Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Erfelijke kaalheid behandelen

  Haaruitval overkomt iedereen, bekend of minder bekend. Ramon de Bakker is een bekende vlogger die wekelijks meerdere video’s plaatst van zijn gezin. Gekke situaties, spannende uitstapjes er is weinig wat in de vlogs onbesproken blijft. De haardos van Ramon laat een terugwijkende haarlijn zien. Iets wat veel voorkomt en wat een gevolg van alopecia androgenetica is. Erfelijke kaalheid is een probleem dat mensen van alle leeftijden treft. Ten onrechte wordt gedacht dat deze vorm van haaruitval typisch iets is voor ouder wordende mannen. Niets is minder waar. In ernstige vormen is het haarverlies al bij jongens in de puberteit zichtbaar. Vrouwen daarentegen krijgen in de regel pas vanaf en/of rond de menopauze met deze vorm van haaruitval te maken. Een haartransplantatie herstelt de haargroei op kale plaatsen en ziet er natuurlijk uit.

  FUE Haartransplantatie Istanbul

  GlobalHair heeft een moderne haarkliniek in het Turkse Istanbul. De ervaren haarchirurgen die hier werken weten hoe ze de techniek zo kunnen toepassen dat een natuurlijk resultaat bereikt wordt. Voordeel van een haartransplantatie in Turkije is dat op een dag tot 4.500 haarzakjes behandeld worden. De haarchirurg werkt samen met ervaren assistenten. Zowel het oogsten als het terugplaatsen van de haarzakjes gaat op een efficiënte manier. Voordat Ramon de Bakker naar Istanbul is gevlogen, heeft hij zich uitgebreid laten adviseren door onze consulenten in Leiden. De ingreep is toegelicht, waarbij Ramon gewezen is op de risico’s die aan de haartransplantatie kleven. Het gebeurt niet vaak, maar zeker bij een chirurgische ingreep is er altijd kans op slechte wondgenezing, infecties en littekenvorming. Na het consult zijn afspraken gemaakt over de behandeldatum en de reis naar Turkije.

  Ervaring haarchirurg en assistenten

  De haarchirurgen die bij GlobalHair werken, zijn ISHRS geregistreerd. Jaarlijks wonen ze conferenties, vergaderingen en workshops bij van deze internationale vereniging waarbij haarchirurgie centraal staat. Voordat de ingreep begint, licht de haarchirurg de behandeling kort toe en wordt de haarlijn afgetekend. Na het inwerken van de verdovingen begint men met het extraheren van de haarzakjes uit het donorgebied. Net zoals dat bij Ramon de Bakker is gebeurd, weet u vooraf hoeveel grafts gebruikt worden. Het oogsten neemt een groot gedeelte van de ochtend in beslag. Na een middagpauze begint het terugplaatsen van de grafts in de transplantatie gebieden. De haarchirurg plaatst de grafts in dezelfde natuurlijke groeirichting, zodat het resultaat er goed uitziet. De vlotte samenwerking tussen de arts en de assistenten maakt dat een behandeldag zo goed mogelijk verloopt.

  Resultaat haartransplantatie Ramon de Bakker

  Ramon is een dag na de haartransplantatie terug naar Nederland gevlogen. Voor de terugreis naar Nederland heeft de haarchirurg het donorgebied en de transplantatie gebieden gecontroleerd. De herstelperiode is relatief kort. Na 10 dagen is de hoofdhuid volledig genezen. In de dagen en weken na de haartransplantatie kunt u steeds meer werkzaamheden en activiteiten hervatten. Om het herstel te bevorderen en de kans op bijwerkingen te verkleinen worden ontstekingsremmende medicatie en antibiotica voorgeschreven. De haarchirurg geeft aan waar u in de weken na de behandeling rekening mee houdt en hoe snel u uw werkzaamheden weer kunt doen. Vanaf drie maanden na de FUE haartransplantatie ontwikkelt zich nieuwe haargroei.

  Verantwoorde FUE haartransplantatie

  De ervaren haarchirurgen passen de ingreep alleen toe bij mensen die daarvoor in aanmerking komen. Soms is het haarverlies al te ver gevorderd om nog genoeg donorhaar te kunnen transplanteren. Het gebeurt ook dat iemand met een chronische aandoening, zoals diabetes of hart- en vaatziekten een negatief behandeladvies krijgt. In dat geval is de kans op complicaties of een teleurstellend resultaat te groot.

  Haartransplantatie informatie

  Heeft u na het zien van de haartransplantatie ervaring van Ramon de Bakker vragen? Spreekt de techniek u aan en wilt u weten of een haartransplantatie voor u een geschikte oplossing is? De consulenten van GlobalHair staan voor u klaar. Maak een afspraak voor een consult in Leiden. Stel de vragen die u heeft en ontdek meer over de resultaten. Neem informatie die betrekking heeft over uw gezondheid en/of de oorzaak van het haarverlies mee naar het gesprek. U krijgt een persoonlijk behandeladvies en kunt voorbeelden zien van resultaten die door de haarchirurgen zijn bereikt. GlobalHair is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan