Haartransplantatie kosten

Daarom kies je voor GlobalHair

  • Klanten beoordeling 9,8
  • Consult zonder verdere verplichtingen.
  • Professionele chirurgen.

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie kosten

Haartransplantatie kosten vaak een heikel punt voor mensen die overstag willen gaan. Wat een haartransplantatie kost valt echter best mee. Een mens heeft 100.000 tot 150.000 haarzakjes, dus het is volkomen normaal dat er wel vijftig tot honderd haren per dag uitvallen. Bij overmatige haaruitval of alopecia vallen er per dag veel meer haren uit. De meest voorkomende vorm van haaruitval is erfelijke haaruitval, die vooral bij westerse mannen voorkomt, maar ook vrouwen hebben hiermee te maken. Een moderne en uitgebreide behandeling is wat wij u kunnen bieden voor lage kosten. Veel mannen krijgen vroeg of laat last van kaalheid. Neemt u geen genoegen met haarverlies? Wij hebben voor u in de kliniek de betaalbare oplossing tegen kaal worden. Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Een transplantatie biedt een permanente oplossing tegen haaruitval, kale plekken en inhammen. Twijfelt u nog? Heeft u ergens vragen over? Zijn er nog onduidelijkheden? Bent u benieuwd wat het kost? Aarzel niet en bel voor de haartransplantatie kosten en andere vragen.

Wat kost een haartransplantatie in Nederland en Turkije (Istanbul)

De haartransplantatie kosten zijn natuurlijk verschillend per land. Zowel in Nederland als in Turkije (Istanbul) is dit het overwegen waard. Jaarlijks ondergaan duizenden mensen een haarimplantatie. De ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties staan niet stil. Het resultaat van een transplantatie is niet van ‘echt’ te onderscheiden. Wij zijn een kliniek die gespecialiseerd zijn in de haarimplantatie behandeling. Per dag verliezen wij ongeveer 100 tot 150 haren. Omdat er iedere dag ongeveer evenveel haren aangroeien is dit niet zichtbaar. Wanneer er echter minder of geen nieuwe haren aangroeien is er sprake van haaruitval en wordt dit zichtbaar in de vorm van kale plekken. Wat zijn de kosten voor haartransplantatie? De prijs zal waarschijnlijk rond de ,-2000 liggen. Hoe gaat de hele behandeling in zijn werk? Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Dit wordt gedaan door het haarzakje met haartje (graft) te verplaatsen. Een haarimplantatie is een poliklinische behandeling en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Direct na de behandeling kunt u naar huis en er zijn geen bijzondere voorzorgsmaatregelen nodig. Haartransplantatie kosten blijven binnen de perken en zorgen voor resultaat.

Hoeveel bedragen de haartransplantatie kosten voor u als man/vrouw

Hoeveel de haartransplantatie kosten bedragen? zo rond de ,-2000. Echter zijn de prijzen per persoon verschillend. Haarverlies is een heel normaal verschijnsel. Maar vindt de een het geen probleem, de ander kan er maar niet aan wennen. Gelukkig biedt een haartransplantatie tegenwoordig een heel goede, goedkope en natuurlijke oplossing. Zowel voor mannen als vrouwen.  Een haarimplantatie zorgt voor een heel mooi en blijvend resultaat. Natuurlijk zijn erfelijke factoren een belangrijke oorzaak voor haaruitval. Al vanaf het twintigste levensjaar kan de haargrens gaan terugtrekken of de kruin op het achterhoofd langzaam zichtbaar worden. Maar er kunnen ook andere redenen zijn voor haarverlies. Denk aan traumatische gebeurtenissen, huidaandoeningen en brandwonden. Een haartransplantatie biedt zowel voor mannen als vrouwen een uitstekende oplossing waar u de rest van uw leven plezier van zult hebben. Wij maken gebruik van de beste methode in ons vakgebied, de FEU methode. FUE is tegenwoordig het populairst en werkt het beste. Wilt u de haartransplantatie kosten weten of goedkoop geholpen worden in onze kliniek? Bel ons op en wij zullen een prijs bepalen aan de hand van uw situatie.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling