facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie keurmerk

GlobalHair is bekend om de veilige haartransplantatie behandeling die wordt toegepast en de gegarandeerde resultaten die bereikt worden. Garantie op het resultaat is wat GlobalHair u biedt. Dat de haartransplantatie in Istanbul wordt toegepast is daarbij niet van invloed op de kwaliteit van de zorg. Sterker nog de kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken, die niet zomaar aan iedere haarkliniek worden versterkt. Een haartransplantatie keurmerk is voor een professionele haarkliniek tegenwoordig onmisbaar. Het is een eerste manier om het kaf van het koren te scheiden en iets waar u op kunt letten als u een behandeling in binnen- of buitenland overweegt.

Haarklinieken met een haartransplantatie keurmerk

In Nederland bestaat geen eenduidig ‘haartransplantatie keurmerk’. Zichzelf respecterende klinieken die voldoen aan strenge criteria komen in aanmerking voor het Keurmerk van de Nederlandse Haarstichting. GlobalHair is onder meer in het bezit van dit Keurmerk en om dit keurmerk te ontvangen is aan verschillende voorwaarden voldaan: • GlobalHair handelt niet in strijd met het Burgerlijk Wetboek en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. • Onze haarkliniek levert een bijdrage aan mannen en vrouwen die te maken hebben met haarproblemen. Naast het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Haarstichting zijn de haarchirurgen van GlobalHair allemaal ISHRS gecertificeerd. ISHRS, de International Society of Hair Restoration, is de toonaangevende autoriteit op het gebied van oplossingen bij haaruitval. De organisatie heeft wereldwijd meer dan 1.100 aangesloten leden en organiseert op regelmatige basis lezingen, workshops en congressen waar kennis en ontwikkelingen worden besproken. Door voor een haarkliniek, zoals GlobalHair, te kiezen die in het bezit is van internationale kwaliteitskeurmerken maakt u op efficiënte wijze gebruik van zowel de kennis als ervaring van de haarchirurgen.

Bitmap

Haartransplantatie garantie

Bij GlobalHair zijn wij overtuigd van de resultaten die met een FUE haartransplantatie bereikt worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij u levenslange groeigarantie geven op de haarzakjes die met succes getransplanteerd worden. Onze haarchirurgen werken met de moderne micro motor om de grafts uit het donorgebied te oogsten. De gebruikmaking van deze techniek en de samenwerking met ervaren assistenten maken dat tijdens een behandeldag ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. In vergelijking met andere haarklinieken is dit een hoog aantal. Het herstel na de ingreep verloopt vlot en van blijvend zichtbare littekens is bij een FUE haarimplantatie geen sprake. • GlobalHair biedt u de laagste FUE haartransplantatie prijsgarantie van Turkije. • Behandeling vindt plaats in een luxe haarkliniek in Istanbul. • Gedurende de ingreep verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel en worden de transfers voor u verzorgd. • Nazorg vindt plaats bij GlobalHair in Leiden. • Bij de FUE haartransplantatie is een haargroei stimulerende behandeling inbegrepen. Dit voor een snellere genezing. Het volledige GlobalHair team bestaande uit haarchirurgen, assistenten en consulenten streeft samen met u naar een optimaal resultaat, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en verwachtingen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie kliniek Turkije

Een van de voordelen van een haartransplantatie bij GlobalHair, in Turkije, is het grote aantal grafts dat op een dag getransplanteerd kan worden. Uiteraard is dit aantal bij iedereen anders. De complexiteit van een haarimplantatie hangt van af van kalende gebieden en de beschikbaarheid van donormateriaal. Een ander voordeel is dat de kosten voor een haartransplantatie in Turkije tot wel 50% lager zijn dan in Nederland, België en Duitsland. Dat hierbij niet wordt ingeboet op kwaliteit bewijst de aanwezigheid van internationale kwaliteitskeurmerken bij GlobalHair. Heeft u gehoord dat u meerdere keren naar de kliniek in Turkije moet reizen? Ook dat is bij GlobalHair niet van toepassing. Zowel het consult als de nazorg vinden gewoon in Nederland plaats, alleen de ingreep zelf wordt in Istanbul uitgevoerd. Van hoge bijkomende reis- en verblijfskosten is dus geen sprake. Een retourticket is al beschikbaar vanaf € 175 en GlobalHair rekent een vast all-in tarief waarbij ook 2 hotelovernachtingen zijn inbegrepen. Alleen als u eerder naar Turkije reist of langer ter plaatse wenst te verblijven dan bent u extra kosten kwijt aan uw verblijf.

Betaalbare haartransplantatie met gegarandeerd resultaat

Bent u overtuigd van de kwaliteiten en resultaten die GlobalHair te bieden heeft? Plan dan een afspraak voor een consult in Leiden. Onze consulenten en haarchirurgen bekijken en bespreken uw situatie. Aan de hand hiervan wordt bepaald of u in aanmerking komt voor de ingreep en hoeveel haarzakjes voor een natuurlijk resultaat getransplanteerd kunnen worden. Maak een afspraak door het contactformulier in te vullen. Advies door middel van een fotoconsult? Stuur dan overzichtelijke foto’s van de diverse kanten van uw hoofd naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.