Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

Haartransplantatie voor mannen

Heb jij last van dunner wordend haar of haaruitval? En beïnvloedt dit ook je zelfvertrouwen? Win je zelfvertrouwen terug met onze op maat gemaakte haartransplantaties. Met onze haartransplantatie voor mannen zorgen wij ervoor dat jij weer over hetgeen beschikt waarnaar je verlangt: een gezonde, volle haardos.

Voel je goed met een volle haardos

Wil jij maatwerk, kwaliteit en gegarandeerd resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een hoogwaardige haartransplantatie voor mannen.

Gespecialiseerd in haartransplantatie voor de man

Wij begrijpen de onzekerheid die komt kijken bij haaruitval of dunner wordend haar. Daarom helpen wij met onze gespecialiseerde behandelmethoden de gezondheid en het herstel van je haar te bevorderen - uiteraard met een behandeling die geheel gericht is op jouw persoonlijke situatie, haartype en -wensen.

Innovatieve technologieën

Voor onze behandelingen maken wij altijd gebruik van de meest innovatieve en geavanceerde technologieën - allemaal afgestemd voor de perfecte haartransplantatie voor bij een man. Wij streven er voortdurend naar om te blijven groeien en onze technologieën regelmatig te vernieuwen, zodat we onze klanten altijd van de beste resultaten blijven voorzien en de voorloper blijven in de wereld van haarklinieken.

Ervaren haarspecialisten voor mannen haartransplantatie

Ons team van haarspecialisten beschikt over jarenlange ervaring en expertise in het behandelen van mannelijke haarproblemen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit behandelingen en zorg. Daarom blijft ons team zich altijd ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Alles om jou bij GlobalHair te voorzien van de best mogelijke resultaten voor jouw transplantaties.

“Haaruitval is een veelvoorkomend probleem onder mannen”

Haaruitval: het is een veelvoorkomend probleem onder mannen, wat zelfs kan leiden tot kaalheid. Iets waar veel mannen toch wel onzeker of angstig van kunnen worden. Vooral bij mannen van jongere leeftijd. Dit maakt dat het dan ook begrijpelijk is dat steeds meer mannen op zoek gaan naar een oplossing voor hun haarverlies. Bijvoorbeeld door een haartransplantatie te ondergaan en daarmee af te komen van deze onzekerheden en weer over een volle haardos te beschikken.

Ervaar jij ook haarverlies of dunner wordend haar? En ben je op zoek naar een oplossing om hier niet langer onzeker over te zijn? Onze specialisten kijken graag met je mee om je te voorzien van een persoonlijk behandeladvies met de beste resultaten. Wij helpen je graag om je zelfvertrouwen terug te winnen en een gezonde, volle haardos te hebben.

Inhammen bij mannen

Ook inhammen komen veel voor onder mannen, wat leidt tot dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Vervelender nog: het brengt veel zorgen en onzekerheid met zich mee en heeft daarmee invloed op het zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar die helpen om je inhammen aan te pakken en jou weer te voorzien van een natuurlijke en volle haarlijn.

Bij GlobalHair helpen wij je van je inhammen af te komen en weer vertrouwen in je uiterlijk te krijgen met onze haartransplantaties. Met behandelingen als een DHI Haartransplantatietechniek, Saffier haartransplantatietechniek of een V6 Hairboost behandeling zorgen wij voor de perfecte oplossing voor jouw haarverlies. Ook bieden wij Baardtransplantatie of haartransplantaties voor vrouwen aan. Wil je zeker weten welke behandeling het beste past bij jouw haartype? Dan kan een consult met een van onze gespecialiseerde artsen helpen om tot de juiste behandeling te komen die aansluit bij jouw specifieke situatie. Wij helpen jouw natuurlijke haargroei te herstellen om jou een confidence boost te geven.

Wij gaan voor tevredenheid

Voor
Na
Voor
Na

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek
16/06/2023
Kaan, Arnhem

Haartransplantatie bij GlobalHair uitstekend! Onlangs heb ik een Haartransplantatie laten doen bij GlobalHair. De behandeling is perfect en ook pijnloos verlopen. Er wordt goed gecommuniceerd en duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen. Nu wachten op het eind resultaat. Tot nu toe een dikke 10 voor GlobalHair.

