Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat zijn inhammen?

  Haaruitval bij mannen uit zich als dieper wordende inhammen en een terugtrekkende haarlijn. Uw inhammen worden beter zichtbaar en uw haarlijn schuift steeds een beetje verder naar achteren. Deze vorm van haaruitval wordt meestal veroorzaakt door Alopecia androgenetica - ook wel bekend als mannelijke of erfelijke kaalheid. Bent u op zoek naar een oplossing om uiteindelijk volledige kaalheid te voorkomen en wilt u uw inhammen opvullen als man? Een FUE haartransplantatie voor inhammen biedt blijvende resultaten en geeft u een jongere uitstraling. Maar belangrijker nog: het geeft u weer een volle haardos. Een haartransplantatie inhammen is natuurlijk ook mogelijk wanneer u als vrouw last heeft van inhammen.

  Hoe ontstaan inhammen?

  Dieper wordende inhammen vallen op. Waar u zich in eerste instantie niet zo druk maakt over het haarverlies, verandert dat gevoel als de haaruitval aanhoudt. Het komt geregeld voor dat mannen zich onzeker voelen over het uiterlijk dat verandert door de diepere inhammen. De jeugdige uitstraling verdwijnt en maakt plaats voor een verminderd zelfvertrouwen. Inhammen wordt veroorzaakt door het mannelijke dihydrotestosteron, DHT. Een hormoon dat een negatieve invloed heeft op de haarzakjes. Het haargroeiproces komt in een stroomversnelling terecht en uiteindelijk worden de haarzakjes volledig vernietigd.

  De laatste jaren zijn diverse behandelingen als oplossing bij haaruitval beschikbaar. Zo kiezen veel mannen bij beginnende haaruitval voor haargroeimiddelen die op recept verkrijgbaar zijn. Deze middelen zijn bekend om de serieuze bijwerkingen die kunnen ontstaan en het feit dat het een tijdelijke oplossing betreft. Heeft het middel bij u het gewenste effect? Dan moet u het middel blijven gebruiken om de bereikte resultaten te behouden.

  Uw inhammen opvullen met een haartransplantatie

  Niet voor niets overwegen mannen op den duur een FUE haartransplantatie voor inhammen. De resultaten die met deze ingreep bereikt worden, zijn blijvend en u krijgt bovendien levenslange groeigarantie op succesvol getransplanteerde haarzakjes. Het transplanteren van haar is een gewilde behandeling die zowel in Nederland als in het buitenland wordt aangeboden. Overweegt u een blijvende oplossing bij dieper wordende inhammen? Dan staan de experts van GlobalHair klaar om u te voorzien van de beste resultaten voor uw haartransplantatie! Wij informeren u met een advies dat het beste aansluit bij uw wensen en natuurlijk uw haartype.

  Inhammen transplantatie kosten

  De kosten voor een haartransplantatie lopen sterk uiteen. Het is een van de eerste dingen die opvallen bij het vergelijken van de mogelijkheden. Haarklinieken hanteren elk eigen tarieven, vaak gebaseerd op het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Vallen de kosten van een haartransplantatie in Nederland tegen? GlobalHair beschikt over een luxueuze haarkliniek in Istanbul, Turkije. De ingreep wordt uitgevoerd door en onder toeziend oog van ervaren haarchirurgen die samenwerken met professionele assistenten. Dat maakt dat we tijdens een behandeling een groter aantal haarzakjes, tot 4.500, transplanteren dan bij een vergelijkbare ingreep in Nederland. De kosten voor een ingreep bedragen € 2.949. Er is bewust gekozen voor een vast all-in tarief waarbij tot 4.500 grafts getransplanteerd worden en waar bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie bij zijn inbegrepen.

  Hoe een haartransplantatie voor inhammen werkt

  Hoe werkt een haartransplantatie? Waar kunt u terecht voor de ingreep? Welke resultaten kunt u verwachten? Wat zijn de verschillende kosten voor de FUE haartransplantatie?

