Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Rapper JeBroer ondergaat haartransplantatie bij GlobalHair

  Met gepaste trots mogen we melden dat deze BN’er net als diverse andere BN’ers heeft gekozen voor de kwaliteit van onze kliniek in Istanbul, Turkije. Bent u ook geïnteresseerd in een behandeling in onze kliniek? Dan vernemen we het graag.

  Hoewel haaruitval vrij vaak voorkomt, is het iets waar de meeste mensen bang voor zijn. Een volle haardos wordt geassocieerd met jeugd en spontaniteit. Haaruitval kan een diepe emotionele impact hebben en het zelfvertrouwen beschadigen. Het haar, geloof het of niet, maakt deel uit van uw identiteit; het draagt bij aan uw zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde. Omdat haaruitval zo vaak voorkomt, is het aantal behandelingen en beschikbare oplossingen groot. Als een van Nederlands bekendste rappers heeft Jebroer nog niet zo lang geleden een haartransplantatie bij GlobalHair laten toepassen.

  Jeugd en gezondheid

  Als het haar uitvalt, gaat daarmee ook vaak een stukje van uw persoonlijkheid verloren. Een volle, glanzende haardos staat gelijk aan jeugd en gezondheid. Wanneer dit verloren gaat, wordt de link gelegd met het ouder worden. Een grote groep mannen denkt minder aantrekkelijk te zijn als gevolg van haarverlies. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen graag hun spaargeld geven in ruil voor een volle haardos. Met behandelingen, zoals een populaire haartransplantatie, ligt herstel van de haardos binnen handbereik. Nu beroemdheden zoals Jebroer met de ingreep naar buiten treden, wordt het publiek gewezen op het succes van de procedure. Tegenwoordig is de haartransplantatie techniek meer dan ooit geaccepteerd. U hoeft zich niet langer ongemakkelijk te voelen voor het ondergaan van een haarimplantatie. Het aantal haartransplantaties dat jaarlijks plaatsvindt, neemt nog altijd toe. En nu het uiterlijk belangrijk is dan ooit, kan niemand het u kwalijk nemen dat u uw jeugdige uitstraling wilt behouden.

  Succesvolle FUE haartransplantatie

  Haarverlies kan op verschillende manieren worden gestopt en behandeld. Het gebruik van haargroeimiddelen zoals finasteride en dutasteride hebben een risico op ernstige bijwerkingen en niet iedereen wil deze producten gebruiken. Naast niet-chirurgische behandelingen en therapieën is een haartransplantatie de enige behandeloptie met blijvend resultaat. Behandelingen vinden plaats bij gezonde mensen met erfelijke haaruitval van uiteenlopende leeftijd. Bekende Nederlands, zoals Jebroer, hebben de stap naar een gezonde haardos gezet en voor een haartransplantatie gekozen. Als een operatie voor u de juiste weg lijkt, neem die sprong. Doe onderzoek voordat u in een behandelstoel plaatsneemt. Niet elke haarkliniek of specialist is in staat een natuurlijke haardos te behalen. De artsen van GlobalHair zijn ISHRS geregistreerd en leveren uitstekende resultaten. Onthoud dat u geen beroemdheid hoeft te zijn om een gezonde haardos te hebben.

  Afrekenen met haarverlies

  Op de website zijn verschillende haartransplantatie video’s en fotoreportages geplaatst, die laten zien hoe het behandeltraject verloopt. U ziet de behandelruimte en de manier waarop plaatselijke verdovingen worden gezet bij het begin van de procedure. Het is interessant om te zien hoe de grafts uit het donorgebied geoogst worden en hoe de arts vervolgens kanaaltjes boort de transplantatie gebieden. De verplaatste haarzakjes hebben een structuur die ze ongevoelig maakt voor dihydrotestosteron, het hormoon dat haaruitval veroorzaakt. Na de transplantatie blijft deze structuur behouden en produceren de haarzakjes uw leven lang nieuwe haren.

  Uniek behandelplan

  Geen haartransplantatie is hetzelfde. Mensen ondergaan de ingreep in verschillende fasen van het leven. De een kiest sneller voor een haartransplantatie dan een ander. De hoge kosten schrikken af, en zijn vaak reden om uit te wijken naar onder andere Turkije. GlobalHair heeft een moderne en luxe ingerichte kliniek in Istanbul. De FUE haartransplantatie wordt toegepast vanaf € 2.249, waarbij naast de ingreep ook medicatie, VIP transfers en 2 hotelovernachtingen zijn inbegrepen. Vooraf wordt een behandelplan samengesteld. De haarchirurgen transplanteren tot 4.500 haarzakjes op een behandeldag. Dit hoge aantal is mogelijk, omdat de chirurg de ingreep samen met enkele assistenten toepast. Het is gebruikelijk dat u een dag later terugkomt in de haarkliniek, zodat de chirurg het behandelde gebied kan controleren. Na het bespreken van de verzorgingsinstructies, kan de reis naar huis plaatsvinden.

  Haartransplantatie Turkije

  Wilt u net zoals Jebroer een haartransplantatie laten toepassen, maar twijfelt u nog over de keuze voor een haarkliniek? De Nederlandse Haarstichting geeft informatie over haartransplantaties in binnen- en buitenland. GlobalHair licht u graag voor over een FUE haartransplantatie en de resultaten die u daarvan kunt verwachten. Wist u dat een consult gratis is? In de vestiging in Leiden nemen we de tijd voor een uitgebreid gesprek over de mogelijkheden van een haartransplantatie. U kunt vragen stellen, maar ook voorbeelden en resultaten zien van ingrepen die in de kliniek zijn toegepast. Staat uw gezondheid een haartransplantatie niet in de weg en heeft u voldoende donorhaar? Maak vandaag nog een afspraak voor een consult. Dit kan zowel online als telefonisch of via WhatsApp. U kunt GlobalHair bereiken op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp