Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voorwaarden haartransplantatie Turkije beste

  Hoe aantrekkelijk een goedkope FUE haartransplantatie ook klinkt, er zijn een aantal aandachtspunten waar u rekening mee kunt houden in uw zoektocht naar een geschikte behandelaar:• Naamsbekendheid en ligging van de haarkliniek. • Ervaring van de behandelend specialisten. • Welke haartransplantatie techniek wordt aangeboden? • Hoe is de voor- en nazorg geregeld? • Wat is er inbegrepen in de prijs? Hoeveel haarzakjes worden er getransplanteerd?Een van de dingen die voor velen van doorslaggevend belang zijn, is het feit of een Turkse haarkliniek over een vertegenwoordiging in Nederland beschikt. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u welkom bent voor zowel het eerste consult, als voor controles en nazorg. De consulenten spreken Nederlandse en begeleiden u ook tijdens uw verblijf in Istanbul. Dit heeft als groot voordeel dat u in het hele behandelproces slechts een keer naar Istanbul reist. Daarnaast worden communicatieproblemen voorkomen, omdat er altijd iemand is die uw taal spreekt.

  Beste haartransplantatie Turkije

  GlobalHair biedt u naast het gemak van een Nederlandse vestiging ook een constant hoge kwaliteit op het gebied van zorg en resultaat. De kliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Zowel in 2017-2018 en 2018-2019 werd de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst genomen. De FUE haartransplantatie wordt toegepast in een moderne kliniek in Istanbul, waar uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam zijn. Onze haarchirurgen wonen op geregelde basis workshops, trainingen en conferenties bij om de kennis up-to-date te houden en uit te breiden. Jaarlijks worden honderden haartransplantaties met succes toegepast. De haarchirurg werkt tijdens de ingreep samen met professionele haartransplantatie assistenten. Tijdens een dagbehandeling kunnen tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden.

  Haartransplantatie Turkije beste behandelproces

  Voordat u naar Istanbul reist, is de behandelprocedure in Leiden uitgebreid met u doorgenomen. U weet wat u kunt verwachten. Na aankomst op het vliegveld wordt u naar de kliniek of het hotel gebracht. De haarchirurg neemt voor de ingreep alles nogmaals kort met u door, waarna de haartransplantatie aanvangt. Zowel het donorgebied- als de ontvangstgebieden worden verdoofd, zodat u niets voelt van het transplanteren. De volgende dag controleert de haarchirurg uw hoofdhuid en de getransplanteerde grafts. U krijgt uitleg over het verzorgen van uw hoofdhuid en het haar, daarbij ontvangt u geschikte producten die u gebruikt zolang de arts dit adviseert. Als de arts toestemming geeft, kunt u de terugreis aanvangen. Bij de behandeling zijn inbegrepen:• Het transplanteren van maximaal 4.500 haarzakjes • VIP transfers • 2 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel • Medicatie • PRP behandeling t.w.v. € 750 • Begeleiding ter plaatse • Voor- en nazorg

  Ervaringen beste haartransplantatie

  Bent u benieuwd hoe anderen een haartransplantatie bij GlobalHair hebben ervaren? Online vindt u op verschillende website en fora reviews en klantwaarderingen. Naast een ervaring ziet u ook hoe de resultaten van een haarimplantatie zich geleidelijk aan ontwikkelen. Waar vaak wordt gedacht dat het resultaat direct zichtbaar is, is niets minder waar. Het getransplanteerde haar valt meestal eerst uit, voordat na 3 maanden nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Mensen die hun ervaring vertellen, verduidelijken dit vaak met foto’s. In plaats van de bekende haartransplantatie voor en na foto’s, krijgt u zo een beeld van hoe de haargroei tot ontwikkeling komt. Lees ook hoe anderen een behandelend specialist hebben ervaren en hoe de begeleiding ter plekke verloopt.

  Informatief, consult

  Heeft u na het lezen van reviews vragen over de ingreep, of bent u benieuwd of GlobalHair ook bij u past? Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Het consult vindt plaats in Leiden, waarbij uw situatie wordt beoordeeld. U ontvangt een behandeladvies en heeft de gelegenheid om vragen te stellen. Uw gezondheid is van invloed op de geschiktheid voor de ingreep, neem daarom van belang zijnde informatie mee naar het gesprek. Dit kan documentatie over een bepaalde aandoening zijn, maar ook medicatie die u regelmatig gebruikt kan van invloed zijn op de ingreep. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp ons via +316 44 36 36 22. Geen tijd of mogelijkheid om naar Leiden te komen? Stuur ons overzichtelijke foto’s van uw haar, de haarkrans en de kalende gebieden. Via een fotoconsult kunt u een behandeladvies ontvangen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1