facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie kosten

Haartransplantatie kosten vaak een heikel punt voor mensen die overstag willen gaan. Wat een haartransplantatie kost valt echter best mee. Een mens heeft 100.000 tot 150.000 haarzakjes, dus het is volkomen normaal dat er wel vijftig tot honderd haren per dag uitvallen. Bij overmatige haaruitval of alopecia vallen er per dag veel meer haren uit. De meest voorkomende vorm van haaruitval is erfelijke haaruitval, die vooral bij westerse mannen voorkomt, maar ook vrouwen hebben hiermee te maken. Een moderne en uitgebreide behandeling is wat wij u kunnen bieden voor lage kosten. Veel mannen krijgen vroeg of laat last van kaalheid. Neemt u geen genoegen met haarverlies? Wij hebben voor u in de kliniek de betaalbare oplossing tegen kaal worden. Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Een transplantatie biedt een permanente oplossing tegen haaruitval, kale plekken en inhammen. Twijfelt u nog? Heeft u ergens vragen over? Zijn er nog onduidelijkheden? Bent u benieuwd wat het kost? Aarzel niet en bel voor de haartransplantatie kosten en andere vragen.

Wat kost een haartransplantatie in Nederland en Turkije (Istanbul)

De haartransplantatie kosten zijn natuurlijk verschillend per land. Zowel in Nederland als in Turkije (Istanbul) is dit het overwegen waard. Jaarlijks ondergaan duizenden mensen een haarimplantatie. De ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties staan niet stil. Het resultaat van een transplantatie is niet van ‘echt’ te onderscheiden. Wij zijn een kliniek die gespecialiseerd zijn in de haarimplantatie behandeling. Per dag verliezen wij ongeveer 100 tot 150 haren. Omdat er iedere dag ongeveer evenveel haren aangroeien is dit niet zichtbaar. Wanneer er echter minder of geen nieuwe haren aangroeien is er sprake van haaruitval en wordt dit zichtbaar in de vorm van kale plekken. Wat zijn de kosten voor haartransplantatie? De prijs zal waarschijnlijk rond de ,-2000 liggen. Hoe gaat de hele behandeling in zijn werk? Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Dit wordt gedaan door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Een haarimplantatie is een poliklinische behandeling en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Direct na de behandeling kunt u naar huis en er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig. Haartransplantatie kosten blijven binnen de perken en zorgen voor resultaat.

Bitmap

Hoeveel bedragen de haartransplantatie kosten voor u als man/vrouw

Hoeveel de haartransplantatie kosten bedragen? zo rond de ,-2000. Echter zijn de prijzen per persoon verschillend. Haarverlies is een heel normaal verschijnsel. Maar vindt de een het geen probleem, de ander kan er maar niet aan wennen. Gelukkig biedt een haartransplantatie tegenwoordig een heel goede, goedkope en natuurlijke oplossing. Zowel voor mannen als vrouwen.  Een haarimplantatie zorgt voor een heel mooi en blijvend resultaat. Natuurlijk zijn erfelijke factoren een belangrijke oorzaak voor haaruitval. Al vanaf het twintigste levensjaar kan de haargrens gaan terugtrekken of de kruin op het achterhoofd langzaam zichtbaar worden. Maar er kunnen ook andere redenen zijn voor haarverlies. Denk aan traumatische gebeurtenissen, huidaandoeningen en brandwonden. Een haartransplantatie biedt zowel voor mannen als vrouwen een uitstekende oplossing waar u de rest van uw leven plezier van zult hebben. Wij maken gebruik van de beste methode in ons vakgebied, de FEU methode. FUE is tegenwoordig het populairst en werkt het beste. Wilt u de haartransplantatie kosten weten of goedkoop geholpen worden in onze kliniek? Bel ons op en wij zullen een prijs bepalen aan de hand van uw situatie.
Schrikken de kosten van een haartransplantatie u af? U bent niet de enige die twijfelt om een behandeling te ondergaan door de hoge kosten. Prijzen die schommelen tussen € 5.000 en € 10.000 zijn eerder regel dan uitzondering. U doet een investering in uw eigen welzijn en dat mag wat kosten. Maar wat als uw zorgverzekeraar de kosten niet vergoed en er ook geen mogelijkheden zijn om de haartransplantatie kosten of prijzen van de belastingaangifte af te trekken?

