Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije corona

Wilt u meer weten over haartransplantatie Turkije corona? Is corona van invloed op een haartransplantatie in Turkije? Het is tegenwoordig een van de meest gestelde vragen over de FUE haarimplantatie. De veiligheid waarborgen van patiënten en medewerkers van de kliniek is de eerste prioriteit. Haarchirurgen en kliniekmedewerkers zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteitsnormen en hygiëne altijd gehandhaafd worden. Het afgelopen jaar zijn de uitdagingen die de Covid-19 pandemie heeft gebracht voor ziekenhuizen en medische voorzieningen van ongekende impact. De wisselende (reis)beperkingen maken het er niet makkelijker op.

Terug naar een normale situatie

Wereldwijd kijken mensen uit naar herstel van de gevolgen die de pandemie tot nu toe heeft veroorzaakt. Alhoewel een terugkeer naar het normaal van voor corona er voorlopig niet inzit, kunt u veilig en zonder zorgen naar Turkije voor een haartransplantatie. De haarchirurgen van GlobalHair in Istanbul werken volgens een strikt protocol en volgen de regels die zijn ingevoerd om verspreiding in te dammen.

Regels en richtlijnen haartransplantatie Turkije corona

Bij GlobalHair zijn veiligheidsrichtlijnen opgesteld om een Covid-19 vrije kliniek te garanderen. Niet alleen is de kliniek ruim, maar ook de mate van ventilatie is goed. Sociale afstand wordt nauwgezet opgevolgd en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, dragen kliniekmedewerkers een mondkapje. Extra maskers zijn aanwezig, zodat deze gedurende de dag verwisseld kunnen worden. Ook patiënten en bezoekers wordt verzocht een mondkapje te dragen in en rond de kliniek. Andere regels en punten van aandacht:

  • Kom naar de kliniek volgens uw afspraak. Dit voorkomt een te volle wachtruimte.
  • Handhygiëne is belangrijk. Bij de entree van de kliniek staat een antibacteriële oplossing.
  • Verpleegkundigen dragen klinische kleding.
  • Fysiek contact wordt tot een minimum beperkt, zowel door patiënten als medewerkers. Bij onderzoeken en behandelingen dragen artsen en assistenten klinische handschoenen.
  • Spreek- en behandelkamers worden voor en na gebruik grondig gedesinfecteerd.
  • Kliniekmedewerkers ondergaan regelmatige Covid-19 tests om verspreiding tegen te gaan.
Bitmap

Reisbeperkingen in relatie met haartransplantatie Turkije

Dat de pandemie effect heeft op het sociale leven ondervind iedereen aan den lijve. Van een beperkte ‘bubbel’ tot maandenlang geen bezoek van familie, kennissen en vrienden. Alles is anders en niets is meer zoals we het zolang gekend hebben. Het Covid-19 virus heeft ook een streep getrokken door vliegreizen en vakanties. Luchtvaartmaatschappijen hebben het afgelopen jaar niet alleen hun omzet in elkaar zien zakken, ook het dagelijks aantal vliegbewegingen is dramatisch gekelderd. Met het geleidelijk aan opheffen van de reisbeperkingen is het momenteel weer mogelijk om vliegtickets te reserveren en reisplannen te maken. Het moeilijke van een haartransplantatie in Turkije, is de reis naar de kliniek. U bent aangewezen op een vliegreis, waarbij u te maken krijgt met controles. Welke coronabewijzen u moet laten zien, leest u op Wijs op Reis.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Informatie haartransplantatie Turkije

Haarverlies houdt geen rekening met corona of Covid-19. Laat corona uw voorbereiding niet in de weg staan. Erfelijke haaruitval kan met een FUE haartransplantatie behandeld worden. Wacht niet te lang met een ingreep, het kan gebeuren dat u niet genoeg donorhaar heeft voor een natuurlijk resultaat. Antwoorden op verschillende haartransplantatie vragen vindt u online. Zowel haarklinieken als patiënten delen hun ervaring en geven tips. Wanneer een kliniek uw interesse heeft, kunt u een afspraak maken voor een consult. Komt u liever niet naar de kliniek? Beeldbellen is een alternatief. Om een behandelplan samen te stellen, wil een specialist uw hoofdhuid, haargroei en haarverlies zien. U kunt hiervoor verschillende foto’s maken en mailen. Afhankelijk van de kwaliteit van de beelden kan dit voor een ervaren arts voldoende zijn. In overleg gaat het consult door in de kliniek in Leiden. Ook hier zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Invloed corona op kosten haartransplantatie Turkije

Met alle beperkende maatregelen die zijn getroffen en het aantal vluchten dat beperkt is, kan dat de prijs van een haartransplantatie beïnvloeden. Waar de klinieken zelf de prijs bijna allemaal ongewijzigd laten, zijn de prijzen van vliegtickets aan schommelingen onderhavig. Voor de uitbraak van de pandemie waren er dagelijks meerdere vluchten van verschillende luchthavens naar een groot aantal plaatsen in Turkije. Het aanbod is fors ingekrompen en het is niet altijd even makkelijk om een geschikte vlucht te vinden. GlobalHair biedt een all-in tarief, waarbij alleen het ticket bijkomend is. De ingreep, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn bij het haartransplantatie tarief inbegrepen. Onze medewerkers kunnen u helpen met het regelen van de vliegreis.

Toekomst corona en haartransplantatie Turkije

Inmiddels is de pandemie aan het 2e jaar bezig en het ziet er niet naar uit dat dit jaar alle beperkingen worden opgeheven en we teruggaan naar het ‘normaal van voor Covid-19’. Cosmetische en medische behandelingen worden stukje bij beetje terug opgepakt. Met name medische ingrepen hebben een enorme achterstand en als gevolg daarvan wachtlijst. Dit geldt niet voor de haartransplantatie. De ingreep wordt in een moderne kliniek gedaan en na het consult kan de behandeling binnen een paar weken gepland worden. Reisbeperkingen zijn veranderlijk en ook kleurcodes van landen kunnen van groen naar geel, oranje of rood worden bijgesteld. Plant u een haartransplantatie in Turkije? Hou de reisadviezen in de gaten en controleer bij het plannen van de haarimplantatie hoe en of u zonder problemen naar Istanbul kunt reizen.

Quarantaine voor of na haartransplantatie in Turkije

Bijkomende twijfel om wel of niet naar het buitenland te gaan voor een haartransplantatie is de eventuele quarantaine periode. Het is mogelijk om vooraf te bepalen of er sprake is van een quarantaine verplichting. Zowel Nederland als Turkije hanteren veiligheidsregels ten aanzien van buitenlandse reizen en vrijwillige of verplichting isolatie. Twijfelt u? Vraag advies aan de GGD, deze kunnen u van actuele informatie voorzien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije tijdens de corona uitbraak? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. U kunt persoonlijk langskomen, het is ook mogelijk om een afspraak voor een telefonisch consult te plannen. GlobalHair is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op +31 6 3338 8757.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.