  Er komen heel wat vragen op u af op het moment dat u zich verdiept in haartransplantatie mogelijkheden. Wellicht heeft u een bepaald beeld voor ogen of misschien heeft u nog helemaal geen idee wat u kunt verwachten. Belangrijk om te weten is dat een haartransplantatie een ingrijpende behandeling is met een lange behandelduur. Bent u op zoek naar een oplossing met directe resultaten? Dan is een haartransplantatie eerder teleurstellend. Gemiddeld duurt het 9 tot 12 maanden voordat een optimaal resultaat wordt bereikt. Wees hierop voorbereid. Online is uiteenlopende informatie beschikbaar. Van de beschrijving van een FUE haartransplantatie tot ervaringsverhalen van mannen die de behandeling hebben laten toepassen. Zeker als de haartransplantatie iets nieuws is voor u, kunt u online ook antwoorden vinden op de eerste, algemene vragen die u heeft.

  Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen wanneer u met veel vragen zit. Wij vertellen u alles wat u dient te weten over haartransplantaties, zodat u zorgeloos en zonder enige vragen in uw hoofd de behandeling instapt. Het is immers het allerbelangrijkste dat u zich goed voelt - en daar denken wij net zo over.

  Wat zijn de voordelen van een inhammen haartransplantatie?

  Een van de grootste voordelen is natuurlijk dat u zich weer zelfverzekerd voelt met een volle haardos én dat een haartransplantatie blijvende resultaten biedt. Andere voordelen zijn:

  • Pijnloze behandeling
  • Een snel herstel zonder zichtbare littekens
  • Een oplossing voor ieder haartype - van makkelijke tot moeilijke haarzakjes
  • Een moderne haartransplantatie techniek wordt toegepast
  • GlobalHair maakt gebruik van de micro FUE techniek.
  • Behandeling wordt uitgevoerd onder leiding van ISHRS gecertificeerde haarchirurgen

  Kosten haartransplantatie inhammen

  De kosten voor een haartransplantatie lopen sterk uiteen. Het is een van de eerste dingen die opvallen bij het vergelijken van de mogelijkheden. Haarklinieken hanteren elk eigen tarieven, vaak gebaseerd op het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Ook verschilt het namelijk per individu, omdat iedereen een persoonlijk behandelplan krijgt specifiek voor dat haar. Wel kunt u een indicatie krijgen door onze prijzenlijst of natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie over de kosten. Uw behandeling wordt altijd uitgevoerd door ervaren haarchirurgen die samenwerken met professionele assistenten.

  Een inhammen haartransplantatie bij GlobalHair?

  Kiest u voor een inhammen haartransplantatie bij GlobalHair? Dan werken onze haarchirurgen als team aan uw transplantatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij gegarandeerd voor het beste resultaat en natuurlijk mooie, volle haarlijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u weer over zelfvertrouwen te beschikken en met een fijn gevoel in de spiegel te kijken. En lekkerder in uw vel te zitten.

  Naast een haartransplantatie voor inhammen kunt u ook bij ons terecht voor andere behandelingen, waaronder een wenkbrauwtransplantatie of een V6 Hairboost. Voor zowel haartransplantaties voor mannen als vrouwen staat GlobalHair klaar om transplantaties van hoogwaardige kwaliteit te realiseren. Maar belangrijker nog: om u weer met volle zelfvertrouwen door het leven te laten gaan.

  Afspraak maken voor een consult??

  Wilt u graag de mogelijkheden ontdekken voor het opvullen van uw inhammen? GlobalHair nodigt u graag uit voor een informatief consult, waarbij uw persoonlijke situatie en mogelijkheden worden besproken. Hiervoor bent u van harte welkom in onze vestiging in Leiden. Gaat uw voorkeur uit naar een fotoconsult? Stuur dan foto’s van uw hoofd naar contact@globalhair.nl. Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp