facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie robot

Technische ontwikkelingen zijn voortdurend in beweging. Dit geldt op velerlei gebied. Waar eerst de FUT haartransplantatie methode standaard was, is dat tegenwoordig de moderne FUE techniek. De ontwikkeling van de ARTAS robot, heeft ervoor gezorgd dat haartransplantaties met behulp van robottechnologie toegepast kunnen worden. De haartransplantatie robot doet in binnen- en buitenlandse haarklinieken intrede. Ondanks de technologische vooruitgang, blijft de aanwezigheid van een ervaren haarchirurg onmisbaar voor een vlot verloop van de behandeling.

ARTAS robot

De haartransplantatie robot, ARTAS, is ontwikkeld door een team van gerenommeerde en vooraanstaande wetenschappers en haartransplantatie specialisten. De computer aangestuurde robot kan geheel zelfstandig een FUE haartransplantatie uitvoeren. Het is een techniek die nog niet door iedere kliniek wordt toegepast, en waar door sommigen met een schuin oog naar wordt gekeken. Want hoe betrouwbaar is een robot nu eenmaal? Robottechnologie is vooruitstrevend en uiterst nauwkeurig. De haartransplantatie robot is gekend om de precisie en snelheid waarmee een behandeling wordt toegepast. Door de inzet van een robot kunnen binnen een behandeldag een groot aantal haarzakjes getransplanteerd worden. Bediening door een mensenhand is onmisbaar. Voor een optimale werking van de ARTAS robot is een ervaren haarchirurg aanwezig. Het is de arts die de robot instelt en de haartransplantatie begeleidt. Een aantal instellingen zijn onder meer de zone waar de haarzakjes worden geoogst en later geplaatst. Met de juiste parameters verloopt een robot gestuurde haartransplantatie vlot en en bovendien met microscopische nauwkeurigheid. Een aantal voordelen van het ARTAS systeem: • Nauwkeurigheid. De robot is voorzien van een zogenaamd optisch geleidingssysteem. Dit houdt in dat de hoofdhuid uiterst precies, door middel van vergroting, wordt geanalyseerd. • Digitale graft analyse. De haartransplantatie robot is in staat om geschikte grafts zorgvuldig te selecteren. Het donorgebied wordt op deze manier minimaal belast. • Minimale belasting huid. De ARTAS robot is voorzien van een dubbel punch mechanisme, dat in staat is om de haarzakjes te isoleren. Dit betekent minimale schade van de huid die behandeld wordt, waardoor uw huid ook sneller in staat is om te herstellen van de ingreep. • Veilige behandeling. Het gebruik van de robot is veilig en wetenschappelijk bewezen.

Bitmap

Haartransplantatie robot in Nederland en Turkije

ARTAS is een dure technologie, die momenteel maar door een aantal haarklinieken in Nederland en Turkije wordt toegepast. De verwachting is dat in de toekomst het aantal aanbieders en gebruikers van de robot zal toenemen. Voor aanvang van de feitelijke ingreep brengt de robot het donorgebied in kaart. Hiermee wordt voorkomen dat er onregelmatigheden of littekens ontstaan. De precieze werkwijze van het systeem kan alleen gegarandeerd worden als de instellingen worden gedaan door een ervaren haarchirurg. Net zoals bij een standaard FUE haartransplantatie worden zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden plaatselijk verdoofd. Door de effectiviteit van de robot verloopt de ingreep nagenoeg pijnloos. De herstelperiode is enigszins korter dan bij een handmatig toegepaste behandeling. Dat neemt niet weg dat u het ook na een robot haartransplantatie de eerste dagen rustig aan doet en vermijdt dat u uw hoofd stoot en/of overmatig belast.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kosten robot haartransplantatie

Haarklinieken die beschikken over een ARTAS robot, doen een grote investering. Nieuwe technologie is niet goedkoop en dat is terug te zien in de tarieven die berekend worden. In vergelijking met een standaard handmatige FUE haartransplantatie is een robot haartransplantatie momenteel erg duur. Op het moment dat er meer vraag en interesse is voor de robot en deze wereldwijd als de norm voor een haartransplantatie gaat gelden, zal de prijs geleidelijk aan ook dalen omdat er meer concurrentie is. De kans is echter groot dat dat nog wel een aantal jaren zal duren. Verdiept u zich momenteel in een eventuele haartransplantatie dan heeft u daar weinig aan. Het is uiteraard wel interessant om de verschillen tussen de standaard techniek en de robot technologie met elkaar te vergelijken. Kiest u voor een ervaren, ISHRS gecertificeerde haarchirurg? Dan kiest u voor bewezen resultaten die uw leven lang zichtbaar blijven. Bovendien gaat er vooralsnog niets boven een stukje menselijke, persoonlijke interactie gedurende een lange behandeling.

Persoonlijk consult haartransplantatie

Heeft de haartransplantatie als oplossing bij haaruitval uw interesse en bent u benieuwd naar de verschillende behandeltechnieken? De ervaren consulenten van GlobalHair leggen u tijdens een consult de verschillen en overeenkomsten van een handmatige en robot haartransplantatie uit. Aan de hand van voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat de resultaten van een ingreep zijn en wat u kunt verwachting in uw situatie. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.