Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie inhammen

Haaruitval bij mannen uit zich als dieper wordende inhammen en een terugtrekkende haarlijn. Uw inhammen worden beter zichtbaar en uw haarlijn schuift steeds een beetje verder naar achteren. Deze vorm van haaruitval wordt meestal veroorzaakt door Alopecia androgenetica en is ook wel bekend als mannelijke of erfelijke kaalheid. Zoekt u een oplossing om uiteindelijk volledige kaalheid te voorkomen? Een FUE haartransplantatie inhammen biedt blijvende resultaten en geeft u een jongere uitstraling.

Haartransplantatie inhammen binnen- en buitenland

Dieper wordende inhammen vallen op. Waar u zich in eerste instantie niet zo druk maakt over het haarverlies, verandert dat gevoel als de haaruitval aanhoudt. Het komt geregeld voor dat mannen zich onzeker voelen over het uiterlijk dat verandert door de diepere inhammen. Uw jeugdige uitstraling verdwijnt en maakt plaats voor een verminderd zelfvertrouwen. Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het mannelijke dihydrotestosteron, DHT, hormoon dat een negatieve invloed heeft op de haarzakjes. Het haargroeiproces komt in een stroomversnelling terecht en uiteindelijk worden de haarzakjes volledig vernietigd. De laatste jaren zijn diverse behandelingen als oplossing bij haaruitval beschikbaar. Zo kiezen veel mannen bij beginnende haaruitval voor haargroeimiddelen die op recept verkrijgbaar zijn. Deze middelen zijn gekend om de serieuze bijwerkingen die kunnen ontstaan en het feit dat het een tijdelijke oplossing betreft. Heeft het middel bij u het gewenste effect? Dan moet u het middel blijven gebruiken om de bereikte resultaten te behouden. Niet voor niets overwegen mannen op den duur een FUE haartransplantatie inhammen. De resultaten die met deze ingreep bereikt worden zijn blijvend en u krijgt bovendien levenslange groeigarantie op succesvol getransplanteerde haarzakjes. Het transplanteren van haar is een gewilde behandeling die zowel in Nederland als in het buitenland wordt aangeboden. Overweegt u een blijvende oplossing bij dieper wordende inhammen? Dan zijn er een paar punten van aandacht waar u extra op kunt letten.

Veelzijdig haarimplantatie aanbod

Hoe werkt een haartransplantatie? Waar kunt u terecht voor de ingreep? Welke resultaten kunt u verwachten? Wat zijn de verschillende kosten voor de FUE haartransplantatie? Er komt heel wat op u af op het moment dat u zich verdiept in haartransplantatie mogelijkheden. Wellicht heeft u een bepaald beeld voor ogen, misschien heeft u geen idee wat u kunt verwachten. Belangrijk om te weten is dat een haartransplantatie een ingrijpende behandeling is met een lange behandelduur. Zoekt u een oplossing met directe resultaten? Dan is een haartransplantatie eerder teleurstellend. Gemiddeld duurt het 9 tot 12 maanden voordat een optimaal resultaat wordt bereikt. Online is uiteenlopende informatie beschikbaar. Van de beschrijving van een FUE haartransplantatie tot ervaringsverhalen van mannen die de behandeling hebben laten toepassen. Zeker als de haartransplantatie iets nieuws is voor u, kunt u online ook antwoorden vinden op de eerste, algemene vragen die u heeft.

Voor- en nadelen inhammen haartransplantatie

Dat een haartransplantatie blijvende resultaten biedt is een van de voordelen. Andere voordelen zijn onder meer: • Pijnloze behandeling, met een vlot herstel zonder zichtbare littekens. • Moderne haartransplantatie techniek. GlobalHair maakt gebruik van de micro FUE techniek. • Behandeling wordt uitgevoerd onder leiding van ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Eventuele nadelen van een FUE haartransplantatie inhammen zijn: • Lange behandelduur. U zit gemiddeld 6 tot 8 uur in de behandelstoel. • Uw geschiktheid is niet vanzelfsprekend. Niet iedere vorm of mate van haaruitval kan met een haartransplantatie behandeld worden. • De hoge kostprijs.

Inhammen transplantatie kosten

De kosten voor een haartransplantatie lopen sterk uiteen. Het is een van de eerste dingen die opvallen bij het vergelijken van de mogelijkheden. Haarklinieken hanteren elk eigen tarieven, vaak gebaseerd op het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Vallen de kosten van een haartransplantatie in Nederland tegen? GlobalHair beschikt over een luxueuze haarkliniek in Istanbul, Turkije. De ingreep wordt uitgevoerd door en onder toeziend oog van ervaren haarchirurgen die samenwerken met professionele assistenten. Dat maakt dat we tijdens een behandeling een groter aantal haarzakjes, tot 4.500, transplanteren dan bij een vergelijkbare ingreep in Nederland. De kosten voor een ingreep bedragen € 2.949. Er is bewust gekozen voor een vast all-in tarief waarbij tot 4.500 grafts getransplanteerd worden en waar bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie bij zijn inbegrepen.

Afspraak maken voor een consult

GlobalHair nodigt u graag u voor een informatief consult, waarbij uw persoonlijke mogelijkheden worden bekeken en besproken. U hoeft hiervoor niet naar Istanbul te reizen, u bent hiervoor van harte welkom in onze vestiging in Leiden. Gaat uw voorkeur uit naar de eenvoud van een fotoconsult? Stuur dan foto’s van uw hoofd naar contact@globalhair.nl, en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4