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kosten haartransplantatie vergoed

De haartransplantatie is een gewilde en populaire cosmetische behandeling. Het is de enige ingreep die blijvende resultaten biedt bij erfelijke kaalheid. Zorgverzekeraars zien cosmetische redenen niet als medische noodzaak en vergoeden de kosten voor de kostbare ingreep zelden. Soms blijkt het dan onmogelijk te zijn om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen. Laat u dan uw droom voor een mooie haardos varen? Nee, u gaat op zoek naar manieren om de gewenste haartransplantatie te kunnen ondergaan. Vergelijken van de tarieven van binnen- en buitenlandse klinieken en het zoeken van een scherpe haartransplantatie aanbieding kan in uw voordeel werken. Dat haartransplantatie kosten of prijzen per land verschillen, zal u nauwelijks verbazen. Kosten liggen in het ene land nu eenmaal lager dan in het andere land. Nederland en België kennen hoge haartransplantatie kosten. De tarieven worden berekend op basis van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. Daar komt vaak ook de naamsbekendheid van de kliniek, de locatie en de ervaring van de behandelend haarchirurg bij. Uiteraard speelt dit ook bij buitenlandse klinieken een rol. Feit is echter wel dat onder meer in Turkije de kosten voor een haarimplantatie goedkoper zijn dan in België en Nederland. Betekent dit dan ook dat de kwaliteit of de resultaten minder goed zijn? Nee, zeker niet. Internationale kwaliteitskeurmerken en gekwalificeerde haarchirurgen garanderen u een hoogwaardige zorg en een prima resultaat.

Haartransplantatie aanbieding

Dat haartransplantaties populair zijn is ook te zien aan de toename van haartransplantatie aanbiedingen. Zo is het regelmatig mogelijk om met een zogenaamde groepskorting van een goedkope aanbieding gebruik te maken. Uiteraard is het een aantrekkelijke manier om de kosten enigszins binnen de perken te houden, maar weet u zeker hoeveel de aanbieding uiteindelijk kost? Een FUE haartransplantatie is een individuele behandeling die bij iedereen anders verloopt. Waar u wellicht een mooi resultaat bereikt met het transplanteren van 2.000 grafts, heeft iemand anders met 4.000 een goed effect. Bevat de haartransplantatie aanbieding dan slechts 1.000 grafts dan weet u al dat u voor het gewenste resultaat fors bij moet betalen. Let daarom altijd goed op en kijk wat een aanbieding precies inhoudt en met welke bijkomende kosten u rekening dient te houden.

Haartransplantatie kosten of prijzen in Turkije

Heeft u een haartransplantatie in het buitenland overwogen? Turkije is als haarimplantatie bestemming populair. Het aantal haarklinieken is de voorbije jaren enorm toegenomen en de prijzen die gehanteerd worden zijn uiterst betaalbaar. GlobalHair beschikt, naast een vestiging in Leiden, over een luxueuze haarkliniek in Istanbul. Onze kliniek heeft (inter)nationale keurmerken en werkt uitsluitend met gerenommeerde ISHRS haarchirurgen, die jaarlijks honderden FUE haartransplantaties met succes toepassen. Naast de hoogwaardige kwaliteit en de ervaren artsen kunt u bij GlobalHair rekenen op:

• Levenslange groeigarantie.
• Transplantatie van maximaal 4.500 grafts bij een dagbehandeling.
• haargroei stimulerende behandeling na de haartransplantatie voor een vlottere, betere genezing.
• Professionele begeleiding en nazorg in Leiden.
• Vaste all-in tarieven, waarbij 2 hotelovernachtingen, medicatie en transfers zijn inbegrepen.

