Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom ruim 10.000 anderen voor GlobalHair hebben gekozen

  • Eerlijk en persoonlijk advies op maat op basis van jouw haarkwaliteit, gewenste haardichtheid en het transplantatiegebied.
  • Expertise in top technieken: Ervaar meer dan 10 jaar ervaring en expertise in FUE, DHI & Saffier voor de hoogste haardichtheid en fijn herstel.
  • Volledige begeleiding van consultatie tot nazorg.
  • Uitstekende ervaringen ondersteund door voor-en na foto’s.
  • Flexibiliteit: Consultatie per telefoon of op onze locatie. Haartransplantaties in Nederland of in Turkije met reisarrangementen.

  Mogelijke oorzaken van haaruitval

  Haaruitval is een alledaags verschijnsel. Iedereen verliest dagelijks zo’n 50 tot 100 haren. Dit valt niet op, het is een normaal gevolg van de verschillende fasen die het haargroeiproces bevat. Pas op het moment dat u langere tijd veel meer haren verliest, dan wordt u haardos zichtbaar dunner en beginnen u inhammen meer op te vallen. Vaak is niet direct duidelijk wat de haaruitval veroorzaakt. Het vinden van een geschikte oplossing valt dan ook niet altijd mee. Waar nog menig man of vrouw rond blijft lopen met schaamtegevoelens over het haar dat is verdwenen, is het veel beter om de oorzaak vast te laten stellen. Niet iedere oorzaak van haaruitval kan immers met een haartransplantatie opgelost worden.

  Tijdelijke haaruitval veroorzaakt door onder andere medicijnen, medische behandelingen, vitaminetekort, stress, hormonale schommelingen, psychische aandoeningen en/of haarziekten zijn niet geschikt voor een haartransplantatie. Alopecia androgenetica, erfelijke of mannelijke kaalheid, daarentegen kan in de meeste gevallen uitstekend met een FUE haartransplantatie worden behandeld.

  De beste haartransplantatie in Nederland bij GlobalHair

  Ervaart u onzekerheid over uw haarlijn en ben u geïnteresseerd in meer informatie over haartransplantaties? Dan staat het team doktoren van GlobalHair klaar voor jou! Bij ons is het mogelijk een gratis consultancy te krijgen, waarbij wij uitgebreid de tijd nemen om naar u verhaal te luisteren. Op deze manier geven we u altijd een eerlijk en persoonlijk advies, gericht op uw specifieke haartype en -wensen.

  Wij focussen ons namelijk niet alleen op het bieden van een effectieve en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor u haarproblemen - maar ook op de positieve impact die het kan maken op u zelfvertrouwen én sociale leven. Zeg vaarwel tegen u onzekerheden over haarverlies door te kiezen voor een haarimplantatie in Nederland van de hoogste kwaliteit.

  Wat zijn de voordelen van een haartransplantatie bij GlobalHair?

  Wanneer u last heeft van (beginnend) haaruitval of steeds dunner wordend haar:

  Heeft u last van (beginnend) haaruitval of dunner wordend haar? Dan biedt een haartransplantatie veel voordelen! Een haartransplantatie bij GlobalHair betekent:

  • Gegarandeerd het beste resultaat
  • Uitstekende kwaliteit
  • Een snelle herstelperiode
  • Het creëren van meer zelfvertrouwen
  • Herstel van uw eigen haargroei
  • Door het leven gaan met een volle haardos

  Wij staan voor u klaar om u te helpen met uw haartransplantatie!

  Voor verschillende haarimplantaten behandelingen in Nederland

  Bij GlobalHair kunt u terecht voor verschillende haartransplantaties - denk aan een Haartransplantaties voor mannen en Haartransplantaties voor vrouwen, een Baardtransplantatie of een wenkbrauwtransplantatie met de Fue Haartransplantatietechniek, Saffier haartransplantatietechniek of DHI Haartransplantatietechniek. Dit zijn behandelingen die u kunnen helpen om een vollere haardos, baard of wenkbrauwen te krijgen en daarmee uw zelfvertrouwen terug te winnen. Onze doktoren zorgen gegarandeerd voor de beste resultaten. Met onze technieken kunnen wij iedereen helpen - ongeacht uw haartype!

  De beste kwaliteit voor uw volle haardos bij GlobalHair

  En deze uitspraken maken we niet zomaar, want onze resultaten spreken voor zich! Een haartransplantatie bij GlobalHair kan resulteren in een natuurlijk ogende haargroei met langdurige resultaten. De missie van onze doktoren is namelijk altijd om mensen écht te helpen om hun zelfvertrouwen terug te winnen dankzij een mooie volle haardos. Geen enkele haartransplantatie is bij GlobalHair ‘onmogelijk’. Wij vinden altijd een oplossing voor uw haar.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp