Is uw haardos niet meer zo vol en wordt de hoofdhuid zichtbaar? Haaruitval kent meerdere oorzaken, waardoor een haardos uitgedund wordt, met op den duur kaalheid tot gevolg. Bij veel mannen en vrouwen kan een haartransplantatie in Lansingerland als oplossing dienen. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE haarimplantatie dagelijks toe. Binnen de kliniek is een bewuste keuze gemaakt voor het gebruik van innovatieve behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur. Net als u streven we naar natuurlijke, blijvende resultaten.

Haartransplantatie Lansingerland.
Haartransplantatie Lansingerland.

Optimalisering haardichtheid

Wat is de ideale haardichtheid? Zelfs bij een gezonde haardos blijkt de haardichtheid niet overal hetzelfde te zijn. De haardikte verschilt per persoon. Het laten opvullen van een uitgedunde haardos met behulp van een haartransplantatie in Lansingerland is een veel gevraagde behandeling. Om een natuurlijk resultaat te bereiken wordt gebruik gemaakt van haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans. Tijdens een haartransplantatie wordt uw haardos voller en kalende plekken worden opgevuld. Het is echter een illusie om een super volle bos haar te verwachten. Het opvullen geeft meer dichtheid, maar het is onrealistisch om diezelfde haardos als uit uw jonge jaren als verwachting na te streven. De resultaten verschillen per persoon, dit omdat de haartransplantatie op uw situatie wordt afgestemd. Welke haardichtheid toegepast kan worden, laag, gemiddeld of hoog, hangt van een aantal factoren af. • Beschikbaarheid van voldoende kwalitatief donormateriaal. Door het donorgebied te bekijken en dit te reflecteren op de gewenste haardichtheid, kan een arts een inschatting maken over de te verwachten resultaten. Zo kan een teleurstelling en een uitgedunde haarkrans voorkomen worden. • De leeftijd waarop u de haartransplantatie in Lansingerland ondergaat. Alopecia androgenetica stopt niet na een haarimplantatie. De omliggende haren die nog niet zijn uitgevallen, kunnen dat in de toekomst alsnog doen. Het is moeilijk te voorspellen in welke mate en in welk patroon dit gebeurt. Laat u op relatief jonge leeftijd een haartransplantatie uitvoeren, dan kan op latere leeftijd een tweede ingreep wenselijk zijn. • Persoonlijke wensen en verwachtingen. Waar u streeft naar het minder zichtbaar worden van de hoofdhuid kan iemand anders een totaal andere verwachting hebben van een ingreep. Dit is puur persoonlijk. Blijken uw verwachtingen onrealistisch? Dan zal een haarchirurg deze proberen bij te stellen of een andere behandeling voorstellen.

Voordeel haartransplantatie in Lansingerland

De keuze tussen haarklinieken en haartransplantatie specialisten in de gemeente Lansingerland en omgeving is divers. De doelstelling van de ingreep is weer te genieten van een volle haardos en een toename van uw zelfvertrouwen. Niet iedere haarkliniek of haarchirurg beschikt over voldoende ervaring om de geoogste haarzakjes optimaal te benutten. Niet iedereen die een haartransplantatie in Lansingerland overweegt, beschikt over genoeg donormateriaal. U heeft er niets aan als u ondanks een tekort aan donorharen toch een behandeling uit laat voeren. De kans dat het gewenste resultaat uitblijft en tegenvalt is groot. Ervaren haarchirurgen raden dit af en zullen de ingreep niet toepassen. Heeft u een negatief behandeladvies gekregen? Het is begrijpelijk dat u een teleurstelling weg moet slikken, maar blijf verstandig en ga niet naar een onbekende behandelaar die u toch een volle haardos belooft. U kunt bij de ervaren consulenten, haarchirurgen en assistenten van GlobalHair vertrouwen op een objectief advies en een betaalbare haartransplantatie. Blijkt uw donorgebied niet al te dik te zijn? Dan wordt gekeken hoe uw haardos toch voller kan lijken. Met de toepassing van de micro FUE techniek worden bij onze haarkliniek uitstekende, blijvende resultaten bereikt. Kale plekken worden opgevuld en uw uitgedunde haardos ziet er weer voller uit. Onze haarchirurgen zijn allemaal ISHRS geregistreerd. U kunt vertrouwen op ervaring en adequate kennis binnen het eigen vakgebied en toepassingsmogelijkheden daarvan.

