Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie Seran Lakap

  In diverse blogs, vlogs en video’s laat Seran zien hoe de ingreep is verlopen en hoe hij zich op de haartransplantatie heeft voorbereidt. Haaruitval is een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Het komt altijd ongelegen en heeft een ongekend grote impact op het zelfvertrouwen en het sociale leven. Blijft het haarverlies onbehandeld dan kan dit bij mannen kaalheid tot gevolg hebben. Dat haaruitval tegenwoordig goed behandeld kan worden, is bekend. Wat veel mensen niet weten is welke behandeling bij hen past. Seran Lakap liep al jaren met het idee om ‘iets’ aan haarverlies te laten doen. De keuze om hulp te zoeken voor haaruitval is voor velen het moeilijkste gedeelte van de behandeling. Ongemerkt schamen we ons nog altijd voor haarverlies. Dit is niet nodig. Uw huisarts kan op eenvoudige manier de oorzaak van het haarverlies onderzoeken. Op de website van de Haarstichting kunt u meer onafhankelijke informatie vinden.

  Erfelijke kaalheid behandelen

  Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid, is niet te voorkomen. Wel kan er veel aan gedaan worden om de aandoening te behandelen. Zeker als u tijdig actie onderneemt kan een geschikte behandeltechniek uitkomst bieden. Zowel chirurgische als niet-chirurgische behandelingen worden ingezet om het haarverlies te beperken. Mensen die een voorkeur hebben voor een behandeling met blijvend resultaat en nieuwe haargroei, komen al snel uit bij een haartransplantatie. Deze chirurgische ingreep wordt door de ervaren haarchirurgen van GlobalHair al jaren met succes toegepast. Online ziet u hoe de haartransplantatie bij Seran Lakap stapsgewijs plaatsvindt. Na een uitgebreid consult in Leiden en het bespreken van de reis en het verblijf in Istanbul laat Seran zien hoe de eigenlijke ingreep gebeurt. Een FUE haartransplantatie is momenteel de enige behandeling voor erfelijke kaalheid met blijvende resultaten.

  Aftekenen haarlijn

  U ziet hoe, voor het begin van de ingreep, de haarchirurg de haarlijn aftekent op de hoofdhuid. Daarna worden plaatselijke verdovingen gezet en begint de operatie. Het oogsten gebeurt met een FUE micro motor en wordt gedaan door de haarchirurg en enkele assistenten. Nadat het benodigde aantal haarzakjes uit het donorgebied is geëxtraheerd is het tijd voor een pauze en een lekkere lunch. Na de middag gaat de ingreep verder en boort de haarchirurg kanaaltjes in de transplantatie gebieden, waar de geoogste haarzakjes in geplaatst worden. De hele behandeling neemt een volledige dag in beslag. Als de arts klaar is met de haartransplantatie, krijgt u instructies voor de nacht en wordt u teruggebracht naar het hotel. Het is niet mogelijk om op een dag heen en weer te reizen.

  Controle voor vertrek

  De volgende ochtend komt u naar de kliniek voor een controle. De haarchirurg bekijkt zowel het donorgebied als de transplantatie gebieden. U krijgt medicatie, ontstekingsremmers en antibiotica, die u gebruikt volgens voorschrift. Aansluitend op de controle vindt de transfer naar het vliegveld plaats en reist u terug naar huis. De vliegreis heeft geen invloed op het resultaat van de ingreep. Zoals Seran Lakap in de vervolg vlogs laat zien, is verbetering niet gelijk zichtbaar. Na een paar weken vallen de getransplanteerde haren uit en komt de haargroei in de rustfase terecht. Drie tot vier maanden na de ingreep wordt nieuwe haargroei langzaam, maar zeker zichtbaar. Het haarverlies is een normaal verschijnsel na een haartransplantatie. Al met al duurt een volledig behandeltraject ruim een jaar.

  Beste haartransplantatie

  GlobalHair is de laatste jaren verkozen tot ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’. Dit is iets waar we trots op zijn en waar we u graag kennis mee laten maken. Zowel de prijs-kwaliteitsverhouding als de positieve resultaten, hebben ervoor gezorgd dat we een van de populairste behandelaars in Turkije zijn. Net zoals Seran Lakap zijn ervaring met de haartransplantatie publiceert, maken ook minder bekende mensen blogs, vlogs en ervaringsverhalen. Het is interessant om te zien hoe anderen de ingreep beleven en hoe het resultaat is geworden. Een FUE haartransplantatie in Turkije is geschikt voor mensen met erfelijke kaalheid die over genoeg donorhaar beschikken. Het is een veilige behandeling met een kleine kans op bijwerkingen. Complicaties doen zich bijna niet voor. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? Maak een vrijblijvende afspraak voor een consult. U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan