Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Ruime keuze haartransplantatie in Maastricht

  U bent voor een haarimplantatie in de omgeving van Maastricht niet aan een bepaalde haarkliniek gebonden. Een groot aantal bekende en minder bekende mensen is u voor gegaan richting Maastricht voor een haarimplantatie. De behandeling geniet bekendheid en wint nog steeds aan populariteit. Waar vroeger nogal krampachtig werd gedaan over haaruitval en kaalheid, zoeken mannen en vrouwen vandaag de dag veel sneller naar een geschikte oplossing. Het is dan ook niet nodig om bij de pakken neer te gaan zitten en het haarverlies zonder slag of stoot te accepteren. De verdere ontwikkeling van bestaande haartransplantatie technieken heeft geresulteerd in de moderne FUE techniek. Van littekens is niet langer sprake en mensen komen er veel makkelijker voor uit dat ze een haartransplantatie in Maastricht hebben laten toepassen. Door deze ervaringen te delen, kunt u op het moment dat u een oplossing zoekt bij haaruitval daar uw voordeel mee doen. Meningen en ervaringen van anderen geven u inzicht in hetgeen u van de haarimplantatie kunt verwachten en laten u zien welke haarklinieken en specialisten er positief of juist negatief worden besproken. Dit zorgt ervoor dat u de voor- en nadelen van een haartransplantatie op overzichtelijke wijze in beeld krijgt en weet wat een behandeling inhoudt. Op eenvoudige wijze kunt u de behaalde resultaten van anderen bekijken. Zowel haartransplantatie voor en na foto’s, als haartransplantatie video’s zijn online op diverse websites en platforms zichtbaar. Door de betere bekendheid is de drempel om een afspraak te maken bij een haarkliniek een stuk lager geworden. U kunt in Maastricht en omgeving bij meerdere haartransplantatie specialisten terecht voor een kennismakingsgesprek.

  FUT of FUE haartransplantatie in Maastricht

  In Maastricht en omgeving wordt gewerkt met de meeste bekende haartransplantatie technieken: de FUT en FUE methode. Waar de FUT techniek steeds minder vaak wordt toegepast, stappen specialisten steeds vaker als vanzelf over op de moderne FUE methode. Het is niet langer nodig om met een ontsierend haartransplantatie litteken rond te lopen. Verfijning van de techniek en apparatuur die gebruikt wordt, heeft de kans op het ontstaan van littekens tot een minimum beperkt. Waar het vroeger standaard was dat uw haar voor de ingreep gemillimeterd werd, is ook dat niet langer noodzakelijk. Dit is met name voor vrouwen die de ingreep overwegen interessant. De haarsparende FUE haartransplantatie in Maastricht biedt prima resultaten zonder volledig scheren. Alleen het donorgebied wordt gemillimeterd. Het verschil met de standaard FUE haartransplantatie is dat tijdens een behandeling iets minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. De resultaten bij beide methodes zijn echter uitstekend. Welke techniek bij u wordt toegepast, bespreekt een arts met u tijdens een intakegesprek in de haarkliniek.

  Haartransplantatie in Maastricht, kostenoverzicht

  Als het aankomt op de kosten van een haartransplantatie lopen de prijzen sterk uiteen. U kunt toevallig tegen een redelijk geprijsde aanbieding aanlopen en u krijgt prijsopgaves te zien waarbij € 5.000 niks is. Het is een kwestie van het zoeken naar de aanbieder waar u vertrouwen in heeft en die in uw ogen een betaalbare behandeling aanbiedt. Dat u daarbij ook rond kijkt in de omgeving van Maastricht ligt voor de hand. Nederlandse haarklinieken zijn over het algemeen duurder dan klinieken die zich in het buitenland bevinden. Waarom? De hoofdoorzaak voor het verschil in kostprijs zit in de kosten voor arbeidsloon en de algemene kliniek kosten. Dat u niet de enige bent die op zoek gaat naar een betaalbare behandelaar in het buitenland blijkt uit de aanwezigheid van tal van buitenlandse haarklinieken in Nederland. Voor veel van deze aanbieders geldt dat ze over een Nederlandse vestiging beschikken waar het intakegesprek en de controles achteraf plaatsvinden. De daadwerkelijke haartransplantatie vindt plaats in het buitenland. Ook buitenlandse haarklinieken bieden hoogwaardige haartransplantaties met uitstekende resultaten aan. Waar vaak gezegd wordt dat u op moet passen voor dubieuze klinieken en communicatieproblemen, is het net als bij Nederlandse haarklinieken een kwestie van uw intuïtie vertrouwen en zorgen dat u vooraf weet wat u precies kunt verwachten.

  De beste haarkliniek in Maastricht

  Juist het brede aantal haarklinieken vergemakkelijkt het maken van een keuze niet direct. Kiest u voor een Nederlandse haartransplantatie specialist, of heeft het buitenland uw voorkeur. De prijs speelt mee in uw keuze, maar ook de bereikte resultaten in het verleden van een haartransplantatie kliniek kunnen van doorslaggevend belang zijn. Het belangrijkste is echter om zelf een kijkje te nemen bij de haarkliniek van uw voorkeur en aan den lijve te ondervinden hoe u wordt verwelkomd en op welke manier een intakegesprek verloopt. Is de ontvangst hartelijk en worden uw vragen naar behoren beantwoord? Dan is dat een basis om uw vertrouwen op te baseren. Heeft u bij binnenkomst echter al een onaangenaam gevoel dat tijdens het gesprek niet verbeterd? Waarschijnlijk is het in dat geval beter om even verder te kijken. Een haartransplantatie is een langdurige ingreep, waarbij u 6 tot 9 uur in een behandelstoel zit. Zit u niet met vertrouwen of op ontspannen manier in deze stoel dan is het een behandeling waar voor uw gevoel geen einde aankomt. Ook voor een behandelend specialist werkt het prettiger als u ontspannen bent. Heeft u een haarkliniek in Maastricht bezocht en bent u nu benieuwd naar de verschillen met een haartransplantatie in een land als Turkije? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een consult bij GlobalHair. Ook een fotoconsult is mogelijk, stuur uw foto’s naar contact@globalhair.nl. Aan de hand hiervan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie. U bent ook van harte welkom bij onze vestiging in Leiden, waar u door ervaren consulenten wordt geïnformeerd over een betaalbare FUE haartransplantatie in Istanbul. U kunt ons bereiken via +316 44 36 36 22. GlobalHair is ook actief in Den Bosch, Heerlen, Sittard en Kerkrade.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan