Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Overzicht haartransplantatie risico of bijwerkingen

  De bijwerkingen van een haartransplantatie variëren van persoon tot persoon. Sommigen ondergaan een vrijwel probleemloze ingreep, terwijl anderen één of meerdere bijwerkingen ervaren. Tot de regelmatig voorkomende haartransplantatie bijwerkingen behoren: • Zwellingen. Na de haarimplantatie kunnen zwellingen ontstaan. Dit is een van de meest geziene bijwerkingen van de ingreep. De zwellingen zijn meestal tijdelijk en trekken in de dagen na de behandeling vanzelf weg. • Bloedingen. In tegenstelling tot zwellingen komen bloedingen minder vaak voor. Bloedingen worden vaak gezien bij haarimplantaties die door beginnende, onervaren haarchirurgen toegepast worden. • Jeuk en korstvorming. Als gevolg van de behandelde hoofdhuid die zich herstelt kunnen zowel jeuk en korstjes ontstaan. Om slechte wondgenezing en infecties te vermijden, wrijft of krabt u niet aan de huid. Wacht tot de korstjes vanzelf loslaten. Binnen 5 tot 10 dagen is de huid meestal voldoende genezen en neemt de jeuk vanzelf af. • Allergische reacties. Een enkele keer komt het voor dat iemand een allergische reactie heeft op de verdovings- en/of desinfectiemiddelen die gebruikt worden. • Gevoelloosheid. Het kan gebeuren dat de behandelde hoofdhuid na afloop van de ingreep gevoelloos is. Dit kan een aantal weken duren, maar het betreft in de meeste gevallen een tijdelijke bijwerking die na verloop van tijd verdwijnt.

  Haartransplantatie risico’s en bijwerkingen voorkomen

  Over het algemeen genomen behoort een haartransplantatie tot de meest veilige cosmetische, chirurgische ingrepen. Eventuele bijwerkingen zijn vrijwel allemaal van voorbijgaande aard. Soms is het echter beter om een haartransplantatie te vermijden en voor een alternatieve behandeling te kiezen. Dit is onder meer het geval als er bij u sprake is van: • Afwezigheid van voldoende donormateriaal, waardoor het resultaat op voorhand al als onvoldoende wordt bestempeld. • Mannen en vrouwen die bekend zijn met de vorming van zogenaamde keloïde littekens en/of verlittekening van de huid. • Actieve huidinfecties en/of haarziekten die niet onder controle zijn. De meest succesvolle haartransplantatie ingrepen worden toegepast bij haaruitval veroorzaakt door erfelijke kaalheid ook wel bekend als Alopecia androgenetica. Uw uiteindelijke geschiktheid wordt door een ervaren haarchirurg beoordeelt. Dit gebeurt meestal tijdens een intakegesprek bij de haarkliniek van uw keuze. Het is tijdens dit gesprek dat een consulent of haarchirurg u adviezen geeft, waarmee u het haartransplantatie risico of bijwerkingen verder kunt verkleinen. • Stop ruim voor de geplande haarimplantatie met roken. Door ook in de weken na de haartransplantatie niet te roken, heeft u een positieve invloed op het uiteindelijke resultaat. • Nuttig vanaf 48 uur voor tot 72 uur na de ingreep geen alcohol. • Wees de eerste dagen na de ingreep extra voorzichtig en voorkom dat u uw hoofd stoot. Getransplanteerde haarzakjes hebben zo’n drie dagen nodig om vast te groeien. • Slaap de eerste nachten met een extra kussen. • Zware lichamelijke arbeid en intensief sporten zet u de eerste 14 dagen na de behandeling op een laag pitje. Bespreek het soort werkzaamheden dat u verricht met de haarchirurg, deze kan advies geven over het hervatten van uw werk. • Bescherm uw hoofdhuid tegen de zon en ga niet onder de zonnebank. • Een bezoek aan het zwembad en/of de sauna doet ook de eerste weken na de haartransplantatie beter niet. • Wrijf of krab niet aan uw hoofdhuid, ook niet als er jeuk of korstjes ontstaan. Geef de behandelde huid tijd om te herstellen. Hiermee voorkomt u infecties en eventuele littekens. Het opvolgen van de adviezen verkleint de kans op het ontstaan van complicaties. Heeft u ondanks de richtlijnen toch last van hoge koorts, nabloedingen en/of andere klachten? Neem dan altijd zo snel mogelijk contact op met de haarkliniek.

  Plan een adviesgesprek

  FUE haartransplantaties zijn een veilige, blijvende oplossing voor haaruitval en kaalheid. GlobalHair past de behandeling toe in een daartoe geschikte omgeving en beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken. Onze haarchirurgen zijn ervaren en ISHRS gecertificeerd. Tijdens een consult vertellen we u graag meer over het voorkomen van bijwerkingen en complicaties. Overweegt u een succesvolle haartransplantatie? Laat uzelf vrijblijvend voorlichten. U ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel en heeft tijdens het consult alle gelegenheid om vragen te stellen. Meer weten of gelijk een afspraak maken voor een adviesgesprek? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22, we helpen u graag verder.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp