Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Haartransplantatie
voor mannen

Heeft u last van dunner wordend haar of haaruitval? En beïnvloedt dit ook uw zelfvertrouwen? Win uw zelfvertrouwen terug met onze op maat gemaakte haartransplantaties. Met onze haartransplantatie voor mannen zorgen wij ervoor dat u weer over hetgeen beschikt waarnaar u verlangt: een gezonde, volle haardos.

Wat voor haarprobleem heeft u?

Een terugtrekkende haarlijn

Een terugtrekkende haarlijn

Een terugtrekkende haarlijn is het verschijnsel waarbij de haargrens zich terugtrekt bij mannen. Dit kan het gevolg zijn van diverse factoren, zoals hormonen, erfelijkheid en stress. Het kan leiden tot onzekerheid en een verminderd zelfvertrouwen bij de persoon in kwestie.

Een consult met een van onze specialisten zal ervoor zorgen dat u de juiste behandeling vindt bij. Wilt u meer weten over onze oplossing voor een terugtrekkende haarlijn?

Kruin

Kruin

De kruin is een speciaal gebied op het hoofd dat extra zorg en aandacht vereist. Bij sommige mensen kan de kruin dunner worden of kaal worden, wat leidt tot onzekerheid en een verminderd zelfvertrouwen.

Gelukkig kunnen wij helpen bij een dunner wordende kruin of beginnende kaalheid. Door middel van individuele haartransplantatie en het gebruik van een groeivloeistof of bloedplasma van de patiënt, kunnen we de kruin op een natuurlijke wijze herstellen en de patiënt weer zelfverzekerd en gelukkig maken met zijn haargroei. Benieuwd naar meer informatie?

Inhammen

Inhammen

Inhammen zijn voor veel mannen een bron van onzekerheid. Gelukkig bieden wij haartransplantaties aan die levenslang blijven groeien en zo de inhammen op een natuurlijke manier opvullen.

Door onze expertise kunnen we de inhammen verkleinen en de haarlijn op een natuurlijke manier herstellen. Het getransplanteerde haar komt uit uw eigen haarkrans, wat ervoor zorgt dat de resultaten blijvend zijn en u weer vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan. Benieuwd naar onze Haartransplantaties voor mannen?

Tussen de haren transplanteren

Tussen de haren transplanteren

Heeft u last van dunner wordend haar en wilt u hier graag verandering in zien? Dan staan de doktoren van GlobalHair voor u klaar. Wij helpen uw haar weer voller te maken door extra haren tussen uw haar te plaatsen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften bepalen we gezamenlijk of we wel of niet scheren bij de behandeling.

Samen kijken we naar de behandeling die het beste bij u past; van de Fue Haartransplantatietechniek tot de V6 Hairboost behandeling. Iedereen is immers uniek en dat geldt ook voor het haar. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij een behandeling op maat, waardoor u weer snel vol zelfvertrouwen en met een tevreden gevoel over uw haargroei door het leven kunt gaan. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Bent u ontevreden over de vorm van uw wenkbrauwen? Of heeft u jarenlang uw wenkbrauwen geëpileerd, waardoor ze erg dun zijn geworden? Sommige mensen hebben vanaf hun geboorte al weinig wenkbrauwhaargroei en willen hier door middel van een haartransplantatie iets aan laten doen.

Met onze Wenkbrauw transplantatie helpen wij u van uw onzekerheid af, waardoor u vol zelfvertrouwen en met een tevreden gevoel in de spiegel kunt kijken. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en zorgen voor een passende oplossing en een prachtig resultaat van uw wenkbrauwen.

baard

Baard

Bent u ontevreden over uw baardgroei? GlobalHair biedt mogelijkheden voor mannen die hun baard willen upgraden naar een vollere en gelijkmatigere look. Met behulp van geavanceerde haartransplantatie technieken kan uw baard op een veilige en natuurlijke manier worden verbeterd en een indrukwekkende uitstraling krijgen.

Met onze expertise en ervaring bieden we altijd een Baardtransplantatie op maat die past bij uw specifieke wensen. Door middel van een persoonlijk consult bespreken we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan op om u de gewenste baardlook te geven.

Tevreden klanten

Ervaringen van
Onze klanten

Bekijk overige reviews op Kiyoh

Geniet van een volle haardos

  image

  Gespecialiseerd in haartransplantatie voor de man

  Wij begrijpen de onzekerheid die haaruitval of dunner wordend haar met zich meebrengt. Daarom helpen wij met onze gespecialiseerde behandelmethoden de kwaliteit van uw haar te bevorderen - uiteraard met een behandeling die geheel gericht is op uw persoonlijke situatie, haartype en wensen.

  image

  Innovatieve technologieën

  Voor onze behandelingen maken wij altijd gebruik van de meest innovatieve en geavanceerde technologieën - allemaal afgestemd voor de perfecte haartransplantatie voor bij een man. Wij streven er voortdurend naar om te blijven groeien en onze technologieën regelmatig te vernieuwen, zodat we onze klanten altijd van de beste resultaten blijven voorzien.

  image

  Ervaren haarspecialisten in haartransplantatie voor mannen

  Ons team van haarspecialisten beschikt over jarenlange ervaring en expertise in het behandelen van mannelijke haarproblemen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit behandelingen en zorg. Daarom blijft ons team zich altijd ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Alles om u bij GlobalHair te voorzien van de best mogelijke resultaten voor uw transplantaties.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Waarom ruim 10.000 anderen voor GlobalHair hebben gekozen

