Haartransplantatie Manuel Venderbos bij GlobalHair

Creatieve duizendpoot Manuel Venderbos is bekend als programmamaker en regisseur. Zijn indrukwekkende carrière begint bij de Evangelische Omroep. Al snel presenteert Manuel verschillende radio- en televisieprogramma’s. Deelname aan populaire formats zoals Wie is de Mol? en de presentatie van programma’s als Jong en Galileo maken Manuel geliefd. Terwijl de carrière van Manuel bloeit, begint zijn haardos uit te vallen. Kortgeleden kwam Manuel Venderbos bij GlobalHair om te praten over een FUE haartransplantatie.

Onzekerheden wegnemen

Al rond zijn 20e jaar ziet Manuel hoe het haar op zijn kruin langzaam, maar zeker dunner wordt. Het haarverlies valt anderen niet direct op, maar Manuel merkt hoe het haarverlies onzekerheid tot gevolg heeft. Zelfrespect en zelfacceptatie zijn zaken die niet altijd even makkelijk zijn, zeker als het uiterlijk of de uitstraling verandert. Haaruitval maakt geen onderscheid tussen mannen of vrouwen, bekende of minder bekende mensen. Onzekerheid over haaruitval kan op den duur het dagelijks leven beïnvloeden en zelfs tot een sociaal isolement leiden. Om iets aan deze onzekerheid te doen, zoekt u een oplossing. Het haarverlies stoppen en de haargroei herstellen. Cosmetische ingrepen zijn ongekend populair. Reden te meer om behandeltechnieken, waaronder een FUE haartransplantatie, met elkaar te vergelijken. Manuel Venderbos heeft een verslag gemaakt van zijn kennismaking en haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul.

FUE Haartransplantatie

Het haartransplantatie proces is bijzonder en maakt nieuwe haargroei op uitgedunde, kale plekken mogelijk. De ingreep is persoonlijk en wordt door de ISHRS geregistreerde haarchirurgen van GlobalHair met precisie toegepast. Voordat Manuel naar Istanbul is gegaan, zijn de techniek, het behandelproces en de resultaten toegelicht tijdens een consult bij GlobalHair in Leiden. Dit consult is belangrijk omdat het duidelijkheid geeft over de behandelmogelijkheden en de begeleiding die u tijdens het behandeltraject mag verwachten. Een goede voorbereiding is nodig om later naar een mooi resultaat te kijken. Voor de ingreep gaat u naar de moderne kliniek in Istanbul en verblijft u drie dagen en twee nachten in een comfortabel hotel.

Veilige haartransplantatie, natuurlijk resultaat

Op de dag van de haartransplantatie meldt u zich bij de haarchirurg en wordt de behandeling nogmaals kort doorgesproken. De haarlijn wordt op uw hoofdhuid afgetekend en de verdovingen worden gezet. Het eerste gedeelte van de ingreep bestaat uit het extraheren van de haarzakjes uit het donorgebied, uw haarkrans. Bij GlobalHair worden op een dag tot 4.500 grafts behandeld. Het is een uitgebreide ingreep waar haarchirurgen en haartransplantatie assistenten intensief samenwerken. Na het oogsten van de grafts, is het tijd om te ontspannen en een gezonde lunch te gebruiken. De haartransplantatie vervolgt zich met het verdoven van de transplantatie gebieden, het boren van kanaaltjes en het uiteindelijke plaatsen van grafts. Een behandeldag duurt 6 tot 9 uur en na het beëindigen van de ingreep, gaat u terug naar het hotel.

De haarchirurg controleert de volgende dag uw hoofdhuid en geeft u medicatie mee die voor een vlot herstel nodig zijn. Het is belangrijk dat u de eerste zes weken alles met mate doet en uw hoofd zoveel mogelijk ontziet. Dat betekent onder andere dat (contact)sporten niet beoefend worden en dat u de hoofdhuid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het risico op bijwerkingen is klein. In de dagen na de haartransplantatie kunt u last hebben van lichte zwellingen en bloeduitstortingen. Op de huid worden korstjes gevormd, die binnen enkele dagen vanzelf van de huid vallen. Als u de huid beschadigd door de wondjes open te krabben, neemt het risico op ontstekingen en infecties toe. Onder gewone omstandigheden hervatten de meeste mensen hun dagelijkse werkzaamheden binnen een paar dagen tot een week. Ook hierbij geldt dat zwaar lichamelijk werk vermeden moet worden. Eventueel kunt u werk in stappen terug oppakken.

Permanent gezonde haargroei

Het duurt 3 tot 4 maanden voordat de getransplanteerde grafts nieuwe haren produceren. Haartransplantatie resultaten zijn blijvend en u kijkt met genoegen in de spiegel. Naarmate u ouder wordt, zal het haar wat dunner worden. Hier is niets tegen te doen, het is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces.

Betaalbare haartransplantatie

Wilt u net zoals Manuel Venderbos met vertrouwen in de spiegel kijken? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten vertellen u alles over de behandelmogelijkheden en laten zien wat u kunt verwachten. Met tarieven die gemiddeld 50% lager zijn dan in Nederland, ligt een mooie, verzorgde haardos binnen handbereik. De ingreep wordt gedaan door ervaren haarchirurgen die bekend staan om de uitstekende resultaten. Meer weten? U kunt ons telefonisch en via WhatsApp bereiken op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis