Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Moradzo van radio FunX bij GlobalHair

Dj Moradzo is bekend van de weekendshows op FunX. Net zoals andere bekende mensen is het uiterlijk van belang voor de dj. Het is niet voor niets dat Moradzo kortgeleden de kliniek van GlobalHair bezocht voor een haartransplantatie. Haarverlies of het dunner worden van een haardos is een van de zichtbare gevolgen van lichamelijke veroudering. Met een haartransplantatie wordt de haardos herstelt en heeft iemand weer een jeugdige, frisse uitstraling.

Zorgen om haarverlies

De populaire radiopresentator en dj kwam naar GlobalHair, omdat hij zich zorgen maakte over dunner wordend haar. Dj Moradzo staat dagelijks in de schijnwerpers. Zelfvertrouwen is nodig als het om showbizz gaat. Voor dj Moradzo is het niet alleen belangrijk dat hij er goed uitziet, maar dat hij zich goed en zeker voelt over zijn uiterlijk. Haaruitval is een veelvoorkomend probleem waar mensen zich zorgen over maken. Als de oorzaak bekend is, is behandeling mogelijk. Feit is wel dat u niet te lang moet wachten met het zoeken van een geschikte behandeling. Haarzakjes die gevoelig zijn voor het DHT-hormoon, kunnen vernietigd worden. Nieuwe haargroei is dan niet langer mogelijk.

Minimaal belastende haartransplantatie

In vergelijking met andere cosmetische ingrepen, is haartransplantatiechirurgie veilig en relatief eenvoudig. Tijdens de ingreep verplaatst een haarchirurg haarzakjes uit het donorgebied naar gebieden waar het haar dunner of verdwenen is. De haartransplantatie is een populaire behandeling tegen haaruitval. De ingreep biedt een permanente oplossing en nieuwe haargroei. Mensen die lijden aan erfelijke kaalheid, alopecia androgenetica, wordt aanbevolen niet lijdzaam toe te zien hoe het haar verloren gaat. Zoek naar een behandeling die bij u past. Hoe eerder u actie onderneemt, hoe beter de resultaten zijn die u kunt verwachten.

Populaire behandeling tegen haaruitval

FUE is de meest populaire haartransplantatie techniek. Haarchirurgen geven de voorkeur aan deze methode, omdat de techniek zichzelf heeft bewezen. De ingreep verloopt op veilige wijze en wordt gedaan met geavanceerde apparatuur. De FUE techniek bestaat uit het overbrengen van haarzakjes uit het donorgebied, dat plaatselijk verdoofd is, met een FUE micro motor. Na het oogsten, boort de haarchirurg kleine kanaaltjes in de transplantatie gebieden. Hier plaatst de arts de haarzakjes in. De ingreep laat nauwelijks zichtbare sporen achter en biedt uitstekende resultaten. De genezingsperiode is relatief eenvoudig, waardoor u binnen een paar dagen weer aan het werk kunt.

Dunner wordend haar

Haar dat dunner wordt is voor velen een doorn in het oog. U kunt ervoor kiezen om het haar kort te houden, zodat een terugwijkende haarlijn minder opvalt. Wanneer uw haar dan ook aan de bovenkant dun begint te worden en de hoofdhuid opvalt is haarverlies niet langer te verbergen. Tenzij u besluit een haarwerk aan te schaffen. De glans van de hoofdhuid kan afleiden en ervoor zorgen dat uw gezicht er vettig uitzicht. Met behulp van een haartransplantatie voorkomt u niet alleen volledige kaalheid, maar blijft ook uw uiterlijk behouden.

Dertigers en veertigers zien hoe fijne lachrimpels en kraaienpootjes ontstaan. Zolang ze uw gezicht niet domineren is daar niets mis mee. Hetzelfde is van toepassing bij haaruitval. Ouder worden is een natuurlijk proces dat helaas niet omkeerbaar is. U kunt er, net zoals Dj Moradzo, wel iets aan doen om de opvallende tekenen van lichaamsveroudering tegen te gaan. Een haartransplantatie vult de uitgedunde gebieden op en laat uw haardos er weer gezond uitzien. Door te werken met uw eigen donormateriaal worden de transplantaten niet afgestoten. Vanaf drie maanden na de haartransplantatie komt nieuwe haargroei tot ontwikkeling. GlobalHair werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Regelmatige congressen, workshops en meetings houden de kennis up-to-date en zorgen ervoor dat de artsen werken met moderne apparatuur, waar uitstekende resultaten mee bereikt worden.

Wel of geen haartransplantatie?

Om een haartransplantatie te ondergaan, vindt eerst een consult plaats. Een specialist beoordeelt uw situatie. De ingreep kan helaas niet bij iedereen met erfelijke kaalheid plaatsvinden. Heeft u nog donorhaar en is uw gezondheid goed? Misschien dat een haartransplantatie een goede oplossing is. Andere factoren die van invloed zijn op de beoordeling van de specialist zijn medicijngebruik, operaties die u in het verleden heeft ondergaan, chronische aandoeningen, hart- en vaatziekten, diabetes en auto-immuunaandoeningen.

De behandeling bij Dj Moradzo is goed verlopen. Online ziet u meer over de behandeling en de manier waarop het resultaat zich heeft ontwikkeld. Heeft u naar aanleiding van de haartransplantatie vragen of wilt u weten wat een FUE haarimplantatie kost? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij GlobalHair in Leiden. Het eerste consult is gratis. U kunt GlobalHair zowel telefonisch als via WhatsApp bereiken op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4