  • Eerlijk en persoonlijk advies op maat op basis van jouw haarkwaliteit, gewenste haardichtheid en het transplantatiegebied.
  • Expertise in top technieken: Ervaar meer dan 10 jaar ervaring en expertise in FUE, DHI & Saffier voor de hoogste haardichtheid en fijn herstel.
  • Volledige begeleiding van consultatie tot nazorg.
  • Uitstekende ervaringen ondersteund door voor-en na foto’s.
  • Flexibiliteit: Consultatie per telefoon of op onze locatie. Haartransplantaties in Nederland of in Turkije met reisarrangementen.

  “Haaruitval is een veelvoorkomend probleem onder mannen”

  Haaruitval: het is een veelvoorkomend probleem onder mannen, wat zelfs kan leiden tot kaalheid. Iets waar veel mannen toch wel onzeker of angstig van kunnen worden. Vooral bij mannen van jongere leeftijd. Dit maakt dat het dan ook begrijpelijk is dat steeds meer mannen op zoek gaan naar een oplossing voor hun haarverlies.

  Ervaart u ook haarverlies of dunner wordend haar? En bent u op zoek naar een oplossing om hier niet langer onzeker over te zijn? Onze specialisten kijken graag met u mee om u te voorzien van een persoonlijk behandeladvies met de beste resultaten.

  Inhammen bij mannen

  Ook inhammen komen veel voor onder mannen, wat leidt tot dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar die helpen om u inhammen aan te pakken en u weer te voorzien van een natuurlijke en volle haarlijn.

  Bij GlobalHair helpen wij u van uw inhammen af te komen en weer vertrouwen in uw uiterlijk te krijgen met onze haartransplantaties. Met behandelingen als een Fue Haartransplantatietechniek, Saffier haartransplantatietechniek, DHI Haartransplantatietechniek of een V6 Hairboost behandeling zorgen wij voor de perfecte oplossing voor uw haarverlies. Ook bieden wij Baardtransplantatie of Haartransplantaties voor vrouwen aan. Wilt u zeker weten welke behandeling het beste past bij uw haartype? Dan kan een consult met een van onze specialisten helpen om tot de juiste behandeling te komen die aansluit bij uw specifieke situatie.

  Description of Image

  Thibault Dracius - Fysiotherapeut van het Franse nationale team.

  Wat maakt GlobalHair dé plek voor uw haartransplantatie?

  Kiest u voor een mannen haartransplantatie bij GlobalHair? Dan werken onze haarchirurgen als team aan uw haartransplantatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij gegarandeerd voor het beste resultaat en een volle haardos van hoogwaardige kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een haartransplantatie? Wij informeren u graag in onze haarkliniek en helpen u graag met een volle haardos, zodat u snel weer zelfverzekerd en met een goed gevoel door het leven gaat.

  Veelgestelde vragen

  1. WAT IS HOUDT EEN HAARTRANSPLANTATIE PRECIES IN?

  2. HOE WORDT EEN HAARTRANSPLANTATIE TOEGEPAST?

  3. KOMT IEDEREEN IN AANMERKING VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  4. ZIJN ER LEEFTIJDSBEPERKINGEN?

  5. WAT KAN IK VERWACHTEN NA EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  6. WELKE RESULTATEN KAN IK VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE VERWACHTEN?

  7. LAAT EEN HAARTRANSPLANTATIE ZICHTBARE LITTEKENS ACHTER?

  8. WAAR KOMEN DE DONORHAREN VANDAAN?

  9. IS EEN HAARTRANSPLANTATIE PIJNLIJK?

  10. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  11. WAT ZIJN DE NADELEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  12. KAN IK DE RESULTATEN OP EEN OF ANDERE MANIER GUNSTIG BEÏNVLOEDEN?

  13. IS HET MOGELIJK OM DE HAARTRANSPLANTATIE ONDER NARCOSE TE ONDERGAAN?

  14. HOE LANG DUURT DE INGREEP?

  15. HOEVEEL GRAFTS WORDEN ER GETRANSPLANTEERD?

  16. IS EEN BEHANDELING VOLDOENDE?

  17. WAT ZIJN DE RISICO’S VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  18. KAN IK DIRECT NA DE HAARTRANSPLANTATIE TERUG NAAR HUIS?

  19. HOE SNEL NA DE HAARTRANSPLANTATIE KAN IK WEER AAN HET WERK?

  20. MAG IK NA DE INGREEP SPORTEN?

  21. WAT KOST EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  22. WORDEN DE KOSTEN VERGOED DOOR MIJN ZORGVERZEKERAAR?

  23. KAN IK EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TERMIJNEN BETALEN?

  24. ZIJN DE KOSTEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE AFTREKBAAR?

  25. KLOPT HET DAT DE RESULTATEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE BLIJVEND ZIJN?

  26. MIJN HOOFDHUID JEUKT, IS DAT WEL NORMAAL?

  27. WELKE ALTERNATIEVE BEHANDELINGEN ZIJN ER?

  28. IS ER NOG MEER DAT IK MOET WETEN OVER EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  1