facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Nederland

Nederland telt verschillende haarklinieken waar zowel FUT als FUE haartransplantaties worden aangeboden. Als u genoeg heeft van een terugtrekkende haarlijn of als u uw dunner wordende haardos op wilt laten vullen is een haartransplantatie Nederland vaak een van de eerste dingen waar mannen en vrouwen aan denken. Waar niet of onvoldoende bij stil wordt gestaan is dat een haartransplantatie in het buitenland meestal een stuk voordeliger is.

FUE haartransplantatie Nederland

Haaruitval is een alledaags verschijnsel. Iedereen verliest dagelijks zo’n 50 tot 100 haren. Dit valt niet op, het is een normaal gevolg van de verschillende fasen die het haargroeiproces bevat. Pas op het moment dat u langere tijd veel meer haren verliest, dan wordt uw haardos zienderogen dunner en beginnen uw inhammen meer op te vallen. Vaak is niet direct duidelijk wat de haaruitval veroorzaakt. Het vinden van een geschikte oplossing valt dan ook niet altijd mee. Waar nog menig man of vrouw rond blijft lopen met schaamtegevoelens over het haar dat is verdwenen, is het veel beter om de oorzaak vast te laten stellen. Niet iedere oorzaak van haaruitval kan immers met een haartransplantatie opgelost worden. Tijdelijke haaruitval veroorzaakt door onder andere medicijnen, medische behandelingen, vitamine tekort, stress, hormonale schommelingen, psychische aandoeningen en/of haarziekten zijn niet geschikt voor een haartransplantatie. Alopecia androgenetica, erfelijke of mannelijke kaalheid, daarentegen kan in de meeste gevallen uitstekend met een FUE haartransplantatie worden behandeld. Hoe komt u achter de oorzaak van uw haaruitval? Zowel uw huisarts als een behandelend specialist, zoals een dermatoloog, kan daarbij van dienst zijn. Aan de hand van uw verhaal in combinatie met het beeld en eventueel aanvullend (bloed)onderzoek kan de oorzaak meestal vlot vastgesteld worden.

Bitmap

Haartransplantatie Nederland of buitenland?

Tegenwoordig zijn op de Nederlandse markt ook verschillende buitenlandse haarklinieken en aanbieders van haartransplantaties actief. Met de verbetering en ontwikkeling van de haartransplantatie technieken, worden ook in het buitenland uitstekende resultaten bereikt. Het uitgebreide aanbod maakt de keuze niet makkelijker. Toch is er vaak een factor van doorslaggevend belang bij het kiezen van een haarkliniek en een haartransplantatie Nederland of buitenland. Haartransplantatie tarieven liggen in Nederland hoog. Met prijzen die oplopen tot ver boven € 5.000 is het een dure behandeling. Het is juist de hoge prijs die maakt dat mensen regelmatig besluiten om de ingreep niet te ondergaan en naar alternatieve behandelingen uit te kijken. Jammer, want een FUE haartransplantatie is vooralsnog de enige oplossing die blijvende resultaten biedt. Maar wat als dat helemaal niet nodig zou zijn en u voor een betaalbare prijs een behandeling in het buitenland kunt ondergaan? Veel mannen en vrouwen hebben reeds de keuze voor een haartransplantatie Nederland geschrapt en hebben voor een behandeling in het buitenland gekozen. Waarom? Omdat onder meer in Turkije de kosten voor een gelijkwaardige haartransplantatie goedkoper zijn als in Nederland. Wordt er dan ingeboet op kwaliteit en resultaat? Nee, absoluut niet. Zo werkt GlobalHair uitsluitend met gecertificeerde ISHRS haarchirurgen en beschikt de haarkliniek over internationale kwaliteitskeurmerken.

Haartransplantatie Almere
Haartransplantatie Amsterdam
Haartransplantatie Apeldoorn
Haartransplantatie Breda
Haartransplantatie Den Haag
Haartransplantatie Eindhoven
Haartransplantatie Groningen
Haartransplantatie Nijmegen
Haartransplantatie Rotterdam
Haartransplamntatie Tilburg
Haartransplantatie Amersfoort
Haartransplantatie Arnhem
Haartransplantatie Den Bosch
Haartransplantatie Eindhoven
Haartransplantatie Enschede
Haartransplantatie Haarlem
Haartransplantatie Hoofddorp
Haartransplantatie Utrecht
Haartransplantatie Zoetermeer
Haartransplantatie Zwolle
Haartransplantatie Maastricht
Haartransplantatie Leeuwarden
Haartransplantatie Ede
Haartransplantatie Alphen aan den Rijn
Haartransplantatie Westland
Haartransplantatie Emmen
Haartransplantatie Leiden
Haartransplantatie Alkmaar
Haartransplantartie Delft
Haartransplantatie Deventer
Haartransplantatie Sittard
Haartransplantatie Venlo
Haartransplantatie Amstelveen
Haartransplantatie Helmond
Haartransplantatie Hilversum
Haartransplantatie Oss
Haartransplantatie Dordrecht
Haartransplantatie Heerlen
Haartransplantatie Hengelo
Haartransplantatie Nissewaard
Haartransplantatie Purmerend
Haartransplantatie Lelystad
Haartransplantatie Meierijstad
Haartransplantatie Roosendaal
Haartransplantatie Schiedam
Haartransplantatie Almelo
Haartransplantatie Hoorn
Haartransplantatie Leidschendam Voorburg
Haartransplantatie Spijkenisse
Haartransplantatie Assen
Haartransplantatie Bergen op Zoom
Haartransplantatie Capelle aan den IJssel
Haartransplantatie Gouda
Haartransplantatie Katwijk
Haartransplanta Veenendaal
Haartransplantatie Velsen
Haartransplantatie Vlaardingen
Haartransplantatie Barneveld
Haartransplantatie Den Helder
Haartransplantatie Doetinchem
Haartransplantatie Hardenberg
Haartransplantatie Lansingerland
Haartransplantatie Nieuwegein
Haartransplantatie Roermond
Haartransplantatie Zeist
Haartransplantatie Barendrecht
Haartransplantatie Goeree Overflakkee
Haartransplantatie Heerenveen
Haartransplantatie Heerhugowaard
Haartransplantatie Hollands Kroon
Haartransplantatie Hoogeveen
Haartransplantatie Houten
Haartransplantatie Krimpenerwaard
Haartransplantatie Middelburg
Haartransplantatie Oosterhout
Haartransplantatie Kampen
Haartransplantatie Pijnacker Nootdorp
Haartransplantatie Rijswijk
Haartransplantatie Terneuzen
Haartransplantatie Weert
Haartransplantatie Woerden
Haartransplantatie Antwerpen
Haartransplantatie Harderwijk
Haartransplantatie Kerkrade
Haartransplantatie Lingewaard
Haartransplantatie Noordoostpolder
Haartransplantatie Ridderkerk
Haartransplantatie Schagen
Haartransplantatie Soest
Haartransplantatie Veldhoven
Haartransplantatie Waalwijk
Haartransplantatie Zutphen
Haartransplantatie Zwijndrecht
Haartransplantatie Friesland
Haartransplantatie Marokko
Haartransplantatie Overijssel
Haartransplantatie Spanje
Haartransplantatie Zeeland

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Betaalbaar alternatief

Tot voor een aantal jaren geleden gingen er veel wildwest verhalen rond over buitenlandse haartransplantaties. De haarchirurgen van GlobalHair passen jaarlijks honderden FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen succesvol toe. Binnen de haarkliniek is er de beschikking over een jarenlange ervaring, wat maakt dat tijdens een dagbehandeling tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. In vergelijking met het gemiddelde aantal grafts dat bij Nederlandse haarklinieken, ca. 3.000, wordt getransplanteerd is dat een hoog aantal. Als u daarnaast weet dat een FUE haartransplantatie bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949 kent, wordt de keuze al makkelijker gemaakt. Wat houdt all-in precies in? Naast de FUE haarimplantatie, zitten ook VIP transfers, 2 hotelovernachtingen en alle medicatie bij de kostprijs inbegrepen. De enige bijkomende kosten die u heeft, is de vliegreis van en naar Istanbul. Over eventuele communicatieproblemen hoeft u zich geen zorgen te maken, indien gewenst is er gedurende de behandeling een tolk aanwezig. Bovendien hoeft u maar een keer naar Istanbul te reizen, zowel het intakegesprek als de nazorg vinden plaats bij GlobalHair in Leiden.

Kennismaken tijdens een consult

Klinkt een betaalbare haartransplantatie u als muziek in uw oren? Twijfel dan niet langer en kom kennismaken met de ervaren consulenten van GlobalHair. Tijdens een vrijblijvend, consult worden uw wensen, verwachtingen en mogelijkheden bekeken en besproken. Stel de vragen die u heeft en bepaal zelf of Turkije voor u een alternatief te bieden heeft voor een haartransplantatie Nederland. Maak gelijk een afspraak voor een consult en overtuig uzelf. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.