GlobalHair rekent een vast all-in tarief, dat ruim 50% lager is dan de kosten van een gemiddelde haartransplantatie in België en Nederland. We zijn daarmee de goedkoopste aanbieder van FUE haartransplantaties in de Benelux. U betaalt bij GlobalHair € 2.949 voor een FUE haartransplantatie in Istanbul. Turkije ver weg? Het is niet nodig om meerdere keren naar Istanbul te reizen. U kunt voor het consult en de nazorg terecht bij onze ervaren consulenten in Leiden. Alleen voor de ingreep zelf reist u naar Istanbul. Als u weet dat een vliegticket al vanaf € 175 beschikbaar is, liggen de kosten nog altijd fors lager dan bij Nederlandse haarklinieken.

Meer weten over haartransplantatie kosten of prijzen?

Gaat uw voorkeur ook uit naar een veilige haarimplantatie met een gegarandeerd resultaat? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Onze consulenten en haarchirurgen nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dankzij de nieuwste technieken worden optimale resultaten bereikt en hoeft u niet bang te zijn voor ontsierende littekens. U kunt het contactformulier invullen, een e-mail sturen of bellen met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

Haartransplantatie kosten – FAQ

GlobalHair biedt haartransplantaties aan vanaf € 2.249,- waarbij tot 1.500 grafts behandeld worden. Laat u een groter aantal haarzakjes verplaatsen? Dan betaalt u daar bij GlobalHair € 2.949,- voor. Bij de behandeltarieven zijn 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en nazorg inbegrepen. De haartransplantatie kosten in Turkije zijn gemiddeld lager dan in Nederland.

Nee, u betaalt voor het aantal grafts dat u laat behandelen. Dit aantal is niet bij iedereen gelijk. Vergelijken van de kosten en behandelmogelijkheden is interessant.

Nee, de prijs voor de ingreep is gelijk. Kiest u voor een andere behandeltechniek, bijvoorbeeld de haarsparende FUE methode, dan kan daar een toeslag voor in rekening gebracht worden. Dit hangt af van de techniek, niet van het feit of u een vrouw of man bent.

Ja, GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Deze kredietverstrekker verstrekt leningen in de vorm van een doorlopend krediet tot een maximaal bedrag van € 5.000,-. De mogelijkheden hangen af van uw financiële situatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw woon- en gezinssituatie.

Voor aanvang van de transplantatie dient het bedrag betaald te zijn. U kunt dit doen via een bankoverschrijving. De betalingsmogelijkheden en voorwaarden worden toegelicht tijdens het consult in de vestiging in Leiden.

Als u flexibel bent in het maken van afspraken en het plannen van de behandeldatum, kunt u overwegen om voor een last minute haartransplantatie te kiezen. Wordt een geplande behandeling afgezegd, dan neemt u de plaats in van degene die de ingreep afzegt. U weet kort van tevoren wanneer de haartransplantatie wordt gedaan, maar krijgt korting op het behandeltarief. Het is niet verplicht om akkoord te gaan met het behandelvoorstel.

Nee, artsen adviseren zelfs om niet voor uw 25e jaar een haartransplantatie te laten doen. Niemand kan voorspellen of en hoe het haarverlies verloopt. Bij een ingreep op relatief jonge leeftijd, kan het jaren later wenselijk zijn om een tweede behandeling toe te laten passen.

In vergelijking met dezelfde ingreep in Nederland, bespaart u in Turkije tot 50% op de kosten.

Het verschil in de kostprijs ligt niet aan de kwaliteit van de zorg. In Turkije hebben klinieken lagere maandlasten en zijn de kosten voor artsen en zorgmedewerkers eveneens lager dan in Nederland. GlobalHair heeft de afgelopen jaren de award voor Beste Haartransplantatie in Turkije in ontvangst mogen nemen. U bent in ervaren en vertrouwde handen.

De enige bijkomende kost is het vliegticket. Persoonlijke uitgaven voor eten, drinken en souvenirs zijn eveneens extra te betalen. GlobalHair vindt het belangrijk dat u vooraf weet wat de financiële gevolgen zijn van een haartransplantatie. U ontvangt daarom een uitgebreid, overzichtelijke prijsopgave waarbij de zaken die zijn inbegrepen staan vermeld.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.