23/12/2021
Jim, Alpen

Professionaliteit op en top! Na een tijdje onderzoek gedaan te hebben uiteindelijk bij GlobalHair terecht gekomen. Na een intakegesprek waarin alles duidelijk stap voor stap werd verteld, besloten om de stap te zetten en de ingreep in te plannen. Mijn ervaring is uitstekend. Alles was goed geregeld en het personeel was zeer vriendelijk. De behandeling ging erg goed en de nazorg is ook uitstekend.

05/08/2021
Frank, Almere

Echt was super! Ik ben echt goed geholpen van chauffeurs, hotel tot aan harttransplantatie kliniek. Nazorg was helemaal top, vrouwelijke begeleider die voor mij alles ging uitleggen en vertalen was geweldig. De behandeling van haartransplantatie ze wisten precies wat ik wou hebben en een goede nazorg geleverd doorhun .Eten was perfect super!! Berkan was nog langs geweest ..geweldig!!! Ik zou zeker weten mensen hier heen sturen. GlobalHair geen worden voor jullie zijn toppers!!

Veelvoorkomende haarproblemen

Haarlijn

Een terugtrekkende haarlijn is het verschijnsel waarbij de haargrens zich terugtrekt bij mannen. Dit kan het gevolg zijn van diverse factoren, zoals hormonen, erfelijkheid en stress. Het kan leiden tot onzekerheid en een verminderd zelfvertrouwen bij de persoon in kwestie.


Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om de terugtrekkende haarlijn te verbeteren. Een consult met een van onze artsen kan helpen om de juiste behandeling te vinden die past bij jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Door jouw natuurlijke haargroei te herstellen kun jij je snel weer zelfverzekerd voelen, wat een positieve impact op je sociale leven zal hebben. Wil je meer weten over onze oplossing voor een terugtrekkende haarlijn?

Gratis consulting

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de keuze voor een behandeling. Met een gratis consult luisteren we daarom graag naar je behoeften en wensen om je van het beste advies te voorzien voor jouw behandeling.

Nederlandse en Turkse kliniek

Niet alleen in Nederland kun je terecht bij GlobalHair voor het beste resultaat. Ook staat ons team van specialisten voor je klaar in onze kliniek in Turkije.

Superieure kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op een haartransplantatie met de beste resultaten en een volle haardos van hoogwaardige kwaliteit.

Nazorg en VIP-begeleiding

Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens de behandeling, maar voor het hele proces. Wij bieden de beste service en persoonlijke aandacht.

Exclusief verkrijgbaar bij GlobalHair.

Wil je het beste uit je haar halen? 9 van de 10 klanten kiest voor onze V6 Hairboost nabehandeling na een haartransplantatie. Maar ook zonder transplantatie kun je je haar boosten met onze vitaminebehandeling. Kies voor V6!

Ontdek wat de drijvende kracht is achter GlobalHair

De haarchirurgen van GlobalHair werken samen als team aan jouw haartransplantatie. Daarvoor gebruiken ze de modernste technieken. Dankzij hun gedegen opleiding en jarenlange ervaring staan onze specialisten garant voor een optimaal resultaat.

Meer weten over de ervaringen van onze klanten?

Met een beoordeling van 9,8 van onze klanten op Kiyoh en een derde award op rij wordt GlobalHair beschouwd als de beste haarkliniek in Nederland. Hiermee tonen wij één ding heel duidelijk aan: wij gaan altijd voor het beste resultaat om onze klanten gelukkig te maken met een volle haardos. Zelfs wanneer een transplantatie ‘onmogelijk’ lijkt, vinden wij een manier om jou weer over gezond, vol haar te laten beschikken. Iedereen verdient het om zelfverzekerd door het leven te gaan. Kunnen wij jou hier ook bij helpen?

“Ik ben echt onder de indruk van mijn haartransplantatie bij GlobalHair! Als rapper was ik altijd onzeker over mijn haarlijn, maar deze behandeling heeft me een geweldig resultaat en een flinke dosis zelfvertrouwen gegeven.” - Je Broer

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4