook direct voorleggen in eige land.

Gratis een consult inplannen voor haartransplantatie in Istanbul?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie in Istanbul’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor uw haartransplantatie in Istanbul.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling