Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije betrouwbaar

Een van de belangrijkste redenen om voor een cosmetische ingreep naar Turkije te reizen, is de prijs. Vaak is het behandeltarief van een FUE haartransplantatie veel goedkoper dan in Nederland. Maar is een haartransplantatie Turkije betrouwbaar? Krijgt u waar voor uw geld en, misschien nog wel belangrijker, waar moet u op letten bij het vergelijken van de mogelijkheden? Een goede voorbereiding voorkomt dat goedkoop veranderd in duurkoop en een teleurstellend resultaat tot gevolg heeft.

Is een haartransplantatie Turkije betrouwbaar?

Reist u alleen voor de prijs naar een haarkliniek in Turkije of zijn er meer factoren van invloed op uw keuze? Mannen en vrouwen die te maken hebben met haaruitval, zijn bereid ver te gaan om weer van een volle haardos te genieten. Vaak wordt een haartransplantatie voorafgegaan door het gebruik van haargroeimiddelen, laserbehandelingen, meso therapie bij haaruitval en het gebruik van een pruik of haarwerk. De oplossingen die met deze behandelingen worden bereikt zijn echter tijdelijk. Alleen met een FUE haartransplantatie kan nieuwe, permanente haargroei worden bewerkstelligd. Vervolgens blijkt dat de kosten voor de gewenste haarimplantatie niet door de zorgverzekeraar worden vergoed, en er wordt gezocht naar goedkope aanbiedingen en behandelmogelijkheden. Nederlandse haarklinieken hanteren tarieven die gemiddeld tussen € 5.000 en € 8.000 liggen. Zonder vergoedingsmogelijkheden vallen deze behandelaars bij veel mensen al snel af. Kiest u dan voor een goedkope groepsaanbieding of verlegt u uw grens naar het buitenland? Verschillende buitenlandse haarklinieken zijn ook in Nederland actief en/of beschikken er over een vestiging.

Bitmap

Haartransplantatie in Turkije

De voorbije jaren is het aantal mensen dat voor een haartransplantatie naar Turkije reist, explosief gestegen. Positieve berichtgeving in de media en BN’ers die open spreken over de haartransplantatie die ze in Turkije hebben laten toepassen, zijn hier een oorzaak van. Het aantal haarklinieken is als gevolg hiervan enorm toegenomen. Dat maakt dat u iets te kiezen heeft. Naast keuzes zijn er ook punten van aandacht, waar u tijdens de voorbereiding op let.• Naamsbekendheid en eventueel locatie(s) van de haarkliniek. • Aantoonbare werkervaring van de haartransplantatie specialist. • ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Beschikt de haarkliniek over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Hoe zijn de reviews en klantervaringen. • Hoe verloopt een consult of intakegesprek. • Welke zaken zijn er allemaal bij een haartransplantatie prijs inbegrepen? Welke kosten zijn eventueel bijkomend?In persoon kennismaken met een haarkliniek die uitsluitend in Turkije is gevestigd, ligt niet direct voor de hand. Tegenwoordig is er op communicatie gebied veel mogelijk, zo kunt u gebruik maken van een Skype gesprek maar ook WhatsApp en e-mail bieden mogelijkheden. Toch gaat er niets boven een persoonlijk gesprek. GlobalHair heeft, naast de haarkliniek in Istanbul, een vestiging in Leiden. Hier zijn ervaren consulenten werkzaam die bovendien uw taal spreken. Tijdens een vrijblijvend consult wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden die bij u passen en is er tijd om vragen te stellen. GlobalHair beschikt bovendien over verschillende kwaliteitskeurmerken en de haarchirurgen die in Istanbul bij de haarkliniek werkzaam zijn, zijn allemaal ISHRS geregistreerd.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit en dienstverlening staan bij GlobalHair hoog in het vaandel. Onze kliniek mocht zowel in de jaren 2017-2018 en 2018-2019 de prestigieuze award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst nemen. U bent bij GlobalHair geen nummer. U ontvangt een persoonlijk behandelplan, waarin de FUE haartransplantatie op uw mogelijkheden is afgestemd. Iedere haartransplantatie is uniek en iedereen heeft andere wensen en verwachtingen als het op de behandeling en resultaten aankomt. Waar u een uitgedunde haardos op wilt laten vullen, heeft iemand anders de wens om diepe inhammen op te laten vullen of weer meer haar op een kalende kruin te krijgen. Tijdens een uitgebreid consult, dat voorafgaat aan iedere haarimplantatie, worden uw haar, hoofdhuid en donorgebied bekeken en beoordeelt. Blijkt dat u, om wat voor reden dan ook, geen geschikte haartransplantatie kandidaat bent? Dan krijgt u dat eerlijk te horen. Eventueel kan een andere behandelmogelijkheid worden voorgesteld.

Persoonlijk advies

Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Bent u benieuwd wat GlobalHair u te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een consult in Leiden. Naast het bekijken en beoordelen van uw haaruitval en donormateriaal, wordt er uitgebreide aandacht besteed aan uw gezondheid en eventuele medische achtergrond. Gebruikt u medicatie? Maak hiervan tijdens het gesprek melding, dit kan van invloed zijn op de behandelmogelijkheden. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Turkije betrouwbaar FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije betrouwbaar. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, al dient u vooraf wel onderzoek te doen naar de haarkliniek waar u de ingreep laat toepassen. Dit doet u door het lezen van websites, informatie die u krijgt toegestuurd, meningen en reviews van anderen en door zelf kennis te maken met een haarkliniek. Voelt alles vertrouwt en heeft een kliniek kwaliteitskeurmerken? Dan kunt u ervan uitgaan dat het veilig is om de behandeling toe te laten passen.

Haarklinieken in Turkije voldoen aan strenge wet- en regelgeving op het gebied van Gezondheidszorg. U herkent een betrouwbare kliniek aan de beschikbaarheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Vraag of u resultaten mag zien. Ervaren haarchirurgen laten u graag aan de hand van voor en na foto’s zien welke resultaten in het verleden zijn bereikt. Zijn de haarchirurgen ISHRS geregistreerd? Dan weet u dat u te maken heeft met gespecialiseerde vakmensen die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste apparatuur en behandeltechnieken.

Ga zelf kennismaken. Maak een afspraak voor een intakegesprek en ervaar zelf hoe uw vragen worden beantwoord en hoe de ingreep wordt voorgesteld. Mist u een vertrouwt gevoel? Dan is het beter om verder te kijken.

Verschillende Turkse haarklinieken hebben een vestiging of vertegenwoordiging in Nederland. Dat maakt dat het niet noodzakelijk is om voor een consult naar Istanbul te reizen. Het voordeel van haarklinieken met een Nederlandse vestiging is dat ze eenvoudig te bereiken zijn en dat u na de ingreep ook voor nazorg en controles niet naar Turkije toe hoeft.

Online vindt u informatie over haarklinieken, maar ook haarchirurgen en behandelend specialisten worden op diverse sites en fora besproken. Daarnaast staat het u ook vrij om tijdens een intakegesprek te vragen naar de ervaring van iemand.

Tijdens een intakegesprek worden de betalingsmogelijkheden toegelicht. In overleg wordt besproken hoe de betaling gaat. De meeste klinieken vragen geen volledige vooruitbetaling. Het is aan uzelf om te bepalen of het een vertrouwt gevoel is.

Het prijsverschil heeft niets te maken met de kwaliteit en/of de resultaten die bereikt worden. In Turkije liggen zowel de loonkosten als de algemene maandelijkse kosten lager dan in Nederland. Dit verschil komt in de behandelkosten tot uiting. Daarnaast zit er een verschil in het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. In Turkije ligt dit aantal aanmerkelijk hoger.

Ja, ervaren haarchirurgen passen de ingreep bij mannen en vrouwen toe. De techniek die wordt toegepast kan verschillen. Vrouwen geven vaker dan mannen de voorkeur aan een haarsparende FUE haartransplantatie.

De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE techniek met uitstekende resultaten toe. Indien gewenst, en dan met name vrouwen die de ingreep overwegen, kan gekozen worden voor de haarsparende FUE methode.

In Turkije wordt u behandeld door ervaren, ISHRS geregistreerde haarchirurgen. De kliniek is voorzien van alle moderne gemakken en faciliteiten. Dit in combinatie met de betaalbare tarieven, maken dat u in Turkije kunt rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding en een constant hoge kwaliteit van zorg en dienstverlening.

U kunt klinieken op verschillende manieren met elkaar vergelijken. De beste ervaring krijgt u door zelf bij diverse klinieken een kijkje te nemen en u persoonlijk voor te laten lichten over de haartransplantatie. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, dat maakt kennismaken eenvoudiger dan wanneer u ook voor het consult naar Turkije moet reizen.

Onervaren artsen die de techniek onvoldoende beheersen kunnen een teleurstellend resultaat veroorzaken. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en u vooraf goed te laten informeren. Vraag bij een kliniek hoelang een specialist ervaring heeft met het toepassen van de haartransplantatie techniek en of u voorbeelden mag zien van de bereikte resultaten.

Het succes van een haartransplantatie valt of staat met de ervaring van de behandelend specialist. Een enkele keer gebeurt het dat een haarlijn niet in overeenstemming is met de originele haargrens. Het is mogelijk om bij een onnatuurlijke haargrens een herstelbehandeling toe te laten passen, dit indien er genoeg donorhaar beschikbaar is.

Haarchirurgen beoordelen iedere situatie voor aanvang van de ingreep. Een negatief behandeladvies wordt niet voor niets gegeven. Een betrouwbare kliniek zal u niet behandelen als er onvoldoende donorhaar is, of als u een onderliggende aandoening heeft wat het door laten gaan van de ingreep onbetrouwbaar maakt. Bij een negatief behandeladvies is het verstandiger en veiliger om uzelf op een alternatieve behandelmogelijkheid te richten.

Nee. De ingreep wordt niet bij minderjarigen toegepast.

Ja, u kunt deze informatie terugvinden op de website van de kliniek. Ook in Turkije zijn strenge regels op het gebied van Volksgezondheid en zorg van toepassing. Klinieken worden regelmatig gecontroleerd op de naleving van deze regels.

Ja, zowel op de website van GlobalHair als op een druk bezocht forum als Haarweb.nl, worden regelmatig ervaringen en meningen gedeeld. U leest meer over het verloop van een haartransplantatie en hoe de begeleiding gedurende het traject is. Het is mogelijk om deze en andere ervaringen met elkaar te vergelijken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.