facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Koen Kardashian bij GlobalHair

Koen Pieter van Dijk, bekend als Koen Kardashian staat al jaren in de spotlights. Als presentator van verschillende MTV formats, maar vroeger ook als model gooit Koen hoge ogen. Om met meer vertrouwen in de spotlights te staan, was Koen pasgeleden bij GlobalHair om zijn haarlijn bij te laten werken.

Impact haaruitval op zelfvertrouwen

Koen Kardashian is als model en presentator van populaire programma’s zoals Ex On The Beach: Double Dutch een bekende verschijning. Koen is van nature gezegend met een mooie haardos. Toch heeft de diva te maken met een terugtrekkende haarlijn. Tijd om actie te ondernemen. Na een uitgebreid adviesgesprek in Leiden, is Koen kortgeleden naar de moderne GlobalHair kliniek in Istanbul gereisd. Ervaren haarchirurgen hebben een haarsparende FUE haartransplantatie gedaan om de haarlijn te verlagen. Uit de haarkrans, aan de achterkant van het hoofd, zijn haarzakjes geoogst, die in de haarlijn werden geplaatst. Haaruitval heeft een negatieve impact op het zelfvertrouwen. Met behulp van een haartransplantatie verbetert uw zelfvertrouwen en ziet uw haardos er gezond en natuurlijk uit.

Bitmap

FUE haartransplantatie zonder scheren

Door de specifieke wens van Koen om zijn haarlijn te verlagen, is gekozen voor een FUE haartransplantatie zonder scheren. De haartransplantatie assistenten hebben een gedeelte van het donorgebied geschoren, zodat de haarchirurg het benodigde aantal haarzakjes efficiënt kan oogsten. Na het beëindigen van de operatie vallen de andere haren over het korte deel heen. Het valt nauwelijks op dat Koen een haartransplantatie heeft laten doen. Van de voorbereiding en de ingreep heeft Koen een verslag gemaakt dat op de socials, zoals Instagram en Facebook bekeken en gevolgd kan worden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Comfortabel verblijf in Istanbul

Koen is samen met radiopresentator Jacob de Vries naar Istanbul gereisd. Bij aankomst op het vliegveld staat een transfer klaar om beiden naar het hotel te brengen. De kliniek en het hotel zijn vlakbij elkaar gelegen. Voordat de haartransplantatie wordt gedaan, vindt nog een gesprek met de haarchirurg plaats. Deze legt uit hoeveel grafts er behandeld worden en hoelang de ingreep naar verwachting duurt. Koen Kardashian laat zien hoe de kliniek eruit ziet en hoe de haartransplantatie wordt voorbereid en toegepast. Het is een uniek verslag dat u op ongedwongen manier meer laat zien over een haartransplantatie.

Pijnloze FUE haartransplantatie

Veel mensen denken bij een operatieve ingreep automatisch aan een pijnlijke ervaring. De pijn die u ervaart bij een FUE haartransplantatie is te verwaarlozen. In het verslag van Koen Kardashian ziet u hoe de huid plaatselijk wordt verdoofd en er van pijn geen sprake is. Over het algemeen is de napijn beperkt en met een paracetamol goed tegen te gaan. De volgende dag komt u terug naar de haarchirurg en worden het donorgebied en de transplanten gecontroleerd. De arts geeft u informatie en advies voor een vlot herstel. Het is gebruikelijk om ontstekingsremmers en een antibioticakuur voorgeschreven te krijgen. Hiermee wordt de kans op infecties verkleind en neemt het risico op bijwerkingen verder af. In de dagen na de haartransplantatie is de behandelde huid wat gezwollen en zijn blauwe plekjes zichtbaar. Een van de autoriteiten op het gebied van haargroei, haarverlies en behandelmogelijkheden, de Nederlandse Haarstichting, geeft informatie over haartransplantaties.

Ontwikkeling nieuwe haargroei

Na de haartransplantatie is niet direct nieuwe of verbeterde haargroei zichtbaar. Het duurt drie tot vier maanden, voordat nieuwe haargroei tot ontwikkeling komt. Als het haar begint te groeien, ziet u hoe uw haardos verbetert en voller wordt. Eventueel kan gekozen worden voor een V6 Hair boost, waarmee de doorbloeding wordt gestimuleerd en de haarzakjes in staat zijn om sterke, gezonde haren te produceren. Pas na een jaar beoordeelt u het definitieve resultaat. Een haartransplantatie is een langdurige behandeling en u heeft behoorlijk wat geduld nodig om resultaat tot ontwikkeling te zien komen. Het mooie hieraan is dat de resultaten blijvend zijn. Voor de meeste mensen is een FUE haartransplantatie een eenmalige ingreep.

Voordelige FUE haartransplantatie bij GlobalHair

Wilt u net zoals Koen Kardashian iets aan een terugtrekkende haarlijn laten doen? GlobalHair biedt voordelige tarieven en uitstekende resultaten. Een haartransplantatie kan zo compact of uitgebreid zijn zoals u dat wilt. Op een dag worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd, terwijl u voor het verlagen van de haarlijn toekomt met een lager aantal. Hoeveel grafts u laat transplanteren, hangt af van de omvang van de kale gebieden. Ook voor een baardhaartransplantatie of een wenkbrauwtransplantatie bent u bij GlobalHair op het goede adres. Meer weten of een afspraak maken voor een gratis consult? Neem telefonisch of via WhatsApp contact op. GlobalHair is bereikbaar op +31 6 3338 8757.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.