Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie kosten Turkije (Istanbul) voor u

  Wat kost het precies? Natuurlijk zijn de haartransplantatie kosten ook in Turkije fors in de kliniek. Wij praten er misschien wel makkelijk over, maar het is toch een aannemelijk prijs die betaald moet worden. Misschien vraagt u zich wel af, werkt implantatie echt? Jazeker. Met een haarimplantatie wordt er haar geïmplanteerd op kalende gebieden, dat daarna gewoon weer gaat groeien. Dat garanderen wij levenslang. Het kost wat, maar u krijgt er echt wat voor terug. De haartransplantatie zijn qua kosten in Turkije erg goedkoop. De prijzen zijn daar namelijk veel lager dan in Nederland. Heeft u last van haaruitval en bijvoorbeeld een terugtrekkende kaaklijn, inhammen, een kalende kruin? Denkt u al geruime tijd aan haar inplanten in Nederland of Istanbul? Wij behandelen zowel mannen als vrouwen. De kosten van haartransplantatie in Turkije zijn lager dan in Nederland.

  Wat kost een haartransplantatie in Nederland voor een man of vrouw

  De haartransplantatie kosten worden in Nederland ook steeds beter betaalbaar voor zowel man als vrouw, net als in Turkije. Natuurlijk is niet alles nu meteen duidelijk en heeft u nog vragen. Over de behandeling (FUE), de prijzen, eventuele nazorg, wat het kost in de kliniek, haarimplantatie op zich, misschien heeft u wel een vraag over onze medewerkers. Geen probleem. Hoeveel vragen u ook heeft. Wij staan u graag te woord om aan alle onduidelijkheden een einde te maken. Wij garanderen u het beste resultaat door de FUE methode die wij gebruiken. Haartransplantatie in Turkije of Nederland, qua kosten bent u bij ons aan het juiste adres.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan