Haartransplantatie korting

Home » Haartransplantatie korting
Kom gratis op adviesgesprek!
Of bel vrijblijvend 06 4436 3622

  Gekwalificeerde kliniek

  Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode

  Moderne techniek

  Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief haargroei stimulerende plasmabehandeling

  ISHRS haarchirurg

  Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg

  Interesse in haartransplantatie korting? Iedereen weet dat een haartransplantatie een behoorlijke investering is. Om deze reden kiezen steeds meer mensen er voor om gebruik te maken van een haartransplantatie korting. Dankzij korting op een haartransplantatie kunt u vaak honderden en in sommige gevallen zelfs duizenden euro’s besparen. Een haartransplantatie is een ingreep met een vrij korte hersteltijd. Dit is een reden dat veel mensen kiezen voor deze behandeling. De eerste drie dagen moet u heel voorzichtig doen, maar het herstel van de haartransplantatie gaat erg snel. Meestal is er na één tot twee weken na de behandeling zelfs niets meer van te zien. Het duurt vervolgens ongeveer drie maanden voordat de eerste getransplanteerde haren weer gaan groeien. Na ongeveer 9 tot 12 maanden na de behandeling is het resultaat optimaal. Lees snel verder en ontdek waar u haartransplantatie korting kan krijgen.

  Waar kunt u haartransplantatie korting krijgen?

  Er zijn verschillende manieren om haartransplantatie korting te krijgen. Om te beginnen is dit natuurlijk mogelijk via bepaalde kortingssites als Groupon en Social Deal. Haartransplantatie via Groupon is afgelopen jaren tientallen keren gedaan. Vaak krijgt men op een gedeelte van de haartransplantatie korting. Deze korting kan behoorlijk interessant zijn, omdat Groupon meestal korting hanteert van minimaal 50%. Er zijn echter ook andere manieren om korting te krijgen op een haartransplantatie behandeling. Houd er echter rekening mee dat de haarklinieken die korting geven op de behandeling vaak erg hoge tarieven hanteren.

  Het is overzichtelijker en eerlijker om iedereen dezelfde scherpe haartransplantatie prijzen aan te bieden. Hier zijn wij als Global Hair een voorstander van. Door iedereen dezelfde prijzen aan te bieden, zullen wij nooit scheve gezichten krijgen. Bovendien weet u dan altijd precies waar u aan toe bent. Wij kiezen er daarom voor om als kliniek transparant te zijn in de prijzen en een all-in tarief aan te bieden voor de haartransplantatie behandeling. Bij dit all-in tarief zijn inbegrepen:

  • De haartransplantatie behandeling
  • De voor- en nazorg
  • De vliegreis
  • Enkele overnachtingen in Turkije
  • Wij kunnen dit haartransplantatie arrangement voor een fikse korting aanbieden.

  FUE haartransplantatie aanbieding

  Er wordt tegenwoordig onderscheid gemaakt tussen drie verschillende haartransplantatie methodes, waar wij u korting op kunnen bieden. Dit zijn de FUE haartransplantatie methode, de FUT haartransplantatie methode en de HaarStamcel haartransplantatie methode. In Turkije wordt eigenlijk vrijwel alleen nog maar de FUE haartransplantatie methode uitgevoerd. De reden hiervan is dat de FUE methode diverse voordelen heeft ten opzichte van de FUT methode. Bij de FUT methode wordt er namelijk een reep huid weggehaald. Deze reep huid wordt vervolgens onderverdeeld in grafts, welke vervolgens getransplanteerd kunnen worden. Bij de FUT methode blijft er echter altijd een haartransplantatie litteken achter. Dit wordt door veel mensen als erg vervelend beschouwd. Wanneer het haar lang is, is het haartransplantatie litteken meestal niet zichtbaar. Indien het echter kort wordt geschoren, heeft dit tot gevolg dat er een ontsierend litteken zichtbaar wordt. Interesse in een consult voor een haartransplantatie met korting?

  Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije met korting?

  Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie korting’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een haartransplantatie offerte speciaal voor u met korting.

  Kom gratis op adviesgesprek!
  Of bel vrijblijvend 06 4436 3622