facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije beste

Bent u op zoek naar de beste haartransplantatie in Turkije? Jaarlijks reizen duizenden mensen vanuit alle wereldse windhoeken naar Turkije voor een haartransplantatie. De betaalbare tarieven spreken aan en mede door het gebruik van moderne behandelapparatuur worden prima resultaten bereikt. De populariteit van de haartransplantatie heeft, ook in Turkije, geleid tot een enorm aanbod van haarklinieken die, verspreid over het land, de ingreep aanbieden. Welke haarkliniek is betrouwbaar? Welke haartransplantatie specialist beschikt over aantoonbare ervaring? Kortom: hoe weet u welke haartransplantatie Turkije het beste bij u past?

Voorwaarden haartransplantatie Turkije beste

Hoe aantrekkelijk een goedkope FUE haartransplantatie ook klinkt, er zijn een aantal aandachtspunten waar u rekening mee kunt houden in uw zoektocht naar een geschikte behandelaar:• Naamsbekendheid en ligging van de haarkliniek. • Ervaring van de behandelend specialisten. • Welke haartransplantatie techniek wordt aangeboden? • Hoe is de voor- en nazorg geregeld? • Wat is er inbegrepen in de prijs? Hoeveel haarzakjes worden er getransplanteerd?Een van de dingen die voor velen van doorslaggevend belang zijn, is het feit of een Turkse haarkliniek over een vertegenwoordiging in Nederland beschikt. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u welkom bent voor zowel het eerste consult, als voor controles en nazorg. De consulenten spreken Nederlands en begeleiden u ook tijdens uw verblijf in Istanbul. Dit heeft als groot voordeel dat u in het hele behandelproces slechts een keer naar Istanbul reist. Daarnaast worden communicatieproblemen voorkomen, omdat er altijd iemand is die uw taal spreekt.

Bitmap

Beste haartransplantatie Turkije

GlobalHair biedt u naast het gemak van een Nederlandse vestiging ook een constant hoge kwaliteit op het gebied van zorg en resultaat. De kliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Zowel in 2017-2018 en 2018-2019 werd de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst genomen. De FUE haartransplantatie wordt toegepast in een moderne kliniek in Istanbul, waar uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam zijn. Onze haarchirurgen wonen op geregelde basis workshops, trainingen en conferenties bij om de kennis up-to-date te houden en uit te breiden. Jaarlijks worden honderden haartransplantaties met succes toegepast. De haarchirurg werkt tijdens de ingreep samen met professionele haartransplantatie assistenten. Tijdens een dagbehandeling kunnen tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie Turkije beste behandelproces

Voordat u naar Istanbul reist, is de behandelprocedure in Leiden uitgebreid met u doorgenomen. U weet wat u kunt verwachten. Na aankomst op het vliegveld wordt u naar de kliniek of het hotel gebracht. De haarchirurg neemt voor de ingreep alles nogmaals kort met u door, waarna de haartransplantatie aanvangt. Zowel het donorgebied- als de ontvangstgebieden worden verdoofd, zodat u niets voelt van het transplanteren. De volgende dag controleert de haarchirurg uw hoofdhuid en de getransplanteerde grafts. U krijgt uitleg over het verzorgen van uw hoofdhuid en het haar, daarbij ontvangt u geschikte producten die u gebruikt zolang de arts dit adviseert. Als de arts toestemming geeft, kunt u de terugreis aanvangen. Bij de behandeling zijn inbegrepen:• Het transplanteren van maximaal 4.500 haarzakjes • VIP transfers • 2 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel • Medicatie • PRP behandeling t.w.v. € 750 • Begeleiding ter plaatse • Voor- en nazorg

Ervaringen beste haartransplantatie

Bent u benieuwd hoe anderen een haartransplantatie bij GlobalHair hebben ervaren? Online vindt u op verschillende website en fora reviews en klantwaarderingen. Naast een ervaring ziet u ook hoe de resultaten van een haarimplantatie zich geleidelijk aan ontwikkelen. Waar vaak wordt gedacht dat het resultaat direct zichtbaar is, is niets minder waar. Het getransplanteerde haar valt meestal eerst uit, voordat na 3 maanden nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Mensen die hun ervaring vertellen, verduidelijken dit vaak met foto’s. In plaats van de bekende haartransplantatie voor en na foto’s, krijgt u zo een beeld van hoe de haargroei tot ontwikkeling komt. Lees ook hoe anderen een behandelend specialist hebben ervaren en hoe de begeleiding ter plekke verloopt.

Informatief, consult

Heeft u na het lezen van reviews vragen over de ingreep, of bent u benieuwd of GlobalHair ook bij u past? Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Het consult vindt plaats in Leiden, waarbij uw situatie wordt beoordeeld. U ontvangt een behandeladvies en heeft de gelegenheid om vragen te stellen. Uw gezondheid is van invloed op de geschiktheid voor de ingreep, neem daarom van belang zijnde informatie mee naar het gesprek. Dit kan documentatie over een bepaalde aandoening zijn, maar ook medicatie die u regelmatig gebruikt kan van invloed zijn op de ingreep. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp ons via +316 44 36 36 22. Geen tijd of mogelijkheid om naar Leiden te komen? Stuur ons overzichtelijke foto’s van uw haar, de haarkrans en de kalende gebieden. Via een fotoconsult kunt u een behandeladvies ontvangen.

Haartransplantatie Turkije beste FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije beste. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Van over de hele wereld reizen mannen en vrouwen naar een van de Turkse klinieken voor een FUE haartransplantatie. De prijskwaliteitsverhouding is aantrekkelijk en de resultaten die bereikt worden zijn blijvend.

De haarchirurgen die bij GlobalHair in Istanbul werkzaam zijn, zijn allemaal ISHRS geregistreerd. De kliniek voldoet aan strenge wettelijke eisen en regels die gesteld worden op het gebied van Gezondheidszorg. Binnen de kliniek wordt gewerkt met de nieuwste technieken en ultramoderne behandelapparatuur.

Dit is meestal een persoonlijke kwestie. Het is niet vooraf gezegd dat u zichzelf thuis voelt bij een haarkliniek die door anderen bejubeld wordt. U kunt een totaal ander gevoel hebben, waardoor u beter een andere behandelaar kunt zoeken, die wel bij u past en die voor u het beste is. Kies altijd voor behandelaars die over aantoonbare ervaring beschikken.

Ja. Het merendeel van de haarklinieken, ook in Turkije, geeft garantie op de behandeling. De voorwaarden en bepalingen verschillen per aanbieder. U kunt deze opvragen en/of tijdens een intakegesprek bij de kliniek bespreken.

Dat hangt af van de wensen en verwachtingen die u van de ingreep heeft. U kunt tevreden zijn met het laten opvullen van dieper geworden inhammen, terwijl iemand anders de volledige haardos laat behandelen. Na een geslaagde haartransplantatie kijkt u weer met zelfvertrouwen in de spiegel.

GlobalHair staat bekend om de scherpe prijskwaliteitsverhouding en de constante kwaliteit. Zowel in 2018-2018 en 2018-2019 mochten we de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst nemen. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 wordt dit nogmaals bevestigd.

U kunt tijdens een intakegesprek vragen naar aantoonbare ervaring. Haarchirurgen laten u graag haartransplantatie voor en na foto’s zien van toegepaste ingrepen. De haarchirurgen van GlobalHair volgen regelmatig ISHRS bijeenkomsten. Hier wordt onder meer gesproken over innovaties, verbeteringen en mogelijkheden op het gebied van haar chirurgische behandelmethoden.

Als u een natuurlijk resultaat nastreeft, dan luidt het algemene advies om voor een ervaren specialist te kiezen. Iemand die de techniek dagelijks toepast heeft meer ervaring met complexe situaties dan wanneer het een arts betreft die pas begint. Ervaring doet men uiteraard gaandeweg op, maar met de kosten voor de ingreep in het achterhoofd, is het verstandiger om voor ervaring te kiezen.

Ja en nee. GlobalHair hanteert een all-in tarief van € 2.949, waarbij tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Ziet u een goedkope aanbieding van € 1.500. Kijk dan goed naar de inhoud van de aanbieding. Vaak worden niet meer dan 500 tot 1.500 grafts getransplanteerd en bent u aan het einde veel duurder uit dan in eerste instantie gedacht.

Op diverse reviewsites en fora plaatsen mensen ervaringen met binnen- en buitenlandse haartransplantaties. U kunt gericht zoeken naar behandelingen die bij een bepaalde kliniek en/of door een bepaalde specialist zijn toegepast.

Nee, iedereen ervaart de ingreep op zijn of haar manier. Wat voor u de beste haartransplantatie is, is dat niet noodzakelijkerwijs ook voor een ander.

Zeker. Een intakegesprek stelt u in staat om zelf te ervaren hoe een haarkliniek werkt. Wanneer uw gevoel niet overtuigd is na een consult, kijk dan hoe een gesprek bij een andere specialist verloopt. Vergelijk deze ervaringen met elkaar en vertrouw op uw intuïtie.

De prijs van een ingreep zegt op het eerste gezicht niet veel over de kwaliteit van de behandeling. Kijk bij het vergelijken van de mogelijkheden naar de omvang van de ingreep, het aantal grafts dat wordt getransplanteerd en de techniek die wordt toegepast. De duurste behandeling heeft niet altijd de beste resultaten en de goedkoopste aanbieding hoeft niet van slechte kwaliteit te zijn.

U hoeft zich geen zorgen te maken. GlobalHair zorgt ervoor dat u bij aankomst op het vliegveld wordt opgewacht en naar het hotel of de haarkliniek wordt gebracht. Tijdens uw verblijf is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig, zodat u zich ook over eventuele communicatieproblemen geen zorgen hoeft te maken.

Ja, in principe wel. Zowel stijl als krullend haar kan met succes getransplanteerd worden. Enkele haarchirurgen hebben zich gespecialiseerd in het transplanteren van kroeshaar. Online zijn tal van voorbeelden beschikbaar waarbij u de resultaten kunt bekijken.

Zowel bij mannen als vrouwen wordt tegenwoordig de FUE methode toegepast. Een van de verschillen is dat vrouwen niet wordt gevraagd het haar te scheren en mannen wel. Vrouwen laten ook minder vaak een uitgebreide haartransplantatie toepassen, dit komt omdat het patroon van haaruitval verschilt bij mannen en vrouwen.

Ja. Uit een gezonde haarkrans kunnen ruim 5.000 haarzakjes geoogst worden, zonder dat uw haar zichtbaar dunner wordt of dat kale plekken te zien zijn. Om het risico op bijwerkingen te verkleinen, volgt u de adviezen van de haarchirurg op.

Een negatief behandeladvies geeft een specialist niet zomaar. De haartransplantatie kan helaas niet bij iedereen toegepast worden. U kunt bij een andere haarkliniek om een second opinion vragen, maar verwacht niet dat een andere haarchirurg u alsnog een behandelplan geeft. Zeker als er onvoldoende donorhaar is, en het te verwachten resultaat tegenvalt, is het beter om naar alternatieve behandelmogelijkheden te kijken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.