facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie klinieken vergelijken in Nederland, België en Turkije

U heeft besloten om iets te laten doen aan uw haaruitval. Daarbij gaat uw voorkeur uit naar een behandeling die blijvende resultaten biedt, want u voelt weinig voor het gebruik en de risico’s van een haargroeimiddel. Haartransplantatie klinieken vergelijken in Nederland, België en Turkije is een punt van aandacht. Het aantal aanbieders is tegenwoordig uitgebreid en door aandachtig te vergelijken kunt u interessante voordeeltjes doen.

Voordelen van haartransplantatie klinieken vergelijken

Het ideale van internet is dat vergelijken tegenwoordig niet meer automatisch betekent dat u een groot aantal haarklinieken persoonlijk moet benaderen. Met de intrede van zogenaamde vergelijkingssites en reviewsites krijgt u op overzichtelijke wijze diverse cosmetische behandelingen naast elkaar. U vindt op dit soort sites ook ervaringen en meningen van mannen en vrouwen die de haartransplantatie al hebben ondergaan. Een veel bezochte site is kliniekervaringen.nl. Een groot aantal binnen- en buitenlandse haartransplantatie klinieken wordt hier besproken en gewaardeerd. Het is mede dankzij de positieve en negatieve meningen die mensen op dit soort sites achterlaten dat het mogelijk is om haartransplantatie klinieken in Nederland, België en Turkije met elkaar te vergelijken. Waarom vergelijkt u de haartransplantatie klinieken met elkaar? • U krijgt inzicht in de mogelijkheden en resultaten die bereikt worden. • U weet welke tarieven berekend worden. • U komt meer te weten over de verschillende haartransplantatie specialisten en haarklinieken waar de haarimplantatie wordt toegepast. • De eerste vragen die u heeft over een mogelijke ingreep, worden meestal beantwoord met het vergelijken van het aanbod. • U wordt nogmaals gewezen op het feit dat u bij een haartransplantatie over het nodige geduld dient te beschikken, omdat het optimale resultaat pas na 9 tot 12 maanden zichtbaar is.

Bitmap

Persoonlijk haartransplantatie klinieken vergelijken in Nederland, België en Turkije

Online vergelijken is een prima uitgangspunt. Toch is het onmogelijk om uzelf puur op basis van de mening en ervaringen van anderen een juist beeld te vormen. Daarom wordt altijd geadviseerd om persoonlijk bij meerdere haarklinieken kennis te gaan maken. Een vrijblijvend intakegesprek of consult is hiervoor het meest aangewezen moment. Na het lezen van de ervaringsverhalen van anderen heeft u wellicht een bepaalde voorkeur voor een haartransplantatie kliniek en/of een zekere haartransplantatie chirurg. Ga dan zeker naar een kennismakingsgesprek en ervaar zelf op welke manier u wordt ontvangen en hoe uw vragen worden beantwoord. Vertrouw op uw eigen gevoel. Het is de enige manier om een objectieve vergelijking te maken. Het is overigens niet nodig om helemaal naar Turkije te reizen om kennis te maken met Turkse haartransplantatie klinieken. De meest bekende klinieken, waaronder GlobalHair, beschikken over een vestiging in Nederland. Hier wordt u ontvangen en begeleidt door ervaren consulenten en haartransplantatie specialisten. Bereidt uzelf voor op het gesprek door de vragen die u heeft op papier te zetten en deze mee te nemen naar het consult. Uiteraard staat het u vrij om te vragen naar onder meer de ervaring van een behandelend haarchirurg en de resultaten die een haarkliniek in de voorbije jaren heeft gerealiseerd.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie mogelijkheden vergelijken op basis van de kosten

Haartransplantaties worden voornamelijk om cosmetische redenen overwogen. Zorgverzekeraars vergoeden de ingreep zelden tot nooit en dat maakt het een behandeling met een stevig prijskaartje. Naast het vergelijken van de mogelijkheden op basis van ervaringen van anderen, is het logisch dat u ook de diverse haartransplantatie kosten vergelijkt. Het is niet moeilijk om te concluderen dat Nederlandse en Belgische haartransplantatie klinieken stukken duurder zijn dan de collega’s in Turkije. U kunt ruim 50% op de kosten besparen bij een Turkse haarkliniek zoals GlobalHair. Waar Nederlandse en Belgische haartransplantatie klinieken de prijzen meestal bepalen aan de hand van het aantal te transplanteren haarzakjes, hanteert GlobalHair een vast all-in tarief. Dat houdt in dat u voor een complete FUE haartransplantatie met maximaal 4.500 grafts een bedrag van € 2.949 betaald. Hierbij zijn bovendien ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en ISHRS gecertificeerde haarchirurgen.

Gratis haarimplantatie consult

Bent u benieuwd naar de manier waarop een consult bij GlobalHair verloopt? Voelt u zich prettig op de wijze waarop u wordt ontvangen? U krijgt alle tijd en gelegenheid om vragen te stellen en uw wensen en verwachtingen met onze consulenten door te nemen. Het gesprek vindt plaats in Leiden. Gebruikt u medicatie? Neem hiervan dan een overzicht en doseerschema mee. Eventueel kan het gebruikelijke schema kort voor en na de ingreep worden aangepast. Een afspraak maken is eenvoudig en verplicht u tot niets. Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22 en wij heten u graag van harte welkom bij GlobalHair.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.