Haartransplantatie bij GlobalHair

Woont u in de gemeente Lansingerland? GlobalHair is Leiden is niet ver weg en toegankelijk voor mannen en vrouwen die een haartransplantatie overwegen. Wij bieden u betaalbare mogelijkheden voor een FUE ingreep die in onze haarkliniek in Istanbul worden toegepast. Vanaf het prille begin tot en met het beoordelen van het eindresultaat kunt u rekenen op deskundige, Nederlandstalige begeleiding. U hoeft zich geen zorgen te maken over problematische communicatie problemen. De ingreep, in Istanbul, wordt uitgevoerd door ervaren haarchirurgen die samenwerken met deskundige assistenten. Nazorg en controles vinden in Leiden plaats. GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Meer weten of wilt u vrijblijvend kennis komen maken in Leiden? Maak dan een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl.

Haartransplantatie in Lansingerland FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Lansingerland. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
1. Hoeveel haren zijn nodig voor een volle haardos als eindresultaat?
Een van de meeste gestelde vragen, maar tegelijkertijd een vraag met een wisselend antwoord. U krijgt een antwoord dat van toepassing is op uw situatie na een consult bij een haartransplantatie specialist. Het exacte aantal haarzakjes dat nodig is om een natuurlijk resultaat te bereiken, hangt onder meer af van de oppervlakte van het uitgedunde gebied en de structuur en kwaliteit van het donormateriaal. Uiteraard wordt daar waar mogelijk ook rekening gehouden met de gewenste haardichtheid.
2. Welke haardichtheid kan worden bereikt met een haartransplantatie in Lansingerland?
De haardichtheid is bepalend voor het slagen van de ingreep, als deze te laag is dan kan er door het haar heen gekeken worden. Iets waar uw voorkeur niet naar uitgaat. De haarchirurgen van GlobalHair zijn bedreven in het behalen van een natuurlijke haardichtheid. Hoeveel haarzakjes er bij u per vierkante centimeter geïmplanteerd kunnen worden hangt af van uiteenlopende factoren, waaronder de mate van kaalheid en de beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardig donormateriaal.
3. Wat als ik niet in aanmerking kom voor een haartransplantatie, welke alternatieven zijn er beschikbaar?
Beschikt u over onvoldoende donorhaar dan kan een haarchirurg u een alternatieve behandeling voorstellen. Een van de mogelijkheden is micro haar pigmentatie, waarbij met behulp van gekleurd pigment niet van echt te onderscheiden haarstoppels in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Kale plekken worden hierdoor verborgen, een uitgedunde haardos krijgt optisch meer volume en in geval van volledige kaalheid wordt een geschoren look gecreëerd.
4. Hoeveel grafts kunnen tijdens een haartransplantatie behandeld worden?
De haarchirurgen van GlobalHair werken samen met een team van ervaren haartransplantatie assistenten. Deze werkwijze maakt dat haarimplantaties efficiënt worden toegepast, waarbij gedurende een dagbehandeling tot zo’n 4.500 haarzakjes geoogst en geïmplanteerd kunnen worden.
5. Kunnen de kosten van een haartransplantatie in termijnen betaald worden?
Ja, u kunt hierover contact opnemen met Mijnbetaalplan.nl, waarbij u tot een bedrag van € 5.000 kunt lenen. Via maandelijkse termijnen wordt het geleende bedrag vervolgens ingelost. Lenen kost geld, ook via mijnbetaalplan.nl. U betaalt onder meer een variabel rentebedrag. Versneld aflossen is mogelijk, al verdient het de aanbeveling om te kijken naar de eventuele extra kosten die hieraan verbonden zijn.
6. Kan ik voor een corrigerende haartransplantatie bij GlobalHair terecht?
Het resultaat van eerder uitgevoerde haarimplantaties kan verbeterd en/of gecorrigeerd worden als u een bepaalde voorwaarden voldoet. U kunt uw haardos laten verdichten, maar ook een onnatuurlijk resultaat kan daar waar mogelijk gecorrigeerd worden. Belangrijk is dat u nog over genoeg donormateriaal beschikt. Het is vaak ook mogelijk om een FUT litteken met een FUE haartransplantatie te behandelen.
7. Zijn de kosten aftrekbaar?
Haartransplantatie kosten zijn in de meeste gevallen niet aftrekbaar. Uitzonderingen zijn altijd mogelijk. Laat uzelf adviseren door een belastingconsulent. Dit voorkomt eventuele moeilijkheden en forse nabetalingen bij de Belastingdienst.