facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie inhammen en kruin

Dunner wordend haar stemt bij mannen en vrouwen tot onbezorgdheid. Zeker als kaalheid in uw familie voorkomt, is haaruitval niet iets om vrolijk van te worden. Erfelijke haaruitval kan al op jonge leeftijd beginnen. Het is iets dat niet voorkomen of gestopt kan worden. Behandeling is echter wel mogelijk. Een haartransplantatie inhammen en kruin biedt een oplossing bij blijvende kaalheid. U krijgt nieuwe, permanente haargroei op plaatsen waar eerder weinig tot geen haar meer aanwezig was. De behandeling wordt onder meer door GlobalHair met succes toegepast.

Haartransplantatie kruin mannen en vrouwen

De kruin haartransplantatie is typisch een behandeling die bij meer mannen dan bij vrouwen wordt toegepast. Erfelijke kaalheid verloopt bij vrouwen op een andere manier dan bij mannen. Waar bij vrouwen sprake is van een diffuse, verspreide, haaruitval worden mannen eerst getroffen bij de inhammen, haargrens en kruin. Een kalende kruin is voor veel mannen aanleiding een behandeling bij haaruitval te zoeken. Niet iedereen heeft een voorkeur voor het gebruik van een haargroeimiddel. Zeker als u een blijvende oplossing zoekt, is een FUE haartransplantatie momenteel de enige mogelijkheid. Tijdig actie ondernemen en niet wachten tot uw haaruitval te ver gevorderd is, is voor het succes van de ingreep van belang. Om voor een FUE haarimplantatie in aanmerking te komen moet er voldoende donormateriaal beschikbaar zijn. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd met lichaamseigen materiaal. In dit geval haarzakjes die uit uw haarkrans worden geoogst en na een controle worden geplaatst in de ontvangstgebieden. Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd verschilt per persoon en wordt bepaald door de omvang van het ontvangstgebied. Een haartransplantatie inhammen en kruin kan, indien gewenst, gecombineerd worden met andere kalende gebieden. De mogelijkheden worden besproken tijdens een consult bij GlobalHair in Leiden.

Bitmap

Behandeling haartransplantatie inhammen en kruin

De behandeling wordt toegepast bij GlobalHair in Istanbul. Hiervoor werkt een team van ISHRS gecertificeerde haarchirurgen samen met ervaren assistenten. Zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden worden plaatselijk verdoofd, zodat u geen pijn ervaart tijdens het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes. Een complete haartransplantatie duurt 6 tot 8 uur. U zit niet aaneengesloten in de behandelstoel. Diverse pauze momenten worden ingelast, waarin u wat rond kunt lopen en de benen kunt strekken. Tussen de middag is er tijd om te lunchen. Ook in de behandelstoel hoeft u zich niet te vervelen. Zo is het mogelijk om te internetten of televisie te kijken. Gewoon ontspannen en wat slapen kan uiteraard ook. U zou niet de eerste zijn die tijdens de behandeling in slaap valt. Het terugplaatsen gebeurt met uiterste precisie, waarbij de haarchirurg de haarzakjes in dezelfde groeirichting plaatst als de omliggende haren. Zo wordt een natuurlijk resultaat gerealiseerd.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Waarom kiest u voor een haartransplantatie in Turkije?

GlobalHair werkt uitsluitend met toonaangevende, gerespecteerde haarchirurgen die een ISHRS gecertificeerd zijn. De kliniek is luxe ingericht en voorzien van alle faciliteiten om het u zo aangenaam mogelijk te maken. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en staat bekend om de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. Jaarlijks wordt de FUE haartransplantatie honderden keren in de kliniek uitgevoerd. Mannen en vrouwen uit diverse landen weten GlobalHair te vinden en kijken tevreden terug op de behandeling. U wordt bijgestaan en begeleidt door ervaren consulenten. Zo is het niet nodig om voor een intakegesprek naar Turkije te reizen, dit kan gewoon bij onze vestiging in Leiden. Na afloop van de haartransplantatie vinden nazorg en controle momenten ook plaats in Leiden. Als anderen zeggen dat u voor een haartransplantatie diverse keren naar Turkije moet reizen, is dat dus niet waar. Alleen voor de ingreep zelf reist u naar Istanbul. Dit is eenmalig. Bovendien zijn bij het behandeltarief 2 hotelovernachtingen en VIP transfers inbegrepen. U wordt op geen enkel moment aan uw lot overgelaten. U bent in vertrouwde handen van ervaren professionals.

Kosten haartransplantatie inhammen en kruin

U betaalt bij GlobalHair een vast all-in tarief voor een FUE haartransplantatie. In vergelijking met Nederlandse haarklinieken, ligt dit tarief tot 50% lager. De kosten bedragen € 2.949 waarbij een maximaal aantal van 4.500 haarzakjes wordt getransplanteerd. GlobalHair geeft garantie op de succesvol getransplanteerde grafts. Bent u een geschikte haartransplantatie kandidaat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens het consult worden uw gezondheid en haaruitval besproken. Vergeet medicijngebruik niet te vermelden. Als u in aanmerking komt voor de haarimplantatie ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel. Een afspraak maken doet u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.