facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Krimpenerwaard

De FUE methode is de techniek die wordt gebruikt voor de meest moderne haartransplantatie in Krimpenerwaard. De methode wordt gezien als de veiligste en succesvolste manier om haarverlies om te keren en nieuwe haargroei te bewerkstelligen. Donor haarzakjes worden weggenomen uit uw haarkrans en geïmplanteerd in de kalende gebieden. Deze donorharen zijn niet gevoelig voor haaruitval veroorzaakt door dihydrotestosteron en gaan uw leven lang mee.

Voordelen FUE haartransplantatie in Krimpenerwaard

Follicle Unit Extraction, FUE, is de naam voor de haartransplantatie techniek die de voorbije 10 tot 15 jaar bekend en populair is geworden. De techniek maakt het mogelijk om de benodigde haarzakjes op individuele wijze uit het donorgebied te oogsten. Haarchirurgen maken hiervoor gebruik van een micro motor met een ultrafijne holle naald. Zonder het haarzakje of de huid en onderliggende weefsels te beschadigen vindt het extraheren plaats. De geoogste haarzakjes worden vervolgens, na een kwaliteitscontrole, gebruikt om te plaatsen in de kalende gebieden. Dit gebeurt door kleine kanaaltjes te boren waar de grafts in geplaatst worden. Deze kanaaltjes hebben een minimale diameter, minder dan 1 mm, waardoor de wondgenezing vlot en zonder littekenvorming verloopt. Andere voordelen van een FUE haartransplantatie in Krimpenerwaard: • Minimaal invasieve ingreep met een zeer kleine kans op complicaties. • Effectief bewezen techniek. Succesvol getransplanteerde haarzakjes produceren uw leven lang nieuwe haren. • De techniek kan worden toegepast bij mannen en vrouwen die te maken hebben met erfelijke of mannelijke kaalheid. Nieuwe mogelijkheden hebben ertoe geleid dat het niet langer nodig is om al het haar te millimeteren voor de haartransplantatie. • De FUE haartransplantatie in Krimpenerwaard wordt met een plaatselijke verdoving uitgevoerd. Van napijn en/of ongemakken is vrijwel geen sprake.

Bitmap

Resultaten FUE haartransplantatie

Na een paar dagen zijn de getransplanteerde grafts vastgegroeid. Deze eerste dagen slaapt u met een extra kussen en stoot u uw hoofd niet. Voorzichtigheid is geboden. Ondertussen is het herstelproces in werking gezet en kan de huid korstjes vormen die op den duur gaan jeuken. Wacht tot de korstjes vanzelf loslaten, dat is beter dan ze open te krabben, waardoor de kans op infecties en littekentjes bestaat. Bij de meeste mensen is de hoofdhuid na 7 tot 10 dagen hersteld. Dat betekent niet dat daarmee het haartransplantatie proces ten einde is gekomen en dat u een volle haarbos heeft. Ook het haargroeiproces moet zich van de ingreep herstellen. Het is dan ook een normaal verschijnsel dat de getransplanteerde haren na drie weken uitvallen. Na drie tot vier maanden komen de haarzakjes in de actieve groeifase en wordt nieuwe haargroei zichtbaar. U kunt de haren naar wens verzorgen en stylen. Het eindresultaat wordt 9 tot 12 maanden later in de haarkliniek beoordeelt. Door de andere eigenschappen die deze haarzakjes hebben, zullen ze de rest van uw leven haren blijven produceren. Haarklinieken geven u groeigarantie. Overigens kan met het ouder worden uw haar wel wat dunner worden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Veilige ingreep, laag risicogehalte

