In het verleden werden haartransplantaties standaard met de FUT techniek toegepast. Het was een effectieve behandeling, maar ook een ingreep die een ontsierend litteken achterliet in het donorgebied. Met de verbetering en ontwikkeling van nieuwe technieken is een haartransplantatie litteken voorkomen of behandelen tegenwoordig steeds beter toepasbaar. Niet alleen met een FUE haartransplantatie kan een eerder FUT litteken behandeld worden, alternatieve behandelingen zoals tricopigmentatie worden steeds vaker geadviseerd en toegepast.

Haartransplantatie litteken voorkomen of behandelen.
Haartransplantatie litteken voorkomen of behandelen.

Haartransplantatie op litteken

Niet veel haarklinieken bieden een haartransplantatie op litteken aan. Het is een gecompliceerde ingreep waarbij de kans op succes niet gegarandeerd kan worden. Op een litteken groeit vanzelf geen haar. Dat betekent echter niet dat een haartransplantatie niet mogelijk is. In sommige situaties, zeker niet bij alle littekens, kan een FUE haartransplantatie uitkomst bieden. Naast nieuwe haargroei wordt met een haartransplantatie de huid beter doorbloedt, waardoor de stugheid van de huid aanmerkelijk afneemt. Littekens die voor behandeling in aanmerking komen zijn: • Litteken na een eerdere FUT haartransplantatie. • Littekens in de behaarde hoofdhuid die een gevolg zijn van operaties, ongevallen en/of brandwonden. Tegenwoordig kan een haartransplantatie litteken voorkomen worden, doordat de meeste haarklinieken de moderne FUE techniek toepassen. Hoe wordt een haartransplantatie litteken behandeld met een haarimplantatie? Tijdens een uitgebreid intakegesprek wordt de huid beoordeelt door een ervaren haarchirurg. Als een goed resultaat bereikt kan worden, zal een persoonlijk behandeladvies worden verstrekt. De haartransplantatie wordt uitgevoerd met donormateriaal dat afkomstig is uit uw haarkrans. Niet altijd kan een litteken met een haartransplantatie behandeld worden. Alternatieve behandelingen zijn onder meer micro haar pigmentatie, een PHP behandeling om de doorbloeding van de huid te verbeteren en lasertherapie.

Litteken hoofd behandelen met haartransplantatie

Een FUT haartransplantatie litteken behandelen is een gespecialiseerde ingreep, die bij iedereen anders verloopt. Afhankelijk van de mogelijkheden die een haartransplantatie specialist ziet kan een behandeling voorgesteld worden. Daar staat tegenover dat het voorkomen van een FUT haartransplantatie litteken iets is wat uzelf in de hand heeft. Waarom zou u kiezen voor een haarimplantatie waarbij een litteken achterblijft? De mogelijkheden zijn tegenwoordig zo verfijnd dat dat helemaal niet nodig is. Wordt u een goedkope FUT behandeling aangeboden? Wees er dan op bedacht dat goedkoop in dit geval een minder mooi resultaat geeft. De haren die getransplanteerd worden zullen uw leven lang groeien, het ontstaan van litteken is echter een feit. Kost een FUE haartransplantatie dan zoveel meer? Nee, helemaal niet. Zeker niet als u een FUE haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul ondergaat. We bieden u de laagste FUE haartransplantatie prijs garantie van Turkije. U ondergaat een veilige ingreep in een luxe kliniek met internationale kwaliteitskeurmerken. Kiest u voor een betaalbare FUT haartransplantatie? GlobalHair rekent een handig vast all-in tarief, waarbij naast de behandeling ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie is inbegrepen. U wordt begeleid gedurende het behandelproces en hoeft zichzelf geen zorgen te maken over littekens. Op deze manier kan een haartransplantatie littekens voorkomen worden en hoeft u zich na afloop niet te storen aan een zichtbare herinnering aan de cosmetische ingreep die u heeft ondergaan.

Haartransplantatie litteken voorkomen of behandelen in Turkije

GlobalHair werkt met professionele ISHRS gecertificeerde haarchirurgen die jaarlijks honderden FUE haartransplantaties met succes toepassen. De artsen hebben de ingreep als het ware in de vingers zitten en weten hoe een mooi resultaat bereikt kan worden. Ook een eerder FUT litteken kan met succes behandeld worden. Vaak is de behandeling van een litteken een minder uitgebreide ingreep dan een complete haartransplantatie. Uiteraard kan een litteken ook in combinatie met een complexe haarimplantatie toegepast worden. De mogelijkheden zijn divers. Vaststaat dat de kosten die GlobalHair rekent voor een haarimplantatie aanmerkelijk lager zijn dan bij haarklinieken in Nederland en België. Bent u benieuwd naar de behandelmogelijkheden die bij u passen? Wilt u weten hoe en of een litteken voorkomen of behandelt kan worden? Neem dan contact op met onze ervaren consulenten voor het maken van afspraak.

Informatief en consult littekencorrectie

Geen litteken is hetzelfde en dat geldt ook voor een toepasselijke behandelmethode. Onze consulenten informeren u vrijblijvend over de manieren waarop een litteken behandeld kan worden. Misschien dat een FUE haartransplantatie wordt voorgesteld, misschien dat een alternatieve behandeling betere resultaten biedt. Tijdens het consult worden uw vragen beantwoord en krijgt u informatie over de mogelijkheden die bij uw litteken passen. U kunt persoonlijk naar onze vestiging in Leiden komen, we bieden u ook een fotoconsult aan. Dat houdt in dat u foto’s van het littekenweefsel en uw haargroei stuurt naar contact@globalhair.nl. Onze experts bekijken de beelden en geven u een behandeladvies. Meer weten? Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.