facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie mannen

De haartransplantatie is wereldwijd een populaire behandeling bij mannen die te maken hebben met erfelijke haaruitval. Het is een behandelmogelijkheid die natuurlijke resultaten biedt en die voor veel mannen een oplossing biedt. De permanente resultaten maken dat dieper wordende inhammen, een terugtrekkende haarlijn en een kalende kruin blijvend hersteld worden. Een FUE haartransplantatie kan echter ook prima bij vrouwen met Alopecia androgenetica toegepast worden. Voordat u besluit een haartransplantatie mannen te ondergaan is het belangrijk om onderzoek te doen en u te laten informeren over de mogelijkheden, risico’s en resultaten die aan de ingreep zijn verbonden.

FUT of FUE haartransplantatie mannen

Haarimplantaties worden met diverse technieken toegepast. Welke techniek bij u wordt gebruikt hangt af van de haarkliniek waar u de behandeling ondergaat. Tot een aantal jaren geleden was de FUT techniek standaard. Gedurende deze haartransplantatie methode wordt een reepje huid van het achterhoofd, het donorgebied, verwijderd. Nadat het reepje in individuele haarzakjes is versneden volgt plaatsing in de transplantatiegebieden. Op zich is het een effectieve ingreep met een goed resultaat. Het enige echte nadeel van de FUT techniek is de vorming van een blijvend litteken op de plaats waar de huid is verwijderd en gehecht. Dat de ontwikkeling en verbetering van de haartransplantatie techniek niet heeft stilgestaan bewijst de moderne FUE techniek. Van snijden en hechten is niet langer sprake. Met behulp van een micro motor wordt het benodigde aantal haarzakjes individueel uit het donorgebied geoogst. Na een kwaliteitscontrole worden de grafts getransplanteerd in de ontvangstgebieden. Het herstel na een FUE haartransplantatie mannen verloopt vlotter en beter dan in geval van een FUT haarimplantatie. Het aantal klinieken dat de FUT techniek toepast neemt af.

Bitmap

Veilige haartransplantatie mannen en vrouwen

Door de verbetering van de techniek behoort de haartransplantatie tot de veiligste cosmetische ingrepen ter wereld. Het is bovendien een ingreep die jaarlijks duizenden keren wordt toegepast. Voorafgaand aan de ingreep vindt een uitgebreid intakegesprek plaats. Dit gesprek is onder meer bedoelt om uw geschikt vast te stellen. Haaruitval heeft uiteenlopende oorzaken en een haartransplantatie is niet in alle gevallen een geschikte oplossing. Wat kunt u onder meer verwachten van een informatief consult bij een haarkliniek als GlobalHair? • Het doornemen en bespreken van uw gezondheid, medisch verleden en het gebruik van medicatie. Gevraagd wordt om een overzicht mee te nemen van de medicijnen welke u gebruikt. In geval van onder meer bloedverdunners kan de haarchirurg u een aangepast doseerschema geven in de dagen voor en na de haartransplantatie. • Het bekijken en beoordelen van de haargroei en haaruitval. Heeft u te lang gewacht met het zoeken van een geschikte oplossing dan is er mogelijk al te veel haar uitgevallen en is een haartransplantatie niet langer mogelijk. Is er wel voldoende donormateriaal? Dan zal bepaald worden hoeveel haarzakjes u voor een optimaal effect kunt laten transplanteren. • Uw wensen en verwachtingen van de behandeling worden uitvoerig besproken. Heeft u een te hoog of verkeerd verwachtingspatroon? Dan zal de haarchirurg dit trachten bij te stellen naar dat wat realistisch gezien mogelijk is. Dit kan onder meer door voorbeelden van haartransplantatie voor en na foto’s te tonen. • U heeft de gelegenheid om vragen te stellen. De haarchirurg zal uw vragen beantwoorden en de ingreep nader toelichten. Ook worden mogelijke risico’s en bijwerkingen met u besproken. Het is en blijft immers een medische ingreep.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie mannen in Turkije

U bent voor een haartransplantatie niet gebonden aan Nederlandse haarklinieken. De kosten komen zelden voor vergoeding door zorgverzekeraars in aanmerking en u bent aldus vrij om zelf een behandelaar te kiezen. Dat betekent dat u ook naar een buitenlandse haarkliniek kunt gaan. Even vergelijken leert al snel dat u in Turkije een behandeling ondergaat met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U hoeft aan de kwaliteit niet te twijfelen. Zo beschikt GlobalHair over internationale kwaliteitskeurmerken en zijn de haarchirurgen gekwalificeerd. Binnen een dag behandeling kan een groot aantal, tot 4.500, haarzakjes getransplanteerd worden en GlobalHair geeft u levens lange groeigarantie. Zowel mannen als vrouwen worden in onze luxe haarkliniek met succes behandeld. De kosten voor een FUE haartransplantatie bedragen € 2.949, waarbij medicatie, VIP transfers en 2 hotelovernachtingen bij in zijn begrepen. Alleen de haartransplantatie zelf vindt plaats in Turkije, het intakegesprek en de nazorg gebeuren bij GlobalHair in Leiden. Laat uzelf geheel vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft. Tijdens een consult wordt de ingreep met u doorgenomen en ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel. Een afspraak maken? Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.