De haartransplantatie in Krimpenerwaard is een veilige chirurgische ingreep. Ernstige complicaties en risico’s zijn niet van toepassing. Het is en blijft echter een medische ingreep waar algemene risico’s aan verbonden zijn. Een enkele keer komt het voor dat iemand allergisch is voor de gebruikte ontsmettings- en/of verdovingsmiddelen. Nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en littekenvorming kunnen zich voordoen. Houdt u zich echter aan de tips en adviezen die een haarchirurg u geeft, dan verkleint u kans op bijwerkingen tot een absoluut minimum. Wat houden deze adviezen precies in? Haarchirurgen en specialisten informeren u over de verzorging van uw huid, haar en lichaam in de weken voor en na de haartransplantatie. Met een paar aanpassingen wordt het herstel op positieve wijze bevordert. Waar kunt u dan zoal aan denken? Eventueel aangepaste doseringen van de medicatie die u gebruikt. Het is belangrijk om u hier aan te houden. De haarchirurg geeft aan wanneer u weer op uw vertrouwde doseerschema over kunt stappen. Stop ruim voor de haartransplantatie in Krimpenerwaard met roken. Tabaksproducten zijn van invloed op de doorbloeding. Een verminderde doorbloeding betekend dat de getransplanteerde haarzakjes niet voldoende zuurstofrijkbloed hebben, waardoor het resultaat minder goed kan zijn dan verwacht. Rook ook in de weken na de haartransplantatie niet. De dagen voor en na de ingreep gebruikt u geen alcoholische dranken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de haartransplantatie en het verloop van een behandeling? Laat u vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een consult wordt gekeken naar de mogelijkheden die bij u passen en ontvangt u een behandelvoorstel. Bel met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

Haartransplantatie in Krimpenerwaard FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Krimpenerwaard. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vooropgesteld dat een haartransplantatie een veilige behandeling is, blijft het tegelijkertijd een chirurgische ingreep waar de nodige bijwerkingen en risico’s aan zijn verbonden. Als gevolg van de ingreep kunnen allergische reacties ontstaan, maar ook infecties, nabloedingen en slechte wondgenezing komen een enkele keer voor. De huid die geneest kan jeuk veroorzaken. Krabt u de korstjes of de huid als gevolg daarvan open, dan kunnen littekens ontstaan.

Haarchirurgen en consulenten geven u tips, adviezen en instructies voor de periode na de haartransplantatie. Het ter harte nemen van deze adviezen beperkt de kans op complicaties. Dat betekent onder meer dat u al ruim voor de haarimplantatie stopt met roken en ook het gebruik van alcohol stopt. Gebruik verzorgende producten die aanbevolen worden en neem voldoende rust om uw lichaam te laten herstellen.

Waar vroeger een haartransplantatie synoniem stond voor het bekende litteken op het achterhoofd, is dat allang niet meer nodig. De haarchirurgen van GlobalHair werken met de FUE techniek, die geen zichtbare littekens achterlaat.

Haartransplantaties die met de FUE techniek worden toegepast laten niet alleen geen zichtbare littekens achter, het herstel verloopt ook vlotter in vergelijking met de verouderde FUT methode. Resultaten zijn permanent. De toegenomen bekendheid heeft geleid tot een breder aanbod van haarklinieken in binnen- en buitenland. Dit maakt dat u ook op prijstechnisch gebied uw voordeel kunt doen.

De kostprijs wordt nog altijd als een van de grootste nadelen van de ingreep beschouwd. Het feit dat niet iedereen met erfelijke kaalheid voor de ingreep in aanmerking komt is eveneens een nadeel. Datzelfde geldt voor het uitblijven van vergoedingsmogelijkheden bij zorgverzekeraars.

Nee, als u een haartransplantatie overweegt heeft u behoorlijk wat geduld nodig. De getransplanteerde haren zullen in de weken na de ingreep eerst uitvallen alvorens een paar maanden later nieuwe haargroei zichtbaar wordt. De resultaten zijn natuurlijk, al wordt uw haardos na een haartransplantatie nooit zo vol als tijdens uw jeugd. Het duurt ruim een jaar voordat het eindresultaat definitief is.

Ervaren haarchirurgen vragen u tijdens het intakegesprek naar de verwachtingen die u heeft van een haartransplantatie. Als blijkt dat uw verwachting onrealistisch is, dan wordt duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn die bij uw situatie passen. Ondanks een goede voorbereiding komt het een enkele keer voor dat het resultaat toch niet is zoals verwacht. Dit kan liggen aan de haardichtheid, de haargrens of de groeirichting van de haren. Zorg er voor dat u behandeld wordt door een haarchirurg die beschikt over aantoonbare ervaring.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.